Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Damy, ale i panove toto skutecne stoji za precteni. Ne neni to muj pribeh, ale to co sem se v nem docetla, to mi hlava nebere. Je to okopirovano z jednech stranek, bez jakychkoliv uprav.
No podivejte se sami
Autor: xxxx (32 let)
Datum: 20. 09. 2014 20:49:28
vcelku odfláklý dárek od 11leté neteře
Chtěla bych si tak trochu postěžovat. Včera jsem dostala dárky k svátku od mojí sestry a od švagra. S tím nebyl problém, dostala jsem nové boty, celkem luxusní kabelku a ještě k tomu láhev vína. Ovšem jejich 11ti letá dcera se zrovna moc nepředvadla. Jako vím, že je to ještě dítě a tak nemůže dávat drahé dárky jako dospělí ale to co mi přinesla ona si myslím, že vyleženě odflákla. Dostala jsem od ní akorát čtvrtku, na které byl fixama namalovaný asi jakože obličej s přilepenýma vousama z vaty, no a k tomu takovej pidipytlíček bonbónů (nejspíš sebraný z přílohy nějakého pubertálního časopisu) a tak mě zajímá - přijde vám něco takového adekvátní od skoro 12ti leté slečny? Mě teda ne, zdá se mi to tak na úrovni 6ti, možná 7mi letého dítěte. Dárek jsem si s poděkováním vzala, ale doma to pak obrečela. Mám pocit, jako bych pro tu jejich mladou vůbec nic neznamenala. Na jednu stranu bych to asi neměla řešit, má ted školu, vlastním rodičům asi dá lepší dárky, ale na svojí tetu si přecijenom čas udělat mohla, nebo snad ne? Přijde mi to od ní mírně sobecké.
To je snad jen nějaká provokace, to přece nemůže nikdo myslet vážně
.
Akorát jsem se zasmála.
Díky. ![]()
Vůbec netuším, co ona tetka řeší.
@Spokojení bez komentare? Nejaka zastydlejsi puberta nebo uplne jina dimenze, nez ve ktere ziji ja. Boty a luxusni kabelka ke svatku? Kritika darku od ditete? Nevim, treba jeji dealer mel problem s dodavkou.
teta by se asi měla léčit anebo si najít chlapa a pořídit vlastní děti, aby nemusela řešit adekvátnost dárků od neteře. Mě to vážně pobavilo…
Saaakrys, ja dostala od temer ctyrlete netere k svatku ulepenou pusinu a sedmikrasku utrzenou na zahrade…a ted nevim, je to tak akorat nebo jsem mela plakat? a muzu kdyztak plakat ted, s mesicnim zpozdenim?
![]()
Ja tim nikoho provokovat nechci, nasla jsem to na jednom foru. Jak jsem psala, neni to muj pribeh. Jen jsem chtela ukazat ceho jsou lide schopni, pridavam odkaz odkud to je. TADY
Tak tetě bude asi tak 10 let, ne? Jak jinak si vysvětlit její pláč kvůli tomu, že nedostala od dítěte hodinky s vodotryskem ![]()
@Spokojení
Koukám na zdroj a první reakci pod zakladatelkou. Tak tam se s tím fakt nes… nepářou. ![]()
Asi bych mela reklamovat chlapa i syna. Od syna jsem dostala pusu a rekl mi basnicku na ktere pul dne s manzelem makali a od chlapa kytku. Ach jo, mela jsem chtit prinejmensim auto
![]()
@Camael píše:
@Spokojení
Koukám na zdroj a první reakci pod zakladatelkou. Tak tam se s tím fakt nes… nepářou.
Taky jsem se na to dívala, tam asi žádný banán nehrozí
.
@Spokojení píše:
Ja tim nikoho provokovat nechci, nasla jsem to na jednom foru. Jak jsem psala, neni to muj pribeh. Jen jsem chtela ukazat ceho jsou lide schopni, pridavam odkaz odkud to je. TADY
Tetu naprosto vystihuje ten první komentář v původní diskuzi ![]()
Příspěvek upraven 20.09.14 v 22:37