tehotenství počas MS

1819
7.10.08 22:13

tehotenství počas MS

holky, chci se zeptat, jestli se dá otehotnet i počas mentruace, Meli ste nekterá s tím skušenost? Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6512
8.10.08 10:45

Pri menstruaci se otehotnet neda - dochazi k odlucovani delozni sliznice a vajicko se nema kde uhnizdit (i kdyby ciste teoreticky doslo k ovulaci).
Ale nektere zeny pri ovulaci spini a pak si mohou myslet, ze otehotnely pri menstruaci (ovsem o menstruaci se nejedna…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.10.08 11:31

Moje teta otěhotněla při menstruaci..když se snažili při ovulaci, tak nic a při MS lup ho..i dr. potvrdil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
8.10.08 11:46

holky dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.10.08 11:52

Není zač Izo, každá máme organismus jiný a co u někoho nejde, je u druhého klidně možné. A držím pěsti k //, určitě se brzy dočkáš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
8.10.08 11:59

Betty ja tomu neverím, ja už když robím testík tak vím jak dopadne, že bude bílej, ja ho spíš delam ze stereotipu, vždy po MS udelám test, pro zajímavost. Je to už pro me težký verit že by to mohlo vyjit.
Ted je mi hrozne špatne, žaloudek na vode, točí se mi hlava tak asi neco na me leze, už od 5DC me pobolíva podbrišek, tak doufam že jsme neco nevivedli špatné tím sexíkem pri MS, jestli sme tam neco nepotlačili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.10.08 13:54

Izo neboj, tělo si poradí, určitě to vyjde, holt to nesmíme pořád sledovat…
Já si dělám testy taky skoro pořád a někdy bych řekla, že úplně zbytečně.. :oops: Jen když si to člověk tak moc přeje, tak to ne a ne vyjít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
8.10.08 14:41

Já souhlasím s Betty, kamarádka taky otěhotněla při MS. Já myslím, že každé tělo je jiné a že všechno je možné.
Izo, držím Ti moc pěsti, aby to brzy vyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
8.10.08 16:46

holky strašne moc dekuji za odpoved, my s manžilkem máme tulení keždej den tak není možné aby sme se netrefili do ovulky a tak jsem si rekla, co když se mi kryje MS s ovulkou tak jsme to skusili, ale nadeji tomu nedávam.
A nevím jak na to nemyslet, je to težké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.10.08 16:56

To mi povídej…já už mám 5 dní takovou depresi, že mě z ní těžko něco vytáhne..Asi si dnes dám sklenku..
Ale to co říkáš s tím krytím, je klidně dost možné..Držím moc moc palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
8.10.08 17:08

Já tež už jsem z toho hodne na nervy, stále tiše doufam, chce se mi brečet, je to hrozny pocit beznadeje, čas se vleče a stale se ptám sama sebe, proč je to tak nespravodlivé, kdo nechce mimi tak to vijde a kdo chce tak čeká hodne dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.10.08 17:18

Musíme vydržet..Znám jednu bezva holčinu z jiného fóra a ta už čeká 3 roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
8.10.08 17:25

ono je to hrozný, ja poznám jednu která čeká 10 let, ani IVF ji nevyšlo a musí podstoupit darování vajíčka, je to hrozný. A ty jak dlouho se snažíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.10.08 17:31

Já jen chvilinku Izo..takže nemám co povídat..ale už teď jsem nějaká na nervy a stím mým (pitomcem) vůbec nevím, zda se dočkám..Přišly na mne hrozné mateřské pudy, ale on již jedno dítě starší má a tak se asi nikam ani tak nežene. Ale relativně se snažíme…jen ne tak, jak je podle mne potřeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
8.10.08 17:52

A uvidíš, že takhle to vyjde, protože aspon z jeho strany to není blokované psychikou, nemyslí tolik na to, tak je pravdepodobnost, že to vyjde brzy. Já zase mám miláčka který touži po miminku od svích 13 let, tak tu to je se psychikou horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí