Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím nemá někdo zkušenost s čajem „Grešík Ženský čaj syp. 50g Devatero bylin“ na zkrácení menstruačního cyklu?
Případně prosím o rady a zkušenosti co Vám pomohlo, děkuji ![]()
@saani píše:
Ahoj, prosím nemá někdo zkušenost s čajem „Grešík Ženský čaj syp. 50g Devatero bylin“ na zkrácení menstruačního cyklu?
Případně prosím o rady a zkušenosti co Vám pomohlo, děkuji
Kontryhel..
Třetí cyklus začínám s Gynexem, kontryhelem a Nosifolem-ten tedy jak si vzpomenu ![]()
Teď mám v plánu změnit kontryhel za ten čaj od Grešíka
Ja mivala driv taky i 46dni a otehotnela jsem kupodivu za 3mesice ted mam opacny problem vic jak rok po porudu MS vubec az ted co mi nasadily leky a to mam zase po 23dnech.To si asi clovek nevybere
Ahoj, já jsem po vysazení HA menstruaci nedostávala vůbec. Vždy jsem musela na injekci. Pak mi doktorka napsala Duphaston, po kterém se krvácení dostavilo pravidelně, ale k otěhotnění skoro 2 roky stále nedocházelo. Nakonec se přišlo na to, že mi úplně nedozrávají vajíčka, takže mi napsala léky na povzbuzení činnosti vaječníků a za 2 měsíce byl testík pozitivní
Cyklus jsem měla 35 dní, gynekoložka řekla, že 18. den je ovulace, tak jsme to zkusili a hned to vyšlo
![]()
No to mě nestras kdyz ja to po porodu taky vubec nemela az diky injekcim a praskum a to chcu taky druhy mimi no 2roky by me škráblo ![]()
No, spíš se u mne mělo to dozrávání vajíček prověřit dřív a problém by byl vyřešen.. Tak držim palce, ať se to brzy povede ![]()
Ahoj holky, měla jsem před těhu, které bylo ukončeno revizí v 9 tt, cykly dlouhé 70 - 75 dní. Vůbec netuším, kdy mám ovulaci a ani ji nepoznám. Dle těhu jsem musela otěhotnět 3. nebo 4. týden cyklu nebo dokonce 5. Nevím, od kdy po MS se máme začít snažit, aby to klaplo.
@reedik ovulace většinou bývá tak 14 dní před ms, takže u tebe tak okola 50.-60. DC ![]()
@reedik muzes zkusit merit BT nebo nakup ovulacni testy, ale s delkou tveho cyklu by te kazdodenni mereni vyslo sakra draho
.
@eviku-miluna
jo to by výplata nestačila
takže jsme začala s tou teplotou, zkusím i hlen. Snad to zabere a hlavně jestli ovulka v cyklu bude ![]()
Ahoj holky,
teda já vůbec netušila, kolik nás je s takto dlouhými cykly…U mě normálně kolem 40 dní…Tedˇ čekám na MS, jsem 46 DC a pak šup na kontrolu na gyndu.