Divný Sen o zubech

31
15.7.22 13:27

Divný Sen o zubech

Zdravím, měla jsem sen, ve kterém mě hrozně bolela spodní část zubů, ta bolest byla šílená, nedá se to ani popsat. S někým jsem mluvila a ty zuby bolely, pak jsem cítila, že mi jeden vypadl a nakonec mi jich začalo vypadávat víc, ve snu přišla mamka a měla úplně stejný problém, nevíte někdo co by to mohlo znamenat? Obě jsme trpěly na tu bolest a i na stejnou část zubů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7210
15.7.22 13:33

Mě se zdálo mockrát o to, že mi vypadávaly zuby, bolest ale žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.7.22 13:46

Moje běžné sny, drolící se zuby, bolest, hnus. Myslím, že to fakt nic speciálního neznamená :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
15.7.22 13:51
@unuděná píše:
Moje běžné sny, drolící se zuby, bolest, hnus. Myslím, že to fakt nic speciálního neznamená :P
možná jen to, že má strach ze zubaře :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.7.22 13:52
@welovefashion píše:
možná jen to, že má strach ze zubaře :mavam:

U mě ne, já chodím k zubaři ráda, vždycky si tam odpočinu od dětí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
15.7.22 13:59

To si raději ani nechci představit, jaký sexuální směr preferujete. Když od dětí odpočíváte u zubaře.

@unuděná píše:
U mě ne, já chodím k zubaři ráda, vždycky si tam odpočinu od dětí :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
53190
15.7.22 14:01
@Prostě Vodnář píše:
To si raději ani nechci představit, jaký sexuální směr preferujete. Když od dětí odpočíváte u zubaře.

Zklidni hormon, od dětí se dá odpočívat všude, kde nejsou. Někdo se zamkne na hajzlíku s čokoládou (to jsou teprve sexuállní fantazie, co? :P ), jinek si jde zaběhat a já holt usínám na dentální hygieně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
15.7.22 14:03

Hormony jsou naprosto v klidu, dovezli náklaďák dříví, teď tedy mám přestávku.

@unuděná píše:
Zklidni hormon, od dětí se dá odpočívat všude, kde nejsou. Někdo se zamkne na hajzlíku s čokoládou (to jsou teprve sexuállní fantazie, co? :P ), jinek si jde zaběhat a já holt usínám na dentální hygieně :P
  • Citovat
  • Upravit
3032
15.7.22 14:27
@kkkackaaa píše:
Zdravím, měla jsem sen, ve kterém mě hrozně bolela spodní část zubů, ta bolest byla šílená, nedá se to ani popsat. S někým jsem mluvila a ty zuby bolely, pak jsem cítila, že mi jeden vypadl a nakonec mi jich začalo vypadávat víc, ve snu přišla mamka a měla úplně stejný problém, nevíte někdo co by to mohlo znamenat? Obě jsme trpěly na tu bolest a i na stejnou část zubů :nevim:

U nás se říká, že někdo umře. U mě to tak bo dvakrat, tchán a pak babička.
Každopádně je to jen sen, nemusí to znamenat vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
15.7.22 14:27

Je to jeden z nejčastějších motivů ve snech. Už si nepamatuju, co to znamená. Něco jako, že je člověk ve stresu a vyčerpaný, možná. :think: Nebo obava ze ztráty, změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.7.22 14:41

Je spousta online snářů, na googlu těch významů najdete mnohem víc než z komentářů tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.7.22 17:00

Mě se zdá o zubech, když jsem ve větším stresu. Mě ale ty zuby v ústech bobtnají až prasknou a rozpadnou se na kousky.
Pak mívám ještě sen, kdy žvýkám žvýkačku a nemůžu se ji zbavit. Prostě nejde vyplivnout celá, nebo se zase hned objeví v ústech nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.7.22 09:39

Tak takový sen jsem ještě neměla, zní to tedy hrozně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie