Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Mohu se přidat?
Letos mi bude 20let a snažíme se již 18měsíců. Mám hodně nepravidelnou ms s kterou mi nebyli schopni pomoci ani v CARu. Na clostilbegyt jsem nereagovala takže jiná léčba nebyla možná. Po hormonech které jsem brala půl roku jsem dost přibrala tak se snažím přebytečná kilča shazovat.
Jinak od cca února jsme se přestaly intenzivně snažit jelikož mi ms dochází jednou za 4měsíce a 1.7. jsem konečně dostala svou první ms po měsíci. ![]()
@Anýsek18 ahoj, určitě se brzo zadaří a dočkáš se uzlíčku štěstí ![]()
@třešinky Ahojky. Doufám že se cyklus spamatuje, vaječníky začnou konečně fungovat a my se po těch měsících dočkáme ![]()
@Anýsek18 určitě, jednou se ta naše zatracená smůla musí zlomit ![]()
Ahojky holky po dlouhé době se hlásím u mě vše dopadlo dobře sem 7+3 tak snad se brzy zad
ari i vám
Ahoj tak se s dovolenim taky pridam mezi vas, nam se zadarilo po 4 letech snazeni a 21.2.2013 se nam mel narodit chlapecek,20.11.2013 jsem se v tehotenske poradne dovedela ze gyn. nenasel pri prohlidce miminka akci srdecni a jelo se do nemocnice na lepsi utz a tam nam byla smrt chlapecka potvrzena a zacal se vyvolavat porod ktery trval dva dny, maly zemrel skrz moji tehotenskou nemoc-preeklampsii ktera byla zanedbana ze strany meho, dnes uz byvaleho gynekologa.Ja se jmenuji Lenka je mi 27,pritel je o 10 let starsi a znovu se snazime od dubna a stale nic