Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klid, to je na Zpovědnici takovej místní folklór, tyhlety fejky
![]()
@Lenka512
Tak už vím, kde berou víkendoví nováčci inspiraci. ![]()
@loula píše:
S věkem přichází moudrost!
Snad časem zmoudří i teta ![]()
@Lenka512 píše: Četly jste i další diskuse??
Fakt hustej server
Teď jsem se na to zběžně dívala, neuvěřitelné
![]()
Uz zase?
Tohle jsem cetla nejmin uz dvakrat, jednou je to snad i tady, aspon na to nekdo daval odkaz, myslim ![]()
Takze klidek, vubec nereste nejakou tetu, ztrata casu ![]()
Jak jsem rekla, zpovednici neznam. Pokud uz to tu bylo, tak neni nic jednodussiho nez pozadat admina at tema zamkne, nebo rovnou smaze. Jen jsem zkopirovala neco co jsem nasla jinde a pro zajimavost to dala i sem. Neni v tom zadna provokace ani nic odobneho.
A hele! Taky si tam o nás povídaj!
![]()
http://zpovednice.cz/detail.php?…
@Spokojení píše:
Jak jsem rekla, zpovednici neznam. Pokud uz to tu bylo, tak neni nic jednodussiho nez pozadat admina at tema zamkne, nebo rovnou smaze. Jen jsem zkopirovala neco co jsem nasla jinde a pro zajimavost to dala i sem. Neni v tom zadna provokace ani nic odobneho.
nechápu, proč lžeš. Nikde jinde na netu toto není, stačí použít vyhledávač, kde už je zaindexovaná i tato diskuze a zjistíš, že se ten text teď vyskytuje tady a na Zpovědnici. Když se stydíš že čteš Zpovědnici, tak si máš hodit anonym, ale potom lhát a tvrdit něco tak snadno prokazatelného, to je od tebe hodně hloupé.
Tak doufám, že neteři nedala nijak najevo, že se jí dárek nelíbí. Kdysi jsem asi v 10ti dala dědovi k svátku namalovaný obrázek a on se zarazil a zeptal, k čemu mu to bude
Tenkrát se mě to celkem dotklo, protože jsem měla za to, že dospělí víc ocení dárek ručně vyrobený, než koupený ![]()
@Bibi239 píše:
nechápu, proč lžeš. Nikde jinde na netu toto není, stačí použít vyhledávač, kde už je zaindexovaná i tato diskuze a zjistíš, že se ten text teď vyskytuje tady a na Zpovědnici. Když se stydíš že čteš Zpovědnici, tak si máš hodit anonym, ale potom lhát a tvrdit něco tak snadno prokazatelného, to je od tebe hodně hloupé.
@Bibi239 píše:
Sorry, ale já třeba kolikrát dostanu podobné zprávy nebo odkazy od kámošky nebo ségry emailem a taky zdroj neznám, tak proč se do zakl. navážet a používat hned slova jako lež, hloupá…? ![]()
@B-lue boze
ty tam maj vyrazy
prej vyhodit z busu zenskou s brecicim miminkem ![]()