Divná teta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
20.9.14 22:50
@vodolejka píše:
Tetě je teda nevím kolik :lol: :lol:

32 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.9.14 22:51

Klid, to je na Zpovědnici takovej místní folklór, tyhlety fejky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.9.14 22:53

Četly jste i další diskuse??
Fakt hustej server :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 22:55
@Camael píše:
@loula
Tak v jeho letech, ještě aby se nevyznal, že jo.. :mrgreen:

S věkem přichází moudrost! :lol:

• Citovat
  • Upravit
40270
20.9.14 22:58

@Lenka512
Tak už vím, kde berou víkendoví nováčci inspiraci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
20.9.14 22:59
@loula píše:
S věkem přichází moudrost! :lol:

Snad časem zmoudří i teta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.9.14 22:59
@Lenka512 píše: Četly jste i další diskuse??
Fakt hustej server :lol:

Teď jsem se na to zběžně dívala, neuvěřitelné 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.9.14 23:00

Uz zase? :mrgreen: Tohle jsem cetla nejmin uz dvakrat, jednou je to snad i tady, aspon na to nekdo daval odkaz, myslim :think:
Takze klidek, vubec nereste nejakou tetu, ztrata casu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
20.9.14 23:05

Jak jsem rekla, zpovednici neznam. Pokud uz to tu bylo, tak neni nic jednodussiho nez pozadat admina at tema zamkne, nebo rovnou smaze. Jen jsem zkopirovala neco co jsem nasla jinde a pro zajimavost to dala i sem. Neni v tom zadna provokace ani nic odobneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.9.14 23:05

A hele! Taky si tam o nás povídaj! 8o :mrgreen: :mrgreen:
 http://zpovednice.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.9.14 23:11
@Spokojení píše:
Jak jsem rekla, zpovednici neznam. Pokud uz to tu bylo, tak neni nic jednodussiho nez pozadat admina at tema zamkne, nebo rovnou smaze. Jen jsem zkopirovala neco co jsem nasla jinde a pro zajimavost to dala i sem. Neni v tom zadna provokace ani nic odobneho.

nechápu, proč lžeš. Nikde jinde na netu toto není, stačí použít vyhledávač, kde už je zaindexovaná i tato diskuze a zjistíš, že se ten text teď vyskytuje tady a na Zpovědnici. Když se stydíš že čteš Zpovědnici, tak si máš hodit anonym, ale potom lhát a tvrdit něco tak snadno prokazatelného, to je od tebe hodně hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
20.9.14 23:15

Tak doufám, že neteři nedala nijak najevo, že se jí dárek nelíbí. Kdysi jsem asi v 10ti dala dědovi k svátku namalovaný obrázek a on se zarazil a zeptal, k čemu mu to bude :oops: Tenkrát se mě to celkem dotklo, protože jsem měla za to, že dospělí víc ocení dárek ručně vyrobený, než koupený :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
20.9.14 23:15
@Bibi239 píše:
nechápu, proč lžeš. Nikde jinde na netu toto není, stačí použít vyhledávač, kde už je zaindexovaná i tato diskuze a zjistíš, že se ten text teď vyskytuje tady a na Zpovědnici. Když se stydíš že čteš Zpovědnici, tak si máš hodit anonym, ale potom lhát a tvrdit něco tak snadno prokazatelného, to je od tebe hodně hloupé.
:zed: jak uz sem napsala 2× zadnou zpovednici nectu a uvedla jsem tu i odkaz odkud je to zkopirovano. Kdyz si nekde neco ctu, tak opravdu nehledam ve vyhledavaci, jestli to nekde je nebo neni. Pokud me potrebujes obvinovat ze lzi, tak prosim. Ja napsala popravde co a jak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16216
20.9.14 23:17
@Bibi239 píše:

Sorry, ale já třeba kolikrát dostanu podobné zprávy nebo odkazy od kámošky nebo ségry emailem a taky zdroj neznám, tak proč se do zakl. navážet a používat hned slova jako lež, hloupá…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61105
20.9.14 23:24

@B-lue boze 8o ty tam maj vyrazy 8o prej vyhodit z busu zenskou s brecicim miminkem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová