Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na to jsem přišla sama, když se mi s tou mykozou nechtělo k doktorovi. Kvasinky sídlí ve strevech a endiaron je střevní desinficiens a ma bakteriální prostředí ve střevech vyčistit, tak jsem to zkusila a zabralo. Asi třikrát za poslední dva roky jsem se tak toho zbavila
a ted jsem se naučila i hlídat jídelníček, tak se mi to zatím ještě nevratilo ![]()
Nikdy sem to neměla teď se z toho léčím půl roku no hnus všechny léky dráhy jak nevím co a ani nemluvím už aby bylo po teplu třeba už to přejde už zoufalost fakt teď beru makmirror už mi našli i v moči něco takze už to je všude nebo ani nevím co to je musí se to dát na rozbor tohle je teda pěkně naprd. Co s tím že. Ženy dávejte si pozor u chlapů to je bezpříznakové. Takže to můžou veselé přenést já snad budu moje chlapy budoucí posílat na testy nebo nevim co abych tomu zamezila krásný den jsem tady nová a zoufalá z toho jako my všechny snad už to po půl roce zabere vymizelo úplně a zase začalo co s tím nemám ani chut na sex při tom se obávám jak bude vypadat sex do budoucna jestli nejsou lepší hrátky protože je to fakt neprijemny