Divný pocit v těhotenství

28.3.16 22:08

Divný pocit v těhotenství

Ahoj holky. Mám takoví divný dotaz. Stávalo se vám těhotenství že jste se cítili mimo jakože ale úplně že jste měli pocit že jste se úplně změnily? Nevim jestli je to normální nebo jestli to mam nějak řešit občas SOU ty pocity k nevydrzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
28.3.16 22:35
@Mispulinka345 píše:
Ahoj holky. Mám takoví divný dotaz. Stávalo se vám těhotenství že jste se cítili mimo jakože ale úplně že jste měli pocit že jste se úplně změnily? Nevim jestli je to normální nebo jestli to mam nějak řešit občas SOU ty pocity k nevydrzeni

No jistě, že jsem cítila, že se měním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
28.3.16 22:35

Nestalo se mi to nikdy, možná j to hormonama, ale pokud by to trvalo dýl a obtěžování by tě to, tak bych zašla k psychologovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.16 22:36
@lleennttiillkkaa píše:
No jistě, že jsem cítila, že se měním.

Takže je to úplně normální teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.16 22:38
@Lamátko píše:
Nestalo se mi to nikdy, možná j to hormonama, ale pokud by to trvalo dýl a obtěžování by tě to, tak bych zašla k psychologovi :kytka:

Jj děkuji no asi si tam fakt pro jistotu Zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
@Mispulinka345 píše:
Takže je to úplně normální teda :D

No občas jsem měla stavy jak při kocovině, občas divný myšlenkový stavy, emoční výkyvy…prostě ne nadarmo se to jmenuje jinej stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409

No do jisté míry ano, ale nesmí tě to asi takto obtěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.16 22:43
@Lamátko píše:
Nestalo se mi to nikdy, možná j to hormonama, ale pokud by to trvalo dýl a obtěžování by tě to, tak bych zašla k psychologovi :kytka:
@lleennttiillkkaa píše:
No občas jsem měla stavy jak při kocovině, občas divný myšlenkový stavy, emoční výkyvy…prostě ne nadarmo se to jmenuje jinej stav.

Já mám pocit od začátku že jsem úplně někdo jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.16 22:45
@Lamátko píše:
@lleennttiillkkaa píše:
No občas jsem měla stavy jak při kocovině, občas divný myšlenkový stavy, emoční výkyvy…prostě ne nadarmo se to jmenuje jinej stav.

Já mám pocit od začátku že jsem úplně někdo jiný s přítelem sevtezka zas hadame celkové sem tak nějak na vše sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.4.16 16:53
@Mispulinka345
Ja mam take divne pocity. Pripadam si jako nekdo uplne jiny. Desi me to :( Nemam rada, co jsem driv mela; mam navaly divnych obav a myslenek, se kterymi dost bojuji. Mimi bylo dlouho planovane, jenze ja citim rozpolcenost, no a z toho potom jasny vycitky apod. Prijde mi to jako zacarovany kruh. Pripadam si jak psycho a bojim se, ze to neprejde a ze to bude jen horsi. Jsem prvorodicka a ze vseho uzkostna. Necitim se v tomto stavu „sva“ a moc dobre, samotne se sebou mi je „jinak“.. Jsem normalni nebo uz je to patologicke? :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí