Co si o tom mám myslet??? Snažení.

Anonymni
1.10.08 19:47

Co si o tom mám myslet??? Snažení.

Ahoj holky,
omlouvám se za anonyma… :oops:
Nevím, co si o tom mám myslet… Minulý čtvrtek (cca 23.DC při 28-denním cyklu) jsem začla špinit. Odpoledne jsem si udělala test a byla tam po limitu taková hooodně slabá stínová čárka - viditelná spíš silou vůle. V pátek a v sobotu stejně tak (dělala jsem na střídačku nějaký Best2 a Mamatest). V neděli na mamatestu už druhá čárka nebyla a od té doby už se neobjevila, nicméně špinění taky úúúplně ustalo 8O (ačkoliv jsem to včera měla dostat) Normálně mívám MS celkem silnou a trvá týden, teď jsem 4 dny špinila (před MS) a od asi 27.DC nic… ani čárka, ani MS… (jak z názvu diskuse vyplývá, o mimi se snažíme…)
Co se může dít? Hormonální porucha? Zamlklé těhu? (ty už mám za sebou dvě :cry: ) Nevíte???
Mám zítra volat dr., nebo ještě nemám plašit?
Díky za odpovědi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4220
1.10.08 20:15

Ahoj anonyme :-)
hodně holek říká, že Best falešně stínuje… a na Mamatest jsem slyšela jn chválu…počkala bych ještě pár dní, když ms nedorazí, tak znova test popř.dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.08 20:44

Loan, díky za odpověď. O tom Bestu jsem taky slyšela. Ale zaráží mě, že jedna ta stínová čárka byla i na mamatestu v pátek ráno a v neděli ráno už byl mamatest bílý jak sníh 8O (vyjma té kontrolní čárky)

• Citovat
  • Upravit
oxi
59
1.10.08 23:05

Ahojky ,tohle spineni jsem mnela taky na zacatku tehu, par dni a pak nic.Test taky neukazal vubec nic.Na mamatestu druha carka se objevila az za tyden.Takze aspon zatim to vypada nadejne. :wink: Preji hodne stesti! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.10.08 07:16

Kamarádce z diskuse dvakrát ukázal Mamatest docela dobře viditelnou druhou čárku, jiný test žádnou a při vyšetření krve bylo HCG nula :(
Držím palce ať to u tebe dopadne dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
2.10.08 09:30

Zajdi si na krev, to budeš mít jistější, než se nervovat s testama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.08 20:41

Pockej par dni, jestli to nedostanes zajdi na krev. Prave kvuli tomuhle pripadu se ma testovat az v den ocekavane menstruace.

jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí