Divně páchnoucí moč v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.3.13 11:58

Zdravím maminky :) děvčata chtěla bych se zeptat, byla jsem ted pár dní na kapačkách v nemocnici kvůli zvracení a našli mi v moči aceton ale nic semnou nedělali ležela jsem tak několik dní a nikdo mi nic neřekl( jen že musím hodně pít abych se pročistila)..tak jsem podepsala reverz a odjela domů..může to nějak ublízit mimču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
30.3.13 12:18

@zlatkonikca : V tom reverzu ti prece vysvetlili, co riskujes, kdyz jsi odesla z nemocnice driv, ne? Od toho se reverz podepisuje. Jinak aceton se citit, kdyz si telo bere energii z bilkovin, protoze jinak nema dost zdroju energie (cukry a tuky), prave treba pri zvraceni, hladovce (ti, co pracujou s bulimickami a anorektickami by ti rekli…). V tech kapackach se ti asi prave pokouseli dodat vyzivne latky a vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 12:26

@AnnaF právě mi nic neřekli..jen mi řekli co mám dělat.. hodně pít, vyhnout se kořeněným jídlům..to je všechno proto se tady ptám..a navíc jsem tři dny ležela a nic semnou nedělali žádné kapačky léky no prostě nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.3.13 12:32

@zlatkonikca Nahoře jsi psala, žes ležela v nemocnici na kapačkách… a teď, že s tebou nic nedělali- ani kapačky, nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 12:41

Byla jsem na kapačkách ale jen jeden den, pak jsem tam tři dny ležela jen tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí