Divný pindík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3807
4.11.12 23:46

Holky to je hrozný, to ti dr fakt nejsou empatičtí :( a přitom to jsou chlapi, přece musí tušit jak hrozně to musí bolet ne??
jako chápu, že narkoza je hodně náročná, ale způsobovat tak velkou bolest malým dětem?? Nevím, ale snad Tobíka nic takového nečeká :|
A že si ten zákrok nepamatují? tomu nevěřím, v podvědomí to tam někde musí být…
Jinak Tobík měl před pár měsíci zánet předkožky, naštestí pomohla antibiotická mast, byla jsem překvapená, když mi doktorka říkala, že častější záněty mívají kluci co nepřetahujou, myslela jsem si, že právě ta přilepená předkožka to chrání před špínou atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
4.11.12 23:49

@Zuzie No on ten zákrok bolí jak prase, ale jen tu chviličku, horší je pak třikrát denně koupat v heřmánku, přitom přetahovat a mazat, to je bolí nejvíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.11.12 23:54

U nás to po přetažení trvalo asi 2-3 dny, kdy brečel při každém čůraní, taky jsme dělali koupel v heřmánku, ted asi za 14 dní jdeme na kontrolu jestli se ta předkožka povolila, snad to bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
4.11.12 23:56

@Viktorek Držím palce :) u nás to dobrý bylo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.11.12 23:57

Ještě bych chtěla dodat, že je to paradox že ty doktoři vědí že to bolí, ale já mám pocit že to dělají jako na běžícím páse, a jak mi bylo řečeno jednou doktorkou, za každé přetažení mají bod :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.11.12 23:58
@Ťutina píše:
@Viktorek Držím palce :) u nás to dobrý bylo :mavam:

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.11.12 18:31

Dnes byla mamka u svého urologa (opravdu špička ve svém oboru, primář v nemocnici), ptala se na malého a už jsme objednaní. Za 3 týdny budu vědět víc.

Jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
5.11.12 18:34

Ať to dobře dopadne:-)držím palečky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
29.12.12 22:19

@danik tak jak jste dopadli u urologa, my jsme byli v listopadu na kontrole a supr, byla jsem nadčená že to jde krásně přetáhnout po tý léčbě a šup uběhl měsíc a jde to zase špatně, jako když se ta kůžička znovu stáhla a to poctivě přetahujeme denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 13:46

Ahoj, syn bude mít za chvíli 3 roky. Dětská dr říkala do 3 let na pindíka nesahat.
Někdy při čurání se mu nahromadí moč v bouličce a potom až teče ven. To je prý úzkou předkožkou, kterou zatím (na radu dr) neřeším, počkám, co řekne na 3 leté prohlídce.

Má ale jiný problém. Nevím, jak to popsat, ale vypadá to, jakoby měl močovou trubici obtočenou kolem pindíka (samozřejmě vevnitř, pod kůží), ne rovně, jak má být. Pindík má kvůli tomu zvláštní tvar, není to prostě rovný válec. Mám pocit, že někdy i cítím, jak mu tam ta moč teče. Nevím, jestli to není úplná blbost, ale opravdu to tak vypadá. Mladší syn je v tomto ohledu zcela „normální“, tak mám i porovnání.

Nesetkali jste se někdo s něčím podobným? K dr samozřejmě půjdeme, na onu 3 letou prohlídku, ale to bude až v lednu. Syn žádné problémy, zarudnutí ani nic jiného nemá, tak dřív tam chodit nebudeme.

Díky za každou odpověď.
M.

• Citovat
  • Upravit
7228
11.12.17 13:54

Nemůže to být tepna?? :think: jinak my máme přetahovat už od roku…zajímavý, co doktor, to jiný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 14:10

@welovefashion vidíš, tepna mě nenapadla, to by bylo vcelku neškodné vysvětlení. Já mám ale někdy fakt pocit, že cítím, jak mu tou obtočenou věcí proudí moč, i se mu to zpevní (ztvrdne), když čurá. Kéž by to byla céva.

Jinak s tím přetahováním, každej dr tvrdí něco jinýho. Já jen doufám, že se na prohlídce nedozvím něco hrozného, protože už víckrát jsem dr říkala, že se mi něco nelíbí, a ona vždy jen odpověděla, že je to normální a že se do 3 let nic neřeší.

• Citovat
  • Upravit
19
11.12.17 17:00

Ahoj naše Dr. říkala, že máme taky zkoušet už přetahovat, malýmu byly v září 3 roky.Taky nám to zatím moc nejde, tak snad se to časem zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
11.12.17 22:28

Hypospadie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
11.12.17 22:33

Řešila bych to hned