Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, byla bych ráda kdyby se zde sešlo více mladých snažilek, kterým se pořád nedaří a nedaří stejně, jako nám, dělili se o rady fotky vzkušenosti a třeba právě nastávajíci radost, mi se snažíme o miminko už okolo roku a stále se nic neděje.
rady tipu „nesmíš na to myslet“ se snadno říkají ale hůř konají. bohužel, jsem jedna z těch které na to musejí myslet skoro pořád a v práci opravdu nemám nárok si tet s příelem odjet někam na dovolenou.tak holky. hurá na to a všem přeji // ![]()
Ahoj, už nejsem snažilka ale jdu tebe i ostatní mladé snažilky podpořit
Čekáme kloučka po IVF, které jsem šla ve 20ti letech po roce a půl snažení
Rady o myšlení a nemyšlení na to by se měli zakázat je to kravina
Nakonec jsem ráda, že nám to nevyšlo hned ale až po nějaké době - teď jsme psychicky i materiálně opravdu připravení, vzali jsme se a miminko přijde do harmonického prostředí, kde už na něj dlouho čekáme - kdyby přišlo hned tak by jsme si toho třeba ani tolik nevážili
Takže hlavu vzhůru! Mladý organismus dělá zázraky ![]()
Ahoj nevím jestli ještě patřím k mladým snažilkam je mi 24:-D jinak my se snažíme od července 2012, ale není to takovéto klasické snaženi že bych si hlídala ovulaci a bazalni teplotu apod. Spíš jen čekáme kdy se to stane, dám tomu tak dva roky a až potom začneme řešit proč to třeba nejde;-)
Ahoj
tak to ti ták závidím
mě je taky 20.. a snažíme se od necelých 19 let. chci bejt mladá maminka. a vím že bych bych bykla dobrá máma
zázemí máme krásné a miminko by mělo naprosto všechno, jenže jsem tvrdohlavá a řekla jsem že prostě počnu přirozeně protože se jsem se dočetla o žeskejch kterým doktoři napovidali jak hrozně jsou neplodný a maj krásný děti přiroeně takže dokud nebude hůř, chci to zkoušet
a jinak, jak ty jsi na tom s těhu? ![]()
No jasně že patříš, jsi mladá snažilka
taky neměřím BT a když se do plodných dnů trefíme jsem ráda, ale taky tomu tak nedávám na zadek, jak píšeš ty přijde to až to přijde… jenže já chci hned!
… to je ten problém už rok chci hned!
a pořád nic ![]()
Přesně taky chci hned teď, ale zase nechci být nějaká fanatička co neřeší nic jiného…ráda si počtu jak probíhá snažení u ostatních a třeba zjistím i něco nového;-)
No, otom jenaše diskuse, aby jsme početli příběhy ostatních
jinak kdy čekáte na jahodové dny? ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat?
o miminko se s manzelem pokousime desaty mesic a zatim nic… je mi 24 let a zatim se tedy snazim to moc nehrotit, ale zacina mi to pomalu lezt na mozek
na tenhle mesic jsem objednala ten conceive gel pro podporu otehotneni, tak jsem na to zvedava
omluvte prosim diakritiku, pisu z mobilu
@klářice já čekám nečekám své dny právě nejpozději v neděli mám to celkem nepravidelné 25-28 dní tak uvidím ale boli mě břicho a mám blbou náladu takže se asi dočkám:-(
No jasně at nás tu je co nejvíc
24 není žádný věk ale ale na miminko akorát, podle me… me to na mozek už vlezlo, pořád si říkám co je se mnou zle a slušně mi hrabe když se na dtím zapřemýšlím
@KajaZ. Taky píšu z mobilu a občas mi tam skáče co chce
tak to jsme stejně mladé
hm ten gel ani neznám:-) ale jak tu procitam ty diskuse tak ještě neznám sp oustu jiných věcí ješt ě že existuje internet
No me vzdycky nejvic hrabe pres ovulaci, jak se tesim, ze uz by to mohlo vyjit a s prichodem MS jsem akorat zklamana… snazim se na to nemyslet, jak mi vsichn radi, ale to proste nejde
o tom gelu ksem se docetla prave tady, pry ma vytvorit „to spravne“ prostredi ![]()
@monulka frosty tak to přeju any mrcha nedorazila, já to dostala s desetidenním spožřdením minulou neděli tak jsem ji zase oplakala :/
@KajaZ no já se zase dočetla v nběaký diskusi s gynekoložkou že gely které se prodávájí pro tehotenství podpurné, nejsou vhodné, ale co mi víme, nic.. každopádně to vyzkoušej a dávej vědět… maximálně stratíš další měsíc jako mnoho minulých :/
Ahoj holky, mě je 24, takže snad ještě mladá. vždy jsem chtěla první mimi do 25tých narozenich, což už nestíháme ale snad v 25tým roce porodím
snažíme se 15tý měsíc, už máme za sebou oba nějaká vyšetření a zatím prý vše v normě tak se snad.. ![]()