Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží hodně co jíš, pokud jíš více vitamínu b tak moč také více zapáchá, nebo po rybách,…
V tehotenstve môže byť. Možno hormómni?
Ak s tým bude Dr. spokojný, tak nerieš.
No nechci desit, ale moc zapacha pri zanetu mocaku a to dokonce driv, nez zacne pri moceni rezat. Je to takovy divny pach…trochu jak po acetonu. Kazdopadne zvysenym prisunem tekutin se nic nezkazi;-)
Pokud moč zapáchá po acetonu, je na místě si nechat nabrat krev a moč na diabetes.
Dělá u všech těhotných, ale nevím v jakém týdnu…
V těhotenství se vyskytuje celkem často, na vývoj miminka to zvláštní vliv nemá, jen se rodí s vysokou porodní hmotností (5 kilo není vyjímkou), po porodu by měla odznít…
Příspěvek upraven 12.03.12 v 12:41
Nechci strašit,ale když je cítit z moči „aceton“ jedná se o cukrovku.. synovec má od 5 let cukrovku. Když s ním byla moje segra na úplně prvním vyšetření nejprve u dětské doktorky a zmínila se, že malý hodně pije a pak často chodí na malou, tak se ji MUDr. ptala, jestli je z moči cítit zápach jako po acetonu..
Napsala jsem to blbe…holky maji pravdu, kdyz je to citit po acetonu, je to diabetes. Pri zanetu je to po cpavku…jsem si spletla chemikalie
a to mam vystudovanou chemii ![]()
Pardon
no mozna opravdu tu cukrovku mam jelikos od tehotenstvi nejvice v noci strasnou zizni a mam hrozne moc sucho v puse na cukroku mam jit as dubnu tak uvidim jak to bude
dekuji za prispevky
Anonymní píše:
no mozna opravdu tu cukrovku mam jelikos od tehotenstvi nejvice v noci strasnou zizni a mam hrozne moc sucho v puse na cukroku mam jit as dubnu tak uvidim jak to budedekuji za prispevky
Tak hlavně ať je lépe. ![]()
ahojky jak to tu procitam tak se hned i zeptam co to je ten aceton vubec.posledni 2 dny mi zapacha moc ale pripada mi to jako cigaretovy kour nebo ja nevim hihi a to nekourim nebo ze by to byl ten aceton??
Aceton je jednoduchy…cuchni k odlakovaci na nehty…taky jednou jsem koupila desne levnej bilej rum a ten taky smrdel po acetonu ![]()
Ještě musím dodat, že moč dost zapácho po acetotu pokud je člověk dehydrovaný, ale to v tvém případě asi nebude. Jinak nebereš nějaké léky, vitamíny?
hihi nene neberu ale uz asi nezapacha
dnes jsem byla na krvi a moci takze urcite by zjoistili ze neco neni ok ale byla jsem zvedava dekuji za info ![]()
parapampoli píše:
hihi nene neberu ale uz asi nezapachadnes jsem byla na krvi a moci takze urcite by zjoistili ze neco neni ok ale byla jsem zvedava dekuji za info
Ahoj jsem ve 20+6 tt a hrozne mi pachne moc
cim to je zanet zadny nemam higienu dodrzuji . mam jen nekdy vytok bily nekdy i zluty a lepi se
k dr pujdu e stredu chtela bych jen vedet jestly mnel nekdo takovi problem? a jak se da resit? dekuji