Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, měla jsem sen, ve kterém mě hrozně bolela spodní část zubů, ta bolest byla šílená, nedá se to ani popsat. S někým jsem mluvila a ty zuby bolely, pak jsem cítila, že mi jeden vypadl a nakonec mi jich začalo vypadávat víc, ve snu přišla mamka a měla úplně stejný problém, nevíte někdo co by to mohlo znamenat? Obě jsme trpěly na tu bolest a i na stejnou část zubů ![]()
Mě se zdálo mockrát o to, že mi vypadávaly zuby, bolest ale žádná
Moje běžné sny, drolící se zuby, bolest, hnus. Myslím, že to fakt nic speciálního neznamená ![]()
@unuděná píše:možná jen to, že má strach ze zubaře
Moje běžné sny, drolící se zuby, bolest, hnus. Myslím, že to fakt nic speciálního neznamená
@welovefashion píše:
možná jen to, že má strach ze zubaře
U mě ne, já chodím k zubaři ráda, vždycky si tam odpočinu od dětí
![]()
To si raději ani nechci představit, jaký sexuální směr preferujete. Když od dětí odpočíváte u zubaře.
@unuděná píše:
U mě ne, já chodím k zubaři ráda, vždycky si tam odpočinu od dětí![]()
@Prostě Vodnář píše:
To si raději ani nechci představit, jaký sexuální směr preferujete. Když od dětí odpočíváte u zubaře.
Zklidni hormon, od dětí se dá odpočívat všude, kde nejsou. Někdo se zamkne na hajzlíku s čokoládou (to jsou teprve sexuállní fantazie, co?
), jinek si jde zaběhat a já holt usínám na dentální hygieně ![]()
Hormony jsou naprosto v klidu, dovezli náklaďák dříví, teď tedy mám přestávku.
@unuděná píše:
Zklidni hormon, od dětí se dá odpočívat všude, kde nejsou. Někdo se zamkne na hajzlíku s čokoládou (to jsou teprve sexuállní fantazie, co?), jinek si jde zaběhat a já holt usínám na dentální hygieně
@kkkackaaa píše:
Zdravím, měla jsem sen, ve kterém mě hrozně bolela spodní část zubů, ta bolest byla šílená, nedá se to ani popsat. S někým jsem mluvila a ty zuby bolely, pak jsem cítila, že mi jeden vypadl a nakonec mi jich začalo vypadávat víc, ve snu přišla mamka a měla úplně stejný problém, nevíte někdo co by to mohlo znamenat? Obě jsme trpěly na tu bolest a i na stejnou část zubů
U nás se říká, že někdo umře. U mě to tak bo dvakrat, tchán a pak babička.
Každopádně je to jen sen, nemusí to znamenat vůbec nic.
Je to jeden z nejčastějších motivů ve snech. Už si nepamatuju, co to znamená. Něco jako, že je člověk ve stresu a vyčerpaný, možná.
Nebo obava ze ztráty, změny.
Je spousta online snářů, na googlu těch významů najdete mnohem víc než z komentářů tady ![]()
Mě se zdá o zubech, když jsem ve větším stresu. Mě ale ty zuby v ústech bobtnají až prasknou a rozpadnou se na kousky.
Pak mívám ještě sen, kdy žvýkám žvýkačku a nemůžu se ji zbavit. Prostě nejde vyplivnout celá, nebo se zase hned objeví v ústech nová.