Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Opět oživuji diskuzi. Jsem 3 měsíce po porodu, nekojím a ani jsem nekojila. Dr. mi předepsala antikoncepci Ayreen. V první den MS jsem prášky začla lupat. Dnes to je 14 dní a já stále krvácím a snad i čím dál víc
zachvíli platičko doberu. Holky, pomohlo vám na to něco a pokud jste krváceliy furt, načnuly jste i přesto po 7denní pauze nové platičko?
@Kubajzník Já teda nevím, ale s antiko jsem sekla a mám klid. MS se mi krásně urovnala a už konečně žádné špinění a nekonečná MS. Před porodem jsem žádné problémy s antiko neměla. Je to hormonama a trvá to dlouho, než se zase urovnají. Tak nezbývá než čekat. A 3 měsíce po porodu je ještě hodně brzy. Já měla klid až po půl roce ![]()
Ahoj´, mám stejný problém. Jsem už 5 měsíců po porodu, první menstruaci jsem dostala po šestinedělí a trvala jak má 5 dní. Ale teď už mi to trvá déle, už skoro 2 měsíc krvácím… už mě to abych řekla pravdu moc nebaví. Volala jsem své doktorce a ta mi řekla, že jestli beru antikoncepci, tak že to dělá asi to, tak mi dala prášky ať je beru ráno a večer a pokud se to i po nich neupraví, tak brát antikoncepci nebudu moct. Tak uvidíme jak to dopadne ![]()
Ahoj maminky, mám takový dotaz, co tu čtu, tak je to asi normalni, kojila jsem necelý měsíc, důvody byly vážné, hrozně jsem se nervovala, starsi syn skoncil se streptokokovou anginou v nemocnici na kapackach, pote zemrel tchan, muj tatinek take skocil v neocnici, no a dalsi ztrata rodinneho prislusnika, bohuzel se to od noveho roku… a po zmizeni mleka jsem si nechala napsat antikoncepsi, pani gynekolozka mi rekla, ze hned prvni den s menstruaci si mam vzit antikoncepci, bohuzel menstruaci uz mam 14 dni a antikoncepce absolutne nezabira. Jaky je vas nazor? ![]()
Asi bych uz nemela cekat a hned v pondeli zavolat na gynekologii a poradit se?
Ahojky… Taky obnovim tema.. Rodila jsem 12.5. podruhe, opet cisarem.. Po prvnim porodu jsem si nechala dat telisko, takze jsem MS mela rozhozenou diky tomu-po roce muselo pryc.. Tentokrat jsme se s dr. dohodli na HA(Katya). Zacal jsem brat normalne prvni den menstruace(9.7.) a trva dodnes.. Mam pockat, jestli se to urovna, nebo jit radsi na gyndu? Nejde jen o nejaky spineni, ale fakt menstruacni krvaceni. Mate nekdo zkusenost?