Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@desire1 Letěli jsme s mužem vloni a když seženu něco dle mých představ, tak poletíme i letos.
Byli jsme v hotelu Sensimar Palm Beach Palace a byla to jednoznačně nejlepší dovolená. ![]()
Neletela bych ani do Turecka, ani do Tuniska. Mam zodpovednost za dite a i sami s manzelem davame prednost (momentalne) bezpecnejsim destinacim.
Loni super, skvela dovolena a to bylo v dobe kdy to byl sami atentat. Letela bych zase, letos budujem bazen, takze na zajezd uz nebydE, ale pristi rok urcite
,byli sme v hotelu Penelope beach imperial s aqvaparkem ![]()
Já bych momentálně do Tuniska, Turecka ani Egypta neletěla. Sice je to finančně velmi lákavé a stát se nic nemusí, ale přeci jen…proč lézt do jámy lvové. Takže my letos zase nějaký řecký ostrov, Kypr nebo Bulharsko.
Bulharsko mi přijde tragický.
Hotely staré, pláže nehezké a počasí nejisté. To už je lepší dojet autem někam do Itálie. ![]()
@Avele tak je pravda, že moře v Bulharsku nic moc, ale třeba v Tunisku zrovna taky nebylo bůhví jaké. Hotely asi jak který. Já byla v Bulharsku jednou a hotel jsme měli pěkný. Počasí v sezoně taky dobrý, ale třeba v září už bych se toho počasí taky obávala.
Jak to vidíte letos s Djerbou? Letíte případně máte už za sebou? Musím podotknout, že nikdy jsem v těchto končinách nebyla a nejsem žádný hazardér. Poctivě čtu různé názory, recenze i stránky ministerstva zahraničí. Kamarádka, co je hodně zcestovalá, projela kde co a hodně vše sleduje mi říká, že Djerba je parádní a ona my neměla nyní obavy, jak to vidíte vy? Já se pořád rozhoduji. V hledáčku mám i Kypr a Řecko, ale vše je v mých termínech z Prahy a já to mám kus světa a nemá mě tam kdo hodit, či dovézt zpět. Pro Djerbu mluví odlet z Brna a krátká doba letu, na Kypr se musí mezipřistát v Turecku. Děkuji za názory.
Djerba a Tunisko jsou dvě destinace, o kterých v letošním roce uvažujeme nad dovolenou. Protože to ale budu řešit až jako last minut někdy v polovině srpna, tak mám ještě čas. Ale nebála bych se, pokud pojedu tak i s dětmi.
Já bych tam nyní nejela, ale to je každého věc. Já budu volit na last asi zase nějaký řecký ostrov.Na Kypr se nemusí mezipřistát v Turecko. Záleží jestli poletí na severní /turecký/ nebo jižní/řecký/.
Mne zadna dovolena nestoji za to, abych riskovala bezpeci sve rodiny. Ale je to otazka nazoru a priorit.
@BloomingGorgeous píše:
Mne zadna dovolena nestoji za to, abych riskovala bezpeci sve rodiny. Ale je to otazka nazoru a priorit.
Tak seď doma…ale pozor..ve Frenštátu odpálili i panelák, těm to nepomohlo trávit dovolenou v kuchyní… ![]()
@ontar píše:
Tak seď doma…ale pozor..ve Frenštátu odpálili i panelák, těm to nepomohlo trávit dovolenou v kuchyní…
Ono staci nejezdit do rizikovych oblasti. My se chystame brzy na druhou dovolenou a nedelam si starosti
Doma nesedime, nevim, jak jsi na to prisla…
Jedeme na Djerbu do Penelope 13.9.s dětmi 6+6,nemám z toho nějaké velké obavy.Jsem názoru, že v dnešní době se už může stát i jinde atentát. To by člověk nemohl z baráku. Vadí mi názory typu, proč k moři, že u nás je taky hezky apod. Čechy jsou určitě taky krásný, ale moře máme osvědčený ze zdravotních důvodů, to je nenahraditelný, proro tam taky jezdíme. A Chorvatsko nebo Itálie autem, to zase může kleknout auto(z vlastní zkušenosti)a máte po dovolený. Nedám dopustit na krétu, ale letošní ceny šly tak šíleně nahoru, že pro nás 4 nereálné. Myslím, že je to každého věc, ale já osobně z toho nedělám tragedii.To se víc bojím na silnici, kde jezdí desítky bláznů.
Presne tak
my byli v Penelope pred rokem, krasna dovolena. Nebala jsem se tam vubec ![]()