Přítelův divný styl líbání

Anonymní
18.4.25 16:14

Divne libani

Ahoj. Docela se stydím za ten dotaz, tak poprosím ponechat anonym. Je mi lehce přes 30, příteli 45. Je pár let rozvedený, jsme spolu necelý rok. Řekla bych že vztah klape, ale co mě zaráží je jeho styl libani. Asi jsem ho stale moc nepochopila. :lol: Já líbám stylem že se s druhým „Třeme, kmitame jazyky spolu“. Proste klasika, nevím jak to popsat. Vždy jsem byla na stejné vlně s partnerem. Tohle je dobrý..tím si rozumíme. Jenze kolikrat při sexu udělá to, že mi ten jazyk div nenarve do krku, a nic. Proste ho tal necha. A jako co s ním já mám dělat? :lol: Pardon za trapný dotaz. Sama se směju jen to po sobě čtu. :oops: Jak jsem psala, partnery jsem mela, ani jeden tohle nikdy nedělal. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.4.25 16:22

Někteří to dělají, mě to vzrušuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.25 16:38
@Anonymní píše: Více

A co s tim jeho jazykem děláš? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.25 17:02

saju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.25 17:20

Tak ho na to upozorni, na tom není nic špatného. Pokud je normální tak se neurazí. Musíš si říct co se ti líbí a co naopak méně :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6392
18.4.25 17:28
…Jako penis…to se chlapum libi.
Samozrejme pokud je ti to neprijemne, tak mu to rekni, ze by se ti to. libilo jinak. Urcite nerekne ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33650
18.4.25 17:51

Taky bych asi nevěděla, nikdy jsem tohle nezažila. Tak mu prostě řekni že tohle neznáš a co od toho čeká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
19.4.25 09:54

Tohle mi udělal jeden kluk. Schylovalo se k líbačce a najednou šup, strčil mi celej jazyk do pusy :poblion: A nechal ho tam ležet jak chcíplotinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No nevím, normalne si s nim o tom promluv. “Hele Pepo, nez si dame pusu, mně tohle moc nevyhovuje, nechces zkusit si dat pusu mensi, jen tak lehce. Nedávat si jazyk do pusy tak moc?” To pujde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.25 05:37

To mi přijde až nechutné… s přítelem se libame jenom tak něžně.. olizuju mu rty a jemně si dáváme jazyk do pusy. To oba vzrusuje. Neumím si představit, že by mi rval jazyk do pusy, to opravdu ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky