Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mužete mi nekterá poradit? Jsem 19DC, pobolíva me briško jako pred MS a pícha me v levém vaječníku a začali mi pobolívat prsa, což me vždy pred MS začnou a to je tak 30 DC protože já ho má dluhší, takych 35 dní. Múže se stát že bych mohla pocitovat tehu príznaky už 19DC?
Ahoj,
ja si myslim, ze to je spis ovulace…rozhodne si nemyslim, ze pokud mas cyklus 35 dni, ze 19DC bys byla tehotna..pokud, samozrejme, nedoslo k ovulaci nekdy kolem 5DC
prave takovej pocit mám že me probehla ovulace hodne drív, protože príznaky na ovulaci probíhali kolem 4-6DC, hlen, blest v podbrišku jina jako ted, a vetší chuť na sex. Ted to je o jiným. Nikdy jsem nemela píchaní v podbrišku a bolení prsou tak skoro. A ted jsem v noci začala trpet nespavostí, což ja jsem jako medved už o 21.00 jsem spala, ale ted v noci nemohu usnout a rano se nemohu zbudit a pres den to jeste dohánim.
Izo já si myslím, že možné je vše, raději ale vydrž do MS a bude hned jasno..já vím, že to čekání je zdlouhavé, přesně takhle teď čekám já, ještě 6 dní do ms a příznaky jako hrom…takže taky hrůza..Napiš, zda MS přišla či ne a moc držím pěstičky!!
No, pokud mas pocit, ze ta ovulace byla takhle brzo, tak ted jsi nejaky 15DPO..ja bych testla..
hodne stesti…
betty dneska jdu o 19.30 na kontrolu, takže budu vedet jestli nemám nejakej zanet, nebo cystu, jestli probehla ovu, tak dám vedet a potom jenom čekat.
Ahoj IZO
Jak uz tu nekdo psal,mozny je vsechno a moc bych ti to prala.Ja jsem teda poznala hned druhy den,ze je neco jinak,ale to vis,po rocnim snazeni uz jsem neverila nicemu.Tak hodne stesti a dej vedet,jak jsi dopadla u dr. ![]()
Izo tak pak napiš jak to dopadlo..budu čekat..pa pa a tfuj tfuj
Ahoj gavotko, hrozne rada te po dlouhe dobe vidím, maš krasnou holčičku.
Holky to je jasný že dám vedet.
Tak holky, ted jenom doufat, nezjistil mi nic jiního, jenom že to muže byt tehu, není cysta. Ovulka prebehla, mám tam žluty telísko, poradne jsem mu nerozumela velikost, myslím že rekl 2cm nevím jestli je to možný. Tak ted jenom čekat a doufat.
Izo, tak buď hlavně v klidu a moc na tebe myslím!! Hlavně dej vědět jakékoliv změny..
Ahoj betty,mooooooooooooooooc dekuju, určo dám vedet, napíšu všechno co se odehraje.
Izo, tak doufám, že ty 2 cm budou za devět měsíců dalekö větší a hlasitější
…Držím palečky a určo napiš co a jak…
Ahojj Heli tak nic z toho není, tenkrát mi vyšel i pozitívni test a potom i MS. Ted jsem zrovna 30DC MS nikde ale ani nic od toho neočekávam protože jsem mela anovulační cyklus.