Dlouhá první menstruace po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3071
11.11.13 09:35

Opět oživuji diskuzi. Jsem 3 měsíce po porodu, nekojím a ani jsem nekojila. Dr. mi předepsala antikoncepci Ayreen. V první den MS jsem prášky začla lupat. Dnes to je 14 dní a já stále krvácím a snad i čím dál víc :( zachvíli platičko doberu. Holky, pomohlo vám na to něco a pokud jste krváceliy furt, načnuly jste i přesto po 7denní pauze nové platičko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.11.13 23:08

@Kubajzník Já teda nevím, ale s antiko jsem sekla a mám klid. MS se mi krásně urovnala a už konečně žádné špinění a nekonečná MS. Před porodem jsem žádné problémy s antiko neměla. Je to hormonama a trvá to dlouho, než se zase urovnají. Tak nezbývá než čekat. A 3 měsíce po porodu je ještě hodně brzy. Já měla klid až po půl roce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.12.14 15:56

Ahoj´, mám stejný problém. Jsem už 5 měsíců po porodu, první menstruaci jsem dostala po šestinedělí a trvala jak má 5 dní. Ale teď už mi to trvá déle, už skoro 2 měsíc krvácím… už mě to abych řekla pravdu moc nebaví. Volala jsem své doktorce a ta mi řekla, že jestli beru antikoncepci, tak že to dělá asi to, tak mi dala prášky ať je beru ráno a večer a pokud se to i po nich neupraví, tak brát antikoncepci nebudu moct. Tak uvidíme jak to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.3.16 19:25

AndreaM

Ahoj maminky, mám takový dotaz, co tu čtu, tak je to asi normalni, kojila jsem necelý měsíc, důvody byly vážné, hrozně jsem se nervovala, starsi syn skoncil se streptokokovou anginou v nemocnici na kapackach, pote zemrel tchan, muj tatinek take skocil v neocnici, no a dalsi ztrata rodinneho prislusnika, bohuzel se to od noveho roku… a po zmizeni mleka jsem si nechala napsat antikoncepsi, pani gynekolozka mi rekla, ze hned prvni den s menstruaci si mam vzit antikoncepci, bohuzel menstruaci uz mam 14 dni a antikoncepce absolutne nezabira. Jaky je vas nazor? :(
Asi bych uz nemela cekat a hned v pondeli zavolat na gynekologii a poradit se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.7.17 23:57

Ahojky… Taky obnovim tema.. Rodila jsem 12.5. podruhe, opet cisarem.. Po prvnim porodu jsem si nechala dat telisko, takze jsem MS mela rozhozenou diky tomu-po roce muselo pryc.. Tentokrat jsme se s dr. dohodli na HA(Katya). Zacal jsem brat normalne prvni den menstruace(9.7.) a trva dodnes.. Mam pockat, jestli se to urovna, nebo jit radsi na gyndu? Nejde jen o nejaky spineni, ale fakt menstruacni krvaceni. Mate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí