Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Mám takoví divný dotaz. Stávalo se vám těhotenství že jste se cítili mimo jakože ale úplně že jste měli pocit že jste se úplně změnily? Nevim jestli je to normální nebo jestli to mam nějak řešit občas SOU ty pocity k nevydrzeni
@Mispulinka345 píše:
Ahoj holky. Mám takoví divný dotaz. Stávalo se vám těhotenství že jste se cítili mimo jakože ale úplně že jste měli pocit že jste se úplně změnily? Nevim jestli je to normální nebo jestli to mam nějak řešit občas SOU ty pocity k nevydrzeni
No jistě, že jsem cítila, že se měním.
Nestalo se mi to nikdy, možná j to hormonama, ale pokud by to trvalo dýl a obtěžování by tě to, tak bych zašla k psychologovi ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
No jistě, že jsem cítila, že se měním.
Takže je to úplně normální teda ![]()
@Lamátko píše:
Nestalo se mi to nikdy, možná j to hormonama, ale pokud by to trvalo dýl a obtěžování by tě to, tak bych zašla k psychologovi
Jj děkuji no asi si tam fakt pro jistotu Zajdu
@Mispulinka345 píše:
Takže je to úplně normální teda
No občas jsem měla stavy jak při kocovině, občas divný myšlenkový stavy, emoční výkyvy…prostě ne nadarmo se to jmenuje jinej stav.
@Lamátko píše:Jj děkuji no asi si tam fakt pro jistotu Zajdu
Nestalo se mi to nikdy, možná j to hormonama, ale pokud by to trvalo dýl a obtěžování by tě to, tak bych zašla k psychologovi
@lleennttiillkkaa píše:
No občas jsem měla stavy jak při kocovině, občas divný myšlenkový stavy, emoční výkyvy…prostě ne nadarmo se to jmenuje jinej stav.
Já mám pocit od začátku že jsem úplně někdo jiný
@Lamátko píše:Jj děkuji no asi si tam fakt pro jistotu Zajdu
@lleennttiillkkaa píše:
Já mám pocit od začátku že jsem úplně někdo jiný s přítelem sevtezka zas hadame celkové sem tak nějak na vše sama
@Mispulinka345
Ja mam take divne pocity. Pripadam si jako nekdo uplne jiny. Desi me toNemam rada, co jsem driv mela; mam navaly divnych obav a myslenek, se kterymi dost bojuji. Mimi bylo dlouho planovane, jenze ja citim rozpolcenost, no a z toho potom jasny vycitky apod. Prijde mi to jako zacarovany kruh. Pripadam si jak psycho a bojim se, ze to neprejde a ze to bude jen horsi. Jsem prvorodicka a ze vseho uzkostna. Necitim se v tomto stavu „sva“ a moc dobre, samotne se sebou mi je „jinak“.. Jsem normalni nebo uz je to patologicke?