Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, rekla bych, ze vekove taky zapadam (23)
. Snazime se od srpna 2011, mame zazemi, praci, pred rokem jsme se vzali
, ale mimco k nam porad ne a ne prijit. Jedno sice u prislo, ale bohuzel nas zase opustilo a tak stale cekame. Snazim se to nijak nehrotit, ale jak vite, nekdy nejde jenom vse nechat plynout a je treba tomu pomoct
.
@klářice to já neštěstí nikdy neměla zpoždění víc jak 2 dny jinak bych se asi zbláznila:-D
@stiskoch ahoj
a jaka vyšetření už máte za sebou? Já ještě na gyndě neřekla že se snažíme ale bylo mu to jasný když sem řekla že už nechci brát antiko:-D ale s vyšetřeníma bych chtěla ještě tak rok počkat a teď to zkoušet co nejpřirozeněji;-)
@Tanulkaa. Ahoj
to je jak u nás zázemí je, svatba byla dokonce i psa jsme si koupili…kolem nás jsou samá mimi jen my pořád nic:-(
@monulka frosty ahojda
před 2 měsíci jsem byla na kontrole a zrovna řekla, že se rok snažíme zatím bez úspěchu, tak jsem vyfásla žádanku na spermiogram, a dvakrát jsem byla na odběru - hormonální profil, na začátku a uprostřed cyklu, a teď se mám dostavit na folikumetrii (či jak se to píše) což mě čeká zítra a v pondělí, tak tiše doufám že bude i zde vše v pořádku, dle dr. by zkusil 3 měsíce řízený sex (přesně načasoval nejvhodnější sexík
) tak si říkám že už to sakra musí vyjít
když se žádný problém neukazuje
@stiskoch tak to budu držet palce at vše dobře dopadne
já mám právě docela hrůzu z doktorů takže ještě tak ten rok počkám…
@monulka frosty také jsem si říkala že počkáme, ale už mi z toho krapek hrabe
a i partner není nejmladší hošík tak zase nechci čekat moc dlouho,, přeci jen nechci zůstat u jednoho ![]()
@stiskoch aha tak manžel je rok starší než já tak to právě ještě tak neresime;-) já budu zatím ráda za jedno zdravé dítě ![]()
Tajto jsou hrozný naschvály! hrůza!.. koukněte se kolem sebe, ty co nejsou schopni se postarat ani sami o sebe a tuplem ne o dítě, tak ty si jich kvuli příspěvkům jsou schopni si jich nadelat buhví kolik, a tem se to povede!.. a mi co by jsme jim byli schopni dát všechno, tak to prostě nejde.!
@monulka fresty no nemysli, šílela jsem jak černá ruka
nervozní co když… a co když tamto… a pořád teh, testy… a koukala jsem hledala jsem. no konec.
přítel ze mě už na palici, rodiče taky, přítele táta už se mi smál, že jsem jak ta ženstká v tý komedii " i ženy mají své dny" čemuž jsem se pak musela smát i já! ![]()
naši vždycky vědi jak mě rozveselit když hodiny brečim do polštáře nad neg, TT nebo jahodovými dny!
![]()
Ahoj, pocitam se jeste mezi mlade snazilky v tento mesic 26 letech?
jinak snazit jsem se zaacala v necelych 25 letech ![]()
Ahojky, mohla bych se taky přidat? jsem strašně ráda že jste založili tuhle diskuzi. V srpnu mi bude 22. snažíme se neskutečných 17 měsíců ( i když to není ještě tak dlouho). přítel byl na spermiogramu a je v pohodě já byla na laparoskopii jsem také v pohodě ale prostě to nejde. Doktorka pořád nechtěla nic řešit až jsem se na ní naštvala a dneska k ní zašla. a tak se to konečně začne trošku hnout. v úterý jdem na kontrloní spermiogram a příští cyklus poprvé na IUI a kdyžtak pak konečně na IVF. jinak vám ráda poradím, protože jsem už vyzkoušela skoro všechno. plno vitamínů a prášků, ten preseed gel jsem zkoušela několik ovulací. Měřím si BT a kontoluji čípek i hlen. dělám všechno aby se nám konečně zadařilo. i když jsem zkoušla na to nemyslet atak, ale prostě to nejde. a pořád jen slyším jak jsme oba mladý a že máme času a nemám to řešit. tak se mějte hezky a všem vám přeji aby se vám brzy splnilo vaše největší přáníčko.
Ahoj holky, vidím novou diskuzi, tak se chci přidat. Mě je 26, ale snazime se o mimčo už dva roky.na vyšetření jsme prozatím nebyli, pořád to odkládáme a říkame si že se to příští měsíc podaří. Už mi o celkem lzlo na mozek, to každoměsíční zklamání z negativního testu. Až letos sem někde četla že nemame používat lubrikant.ze to spomaluje spermie a manža je o 10 let starší, tak už je nebude mít nejrychlejší. do toho jsem zhubla pár kilo a začla řešit dovolenou a pod. Nikdy jsem neměla ani ducha na testu, až teno měsíc sem čučela jako puk na dvě čarky. Mé pocity byli smíšené. ani radost ani zklamání, byla jsem u doktora, z řejmě v 5.tydnu, řekl ze zarodek nevidí, jen nějaký obal, takže jdu příští čtvrtek pro potvrzení. Tak uvidíme co z toho bude, chtěla bych se po těch dvou letech snažení konečně začít radovat. Ať to dopadne jakkoliv tak vam chci popřát taky co nejdřív dvě čárky a pevné nervy. Míša