Dlouhodobé mladé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
11.7.13 20:12

Ahoj holky :mavam: Mohu se přidat? :kytka: Letos mi bude 20let a snažíme se již 18měsíců. Mám hodně nepravidelnou ms s kterou mi nebyli schopni pomoci ani v CARu. Na clostilbegyt jsem nereagovala takže jiná léčba nebyla možná. Po hormonech které jsem brala půl roku jsem dost přibrala tak se snažím přebytečná kilča shazovat. :) Jinak od cca února jsme se přestaly intenzivně snažit jelikož mi ms dochází jednou za 4měsíce a 1.7. jsem konečně dostala svou první ms po měsíci. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.7.13 20:15

@Anýsek18 ahoj, určitě se brzo zadaří a dočkáš se uzlíčku štěstí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
11.7.13 20:18

@třešinky Ahojky. Doufám že se cyklus spamatuje, vaječníky začnou konečně fungovat a my se po těch měsících dočkáme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.7.13 20:25

@Anýsek18 určitě, jednou se ta naše zatracená smůla musí zlomit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.13 12:15

Ahojky holky po dlouhé době se hlásím u mě vše dopadlo dobře sem 7+3 tak snad se brzy zad :kytka: ari i vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
18.8.13 12:10

Ahoj tak se s dovolenim taky pridam mezi vas, nam se zadarilo po 4 letech snazeni a 21.2.2013 se nam mel narodit chlapecek,20.11.2013 jsem se v tehotenske poradne dovedela ze gyn. nenasel pri prohlidce miminka akci srdecni a jelo se do nemocnice na lepsi utz a tam nam byla smrt chlapecka potvrzena a zacal se vyvolavat porod ktery trval dva dny, maly zemrel skrz moji tehotenskou nemoc-preeklampsii ktera byla zanedbana ze strany meho, dnes uz byvaleho gynekologa.Ja se jmenuji Lenka je mi 27,pritel je o 10 let starsi a znovu se snazime od dubna a stale nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí