6+2tt, je tu někdo stejně? :) Jak se cítíte?

396
12.3.12 10:53

6+2tt je tu někdo stejně? :) Jak se cítíte??

Ahojda maminky,tak jsem dnes přesně 6+2tt…na další ultrazvuk jdu 27.3. a prý už uvidim miminko :) Moc se těším…ale zaroveň prožívám strach…o první jsem přišla,tak jsem vystreslá teď z každého píchnutí :( Tak doufám,že vše bude ok :) Proto budu ráda když se přidáte a podělíte se se svýma „stavama“ :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra752
12.3.12 10:57

Ja:-)jw mi skvele :-) dnes jdu na kontrolu…

• Citovat
  • Upravit
396
12.3.12 11:04

Tak drzim pesticky at je vse v poradku:) Ja byla minulej tyden a vse bylo v poradku :) Obcas me picha v pravem podbrisku,ale podle doktora to je normalni…ale stejnak me to nekdy vydesi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.3.12 11:10

Ahoj Panti,
jsem taky dneska 6+2tt!!! Tak to mame nastejno. Ja uz mam dneska fotku!!! Prikladam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.3.12 11:16

Ahojky Petrala,
:) krasna fotecka…ja budu mit az toho 27 :) Tak se tesim a prihodim sem taky :)
A je to tve prvni mimco?? Me ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.3.12 11:27

Jo a holky,taky mate divny tlaky a obcasne pichnitu v podbrisku??? Vim,ze asi plasim…ale tim,ze poprve to dopadlo spatne,tak ted me vse vyleka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
12.3.12 11:37

já jsem dneska 6+4tt, na prvním utz jsem byla 4+5tt a na druhém 5+5tt a uz na tom prvnim byla vidět bublinka ;) mě taky občas píchne podbřišek, dneska mě i trošku pobílává jako na MS, ale to je prý normální, roztahuje se děloha a je to prostě změna pro to tělo, tak hlavu vzhůru, určitě to bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.3.12 11:49

6+3, u dr jsem nebyla, blivno mi bývá, bolí mě stydká spona :| Strach jsem měla, když jsem špinila a krvácela, to po 10dnech odeznělo, tak jsem to přičetla termínu ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.3.12 12:20

lenkatrenka : Bublinka krasna :) To doufam,ze bude vse v poradku. Asi jen zbytecne plasim. Proto budu rada kdyz se podelime o vse tady… :oops: ;) Prijde mi,ze 27 je strasne za dlouho :D

Příspěvek upraven 12.03.12 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.3.12 12:23

Gladys: A kdy jdes k doktorovi? :)A blivno mi je teda taky. V lekarne mi dali ty lizatka se zazvorem,ze je to na nevolnost v tehu…tak dopoledne furt lizu jak diva :D A celkem to pomaha…zatim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.3.12 12:25
panti píše:
Gladys: A kdy jdes k doktorovi? :)A blivno mi je teda taky. V lekarne mi dali ty lizatka se zazvorem,ze je to na nevolnost v tehu…tak dopoledne furt lizu jak diva :D A celkem to pomaha…zatim :)

Jo, blízátka jsem též koupila, sice pomáhají, ale hubu mám pak slepenou jak vteřinovým lepidlem. (navíc mi je starší syn závidí) :zed: K dr, já nevím, chtěla jsem při tom špinění jít tak koncem března, ale už nešpiním, tak se mi nechce :lol: Však já tam někdy dorazím, možná i ještě předtím, než budu cítit pohyby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1733
12.3.12 12:26

Taky jsem těhu přesně 6+2, věšinou mi bývá jen trošku nevolno, ale včerejší večer jsem celý prozvracela, to se mi stalo poprvé, ale mám pocit, že ne naposledy. Taky mě pobolívá břicho. Ve čt jdu na kontrolu, snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.3.12 12:30

Jee…no tak to ja zatim nezvracela :) Jen mam ten pocit..a na to mi pomaha to lizatko…zatim :D tak at je ve ct vse v pohode a pisni at vime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
12.3.12 12:32

Ahoj, já jsem přesně 6+5. Nezvracím, ale blivno mi je neustále.Ale chutě mám pořád. :nevim: Unavená tak, že večer usínám dřív než moje dítka :mrgreen: Na další kontrolu jdu až 20.3., což mi přijde děsně daleko. Ale bohužel ještě ve čtvrtek musím absolvovat genetickou poradnu, neb jsem zjistila, že jsem byla, asi 10 dní po opl., na rentgenu :,( Je mi z toho těžko, stále se uklidňuji tím, že když to brouček nevzdává, roste, já nešpiním, tak že to vše bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.3.12 12:33
K Lady píše:
Taky jsem těhu přesně 6+2, věšinou mi bývá jen trošku nevolno, ale včerejší večer jsem celý prozvracela, to se mi stalo poprvé, ale mám pocit, že ne naposledy. Taky mě pobolívá břicho. Ve čt jdu na kontrolu, snad bude vše ok.

Mě jednou přímo bolel žaludek, takže jsem bezostyšně vyžahla půllitr chlazený koly, to pomohlo. Jinak v nouzi nejvyšší ty lízátka. Někomu pomáhá třeba kousnout do citronu. A někdo to má z hladu, tak je pak dobrý ráno si hned v posteli dát pár piškotů a celý den si udržvat něco v žaludku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí