Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to, je to nízký tlak. Po tom jídle se krev soustředí k trávicímu traktu. doktor mi doporučil kafe, po jídle sem si radši chvíli lehla, měla jsem to zejména po snídani.
Mám podobný problém a k tomu mám jako by „knedlík v krku“ a vrací se mi žaludeční šťávy.Je fakt,že mám všeobecně nízký tlak a navíc beru 3×2 magnezia.
Já už se bála že by to mohl být vysoký tlak protože u toho mám i trochu bušení srdce. Je teda pravda že na kontrolách mám tlak 100/50 ale tet posledně jsem měla 128/69 a dr. mi řek že ho mám trochu zvýšený. Tak nevím.
Máš ho zvýšený oproti svým hodnotám. Ale jinak je to tlak pěkný, u jinýho naměřený by byl považován za normální
nejlepší by bylo si někde pujčit tlakoměr a v tu chvíli si tlak přeměřit. ![]()
Ahoj, prosila bych o radu zda nevíte co to může být. Poslední dobou pokaždé když se najím je mi na zvracení, po cca 5ti minutách po jídle. Mám pocit jak kdybych to všechno jídlo měla v krku ať sním jakékoliv množství je mi vždy zle. Nevíte co by to mohlo být?
Vředy? Co je poslední dobou? Jak dlouho to trvá? jaká bolest je? Tady kousek článku: Onemocnění žaludečními vředy může probíhat mírnou formou s malými obtížemi, nebo je naopak provázeno velmi nepříjemnými a bolestivými projevy.
Pálivá, bodavá nebo tupá bolest. Bývá obvykle v oblasti nadbřišku nebo vpravo od střední břišní čáry pod hrudní kostí, může se šířit až pod pravý žeberní oblouk Bolest se hlásí zejména při jídle.
Mě nic nebolí jen je mi prostě na zvracení
je to posledních pár dnů a tak do půl hodiny po jídle to přejde
Taky mám ten problem mám nizky tlak.. je mi 25 a jsem na mateřske rano vstavam v 6a nesnidam poradne ani nevim co nedostanu do sebe vic jak jogur spatne se mi rano ji tak nejim vubec a pak jidavam až tak ve 12 hod ale když jim musim si u toho sednout hrozne se mi mota hlava.. nejvic toho jim kolem te 20hod vecer to snim klidne i celou pizzu bramburky nejaky sucenky cokošku a nekdy me i budi šilenej hlad ale vetšinou dicky nejvic pomuže vypit 3dcl vody a je to ok ale… ne a ne se ale dokopat k doktorce
Ahoj, posledních pár dnů mám někdy po jídle, je to většinou po snídani tak nějak zle. Do půl hod. mi začne byt jako by mdlo, trochu zle od žaludku, točení v hlavě, bolest hlavy, únava. Není to nijak hrozné že bych kolabovala, je to v takové mírné. Měla jste to taky některá? Jsem ve 29tt. Díky