Dlouhodobé mladé snažilky

59
2.5.13 10:16

dlouhodobé mladé snažilky

Ahoj holky, byla bych ráda kdyby se zde sešlo více mladých snažilek, kterým se pořád nedaří a nedaří stejně, jako nám, dělili se o rady fotky vzkušenosti a třeba právě nastávajíci radost, mi se snažíme o miminko už okolo roku a stále se nic neděje.
rady tipu „nesmíš na to myslet“ se snadno říkají ale hůř konají. bohužel, jsem jedna z těch které na to musejí myslet skoro pořád a v práci opravdu nemám nárok si tet s příelem odjet někam na dovolenou.tak holky. hurá na to a všem přeji // :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
2.5.13 10:31

Ahoj, už nejsem snažilka ale jdu tebe i ostatní mladé snažilky podpořit :) Čekáme kloučka po IVF, které jsem šla ve 20ti letech po roce a půl snažení :) Rady o myšlení a nemyšlení na to by se měli zakázat je to kravina ;) Nakonec jsem ráda, že nám to nevyšlo hned ale až po nějaké době - teď jsme psychicky i materiálně opravdu připravení, vzali jsme se a miminko přijde do harmonického prostředí, kde už na něj dlouho čekáme - kdyby přišlo hned tak by jsme si toho třeba ani tolik nevážili :think: 8) Takže hlavu vzhůru! Mladý organismus dělá zázraky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 10:42

Ahoj nevím jestli ještě patřím k mladým snažilkam je mi 24:-D jinak my se snažíme od července 2012, ale není to takovéto klasické snaženi že bych si hlídala ovulaci a bazalni teplotu apod. Spíš jen čekáme kdy se to stane, dám tomu tak dva roky a až potom začneme řešit proč to třeba nejde;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.5.13 10:54

Ahoj :) tak to ti ták závidím :) mě je taky 20.. a snažíme se od necelých 19 let. chci bejt mladá maminka. a vím že bych bych bykla dobrá máma :) zázemí máme krásné a miminko by mělo naprosto všechno, jenže jsem tvrdohlavá a řekla jsem že prostě počnu přirozeně protože se jsem se dočetla o žeskejch kterým doktoři napovidali jak hrozně jsou neplodný a maj krásný děti přiroeně takže dokud nebude hůř, chci to zkoušet :) a jinak, jak ty jsi na tom s těhu? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.5.13 10:57

monulka

No jasně že patříš, jsi mladá snažilka :D taky neměřím BT a když se do plodných dnů trefíme jsem ráda, ale taky tomu tak nedávám na zadek, jak píšeš ty přijde to až to přijde… jenže já chci hned! :D… to je ten problém už rok chci hned! :D a pořád nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 11:02

Přesně taky chci hned teď, ale zase nechci být nějaká fanatička co neřeší nic jiného…ráda si počtu jak probíhá snažení u ostatních a třeba zjistím i něco nového;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.5.13 11:07

No, otom jenaše diskuse, aby jsme početli příběhy ostatních :) jinak kdy čekáte na jahodové dny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.5.13 11:11

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? :-) o miminko se s manzelem pokousime desaty mesic a zatim nic… je mi 24 let a zatim se tedy snazim to moc nehrotit, ale zacina mi to pomalu lezt na mozek :-) na tenhle mesic jsem objednala ten conceive gel pro podporu otehotneni, tak jsem na to zvedava ;-) omluvte prosim diakritiku, pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 11:16

@klářice já čekám nečekám své dny právě nejpozději v neděli mám to celkem nepravidelné 25-28 dní tak uvidím ale boli mě břicho a mám blbou náladu takže se asi dočkám:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.5.13 11:20

Kájo

No jasně at nás tu je co nejvíc :) 24 není žádný věk ale ale na miminko akorát, podle me… me to na mozek už vlezlo, pořád si říkám co je se mnou zle a slušně mi hrabe když se na dtím zapřemýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 11:21

@KajaZ. Taky píšu z mobilu a občas mi tam skáče co chce :lol: tak to jsme stejně mladé :mrgreen: hm ten gel ani neznám:-) ale jak tu procitam ty diskuse tak ještě neznám sp oustu jiných věcí ješt ě že existuje internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.5.13 11:28

No me vzdycky nejvic hrabe pres ovulaci, jak se tesim, ze uz by to mohlo vyjit a s prichodem MS jsem akorat zklamana… snazim se na to nemyslet, jak mi vsichn radi, ale to proste nejde :lol: o tom gelu ksem se docetla prave tady, pry ma vytvorit „to spravne“ prostredi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.5.13 11:30

@monulka frosty tak to přeju any mrcha nedorazila, já to dostala s desetidenním spožřdením minulou neděli tak jsem ji zase oplakala :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.5.13 11:32

@KajaZ no já se zase dočetla v nběaký diskusi s gynekoložkou že gely které se prodávájí pro tehotenství podpurné, nejsou vhodné, ale co mi víme, nic.. každopádně to vyzkoušej a dávej vědět… maximálně stratíš další měsíc jako mnoho minulých :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.5.13 11:36

Ahoj holky, mě je 24, takže snad ještě mladá. vždy jsem chtěla první mimi do 25tých narozenich, což už nestíháme ale snad v 25tým roce porodím :mavam: snažíme se 15tý měsíc, už máme za sebou oba nějaká vyšetření a zatím prý vše v normě tak se snad.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí