Dlouhá menstruace

Sindarela
4.2.09 12:43

Dlouhá menstruace

Nezlobte se, že Vás tady obtěžuji svým problémem, ale už si opravdu nevím rady. Poté, co jsem dokojila 2. dítě (před rokem), mívám dlouhé měsíčky. Doktor mi nejdřív dal HA, ale mělo to dost nepříjemné vedlejší účinky, šla jsem i na odborné vyšetření do nemocnice, potom jsem dostala jinou hormonální léčbu, která se užívá 15. - 24. den cyklu. Nepomáhá. Dobrala jsem 3. platíčko a příští týden jdu k doktorovi. Opravdu nevím, co se mnou bude dělat. Nabízel mi ještě tělísko, ale já nějak nechci.

Je pravda, že mám poslední dobou velký stres. Ještě předtím, než jsem dokojila, jsme se prozatímně stěhovali do podnájmu a já vím, že se ještě budeme stěhovat do vlastního. Nejhorší je, že ještě nevím kam a kdy. Občas si připadám vyrovnaná, ale přesto vím, že v podvědomí je ten strašák, že ještě nebydlíme ve svém. Myslím si, že takové rodinné hnízdečko je ženě vlastní. Co se s manželem známe, pořád někde pendlujeme po podnájmech. Máte pocit, že by se to mohlo po přestěhování trochu uklidnit a upravit? Dnes už to mám asi 11 den a ne to skončit.

Ještě jsem četla o blahodárných účincích Mateří kašičky. Máte s tím zkušenosti? Jaké přípravky tuto Mateří kašičku obsahují a kde se to dá koupit?

Moc moc děkuji za případné odpovědi. Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
5.2.09 17:50

Ahoj,
já mám asi dva roky tělísko Mirenu a nějak se tam pohnulo, takže moje menstruace vypadá tak, že dva dny špiním, pak tři dny krvácím a pak třeba dalších pět dní špiním. Doktorka říkala, že je to tím pohnutým tělískem a napsala mi Cyclo3forte, což je vysoce koncentrovaný vitamin C. Vždy si ho vezmu tak po dvou dnech krvácení a jím ho tak dva dny. Po tom to hned přestane.
To by u tebe asi neřešilo příčinu, ale myslím, že krvácení by to zastavilo.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.09 22:23

Halko moc moc děkuji,

vyzkouším hodně vitamínu C. Tím přece nic nezkazím. Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.15 19:40

Dobrý večer,
oživuji diskuzi. Půl roku jsem brala třífázovou HA, min. neděli jsem měla dobrat poslední prášek, ale menstruace mi začala již v sobotu a byla slabá. Mám ji slabou dodnes, jen takové špinění. Problém je, že trvá už 8-mý den. V sobotu začala a ještě dnes pokračuje. Je to normální?

• Citovat
  • Upravit
50
17.1.15 22:35

Ahoj, sice já to nemám po vysazení HA, ale po porodu a také mám někdy až 10 dní, je to hrozné, a hlavně nepravidelně. Někdy přijde po 14 dnech a teď to už je zase 30 dní a pořád nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.16 18:57

menstruace trvá dlouho

Ahoj prosím o radu. Normálně mám menstruaci 5-6 dní, ale tentokrát trvá nějak dlouho. Dnes už je to 10 den. Myslíte, že to může být tím že jsem teď začla brát HA? Asi počkám ještě 2 dny a když tak si zajdu k doktorce. Děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
10.2.16 19:01

@HankaNovakova Může to být tím, já ji brát nemohla, jinak bych to měla celý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.17 13:18

špinění

Zdravím Vás, poradí mi někdo? :-(

dnes je to 9. den od začátku menstruace, vypadalo to, že po 5 dnech skončila, tak jsme meli s pritelem sex a od te doby (už 2. den) mám tmavý výtok jako když končí menstruace. Užívám antikoncepci. Prosím moc o radu, trápí mě to :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková