Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj anonyme ![]()
hodně holek říká, že Best falešně stínuje… a na Mamatest jsem slyšela jn chválu…počkala bych ještě pár dní, když ms nedorazí, tak znova test popř.dr.
Loan, díky za odpověď. O tom Bestu jsem taky slyšela. Ale zaráží mě, že jedna ta stínová čárka byla i na mamatestu v pátek ráno a v neděli ráno už byl mamatest bílý jak sníh
(vyjma té kontrolní čárky)
Ahojky ,tohle spineni jsem mnela taky na zacatku tehu, par dni a pak nic.Test taky neukazal vubec nic.Na mamatestu druha carka se objevila az za tyden.Takze aspon zatim to vypada nadejne.
Preji hodne stesti! ![]()
Kamarádce z diskuse dvakrát ukázal Mamatest docela dobře viditelnou druhou čárku, jiný test žádnou a při vyšetření krve bylo HCG nula ![]()
Držím palce ať to u tebe dopadne dobře ![]()
Zajdi si na krev, to budeš mít jistější, než se nervovat s testama.
Pockej par dni, jestli to nedostanes zajdi na krev. Prave kvuli tomuhle pripadu se ma testovat az v den ocekavane menstruace.
jana
Ahoj holky,
(ačkoliv jsem to včera měla dostat) Normálně mívám MS celkem silnou a trvá týden, teď jsem 4 dny špinila (před MS) a od asi 27.DC nic… ani čárka, ani MS… (jak z názvu diskuse vyplývá, o mimi se snažíme…)
) Nevíte???
omlouvám se za anonyma…
Nevím, co si o tom mám myslet… Minulý čtvrtek (cca 23.DC při 28-denním cyklu) jsem začla špinit. Odpoledne jsem si udělala test a byla tam po limitu taková hooodně slabá stínová čárka - viditelná spíš silou vůle. V pátek a v sobotu stejně tak (dělala jsem na střídačku nějaký Best2 a Mamatest). V neděli na mamatestu už druhá čárka nebyla a od té doby už se neobjevila, nicméně špinění taky úúúplně ustalo
Co se může dít? Hormonální porucha? Zamlklé těhu? (ty už mám za sebou dvě
Mám zítra volat dr., nebo ještě nemám plašit?
Díky za odpovědi…