Divný zážitek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15473
10.7.21 13:38
@Ou píše:
No evidentně si ho doma nenechala.

A evidetntně je potřeba změnit pár věcí, aby si byla schopná fungovat, protože ti jaksi z nějakých důvodů vynechává mozek.

V lepším případě je to vyčerpání.

Tento pocit mám u sebe. Občas se mi stane, že se necítím unavená, ale udělám úplnou hloupost. Třeba chci dát do ledničky něco, co tam nepatří. Nedam to tam, ale ten mžik, že to skoro udělám, tam je. Teď se mi stalo tento týden, že jsem ráno chtěla spolknout prášek. Byla jsem si tak jistá, že jsem ho ještě nepolykala, že jsem hodně krát přepočítávala, že už je ho opravdu spolkla. Udělala jsem to asi nějak automaticky. Doufám, že nás je víc, komu se takové věci stávají. A nejhorší je, že si něco někam dám, abych to měla na rane a nezapomněla na to a nemůžu to najít, kam jsem to dala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4636
10.7.21 13:52

Já bych se zeptala té paní, jestli jsem tenn mobil tam dala já. Proto asi na tebe tak čuměla, proč zmiňuješ zapomenutý mobil, když jsi jej před jejíma očima dala na ten stůl. Nic si nevyčítej, určitě jsi při vypravování k lékaři myslela na spoustu věcí a mobilu jsi nevěnovala pozornost. Já jsem ve městě zase prohledávala kabelku a byla si na 1000 % jistá, že jsem si tam dala kapesníčky, pamatovala jsem si, že jsem je tam ještě v rychlosti na poslední chvíli hodila. Doma jsem pak zjistila, že kapesníčky opravdu byly hozeny do kabelky, ale úplně jiné, než kterou jsem si zrovna balila. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
10.7.21 14:10
@Kfětoslava píše:
Stalo se mi jednou, že jsem našla ve svých kontaktech uloženého někoho, koho jsem tam neuložila ani já, ani manžel a nikdo jiný by se do telefonu nedostal, ani neměl kdy. Toho člověka jsem kontaktovala a nenašli jsme žádný společný bod, proč bych ho měla v kontaktech. Takže taky záhada, nikdy nevyřešena.
Ten tvůj příběh je už ale mimo jakékoli vysvětlení :)

Něco podobného se mi stalo nedávno. One Drive mi na mobilu každý den dává upozornění Připomeňte si tento den a vyhodí mi tam pár fotek s tímto datem před rokem, třemi, deseti… různě. No a nedávno mi tam vyhodil fotku nějakých mediků nebo co někde před fakultou, v životě jsem tu fotku neviděla, nikoho na ní neznám, ale mám ji na cloudu mezi svými fotkami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
10.7.21 14:11
@stinga píše:
a toto bude nejpravděpodobnější vysvětlení :palec:

ano, Occamova břitva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
10.7.21 14:43

Ja nedavno volala do nemocnice, ti me dali na cekacku a jak tak cekam az se mi ohlasi tak si rikam, ze kouknu v mezicase na zpravy na netu. Tak zacnu hledat mobil, potom i panikarit, ze jsem ho nekde zapomnela. Rikam manzelovi at me prozvoni- ten se na me ( opravnene) diva jak na blba…. Jasny, ze z neho prece volam… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
10.7.21 15:21

Mě se to stává celkem běžně :lol: Prostě myslím na to důležité a provozní věci řeší autopilot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21025
10.7.21 16:14

Takhle jsem jednou nasypal mletý kafe do nádoby na vodu kávovaru. Největší sranda je, jak člověk pak čumí a nechápe jak to mohl udělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.7.21 16:21

Já jsem jsem šíleně roztržitá, děje se mi to od malička. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.7.21 19:49

Vtipné příhody :palec: :mrgreen: já jsem si jednou v zamyšlení sedla do auta na sedadlo za řidičem, přestože jsem byla řidič. Jako spolujezdec víceméně nejezdím, absolutně nechápu proč jsem to udělala. Cca minutu trvalo než mi to došlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39569
10.7.21 20:37
@Rhine píše:
Vtipné příhody :palec: :mrgreen: já jsem si jednou v zamyšlení sedla do auta na sedadlo za řidičem, přestože jsem byla řidič. Jako spolujezdec víceméně nejezdím, absolutně nechápu proč jsem to udělala. Cca minutu trvalo než mi to došlo :palec:
..a divila ses, proč to auto pořád stojí, ne? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14885
10.7.21 20:51
@Rhine píše:
Vtipné příhody :palec: :mrgreen: já jsem si jednou v zamyšlení sedla do auta na sedadlo za řidičem, přestože jsem byla řidič. Jako spolujezdec víceméně nejezdím, absolutně nechápu proč jsem to udělala. Cca minutu trvalo než mi to došlo :palec:

Tak aspoň že to bylo tvoje auto a ne cizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
10.7.21 22:00

Takhle jsem si jednou polozila prasky na lednicku (ktera je vyssi nez ja) a hrozne dlouho jsem je pak nemohla najit, vubec nevim, kdy a proc jsem je tam dala. Nebo v dobe nejvyssiho stresu jsem jednou strcila ponozky do mrazaku.
Mozek holt obcas taky potrebuje pauzu :D

• Citovat
  • Upravit
659
10.7.21 22:39
@Janli píše:
Chytrej telefon, no, došel za tebou sám… :nevim:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak tohle mě totálně rozsekalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
11.7.21 01:27

Mohlo tady být. vic příspěvků, protože jsem se fakt nasmala. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39569
11.7.21 08:56
@Neilika píše:
Takhle jsem si jednou polozila prasky na lednicku (ktera je vyssi nez ja) a hrozne dlouho jsem je pak nemohla najit, vubec nevim, kdy a proc jsem je tam dala. Nebo v dobe nejvyssiho stresu jsem jednou strcila ponozky do mrazaku.
Mozek holt obcas taky potrebuje pauzu :D
:lol: jojo, kdysi jsem šoupla - když mě volal manžel, ovladač do lednice (byla jsem zrovna v obýváku a často, když něco držím v ruce, vezmu to s sebou) a když jsem nesla kastrol s omáčkou naopak do obýváku, tak mi to došlo. ;)

A kdysi v závodní jídelně po obědě se dávaly příbory na tác a zbytky do kyblíku, tak já kecala s kolegyní a moc nevnímala, a když jsem zbytky vyškrábla na ty příbory a příbor chtěla hodit do těch zbytků, jsem se naštěstí včas zarazila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák