Dlouhý mužský orgasmus

Anonymní
22.12.23 10:22

Dlouhý mužský orgasmus

Ahoj, včera jsem měla první sex s novou známosti. Sex byl neuvěřitelně dobrý, velmi velmi vášnivý a poměrně dlouhý. Překvapil mě ale jeho orgasmus. Ejakulatu nebylo nijak moc, každopádně mel zaškuby celého tela, což je běžné, ale vždy jsem to zažila jen ve chvíli samotné erekce, ale on to mel každou chvíli jeste třeba 30 minut po samotném vyvrcholení.. zažil někdo? Dekuju za všechny poznatky, rýpaly nechci :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3856
22.12.23 10:56

30 minut je fakt dost. Ale osobně se mi v první fázi zamilovanosti tohle také děje a pár minut fyzických nekontrolovatelných projevů to určitě je. Zřejmě to bude chlap co je zvyklý více prožívat emoce, užívá si hezké okamžiky života a miluje sex ;-) Buď ráda, někteří ani nehlesnou, za minutu vstanou a jdou zase utahovat šrouby do dílny :lol:

Příspěvek upraven 22.12.23 v 10:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.12.23 10:57

A byly mu příjemné?
Možná je prostě multiorgasmický… vzácnost, ale u mužů se to taky vyskytuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
22.12.23 10:58
@SaxaL píše:
A byly mu příjemné?
Možná je prostě multiorgasmický… vzácnost, ale u mužů se to taky vyskytuje.

Tohle nebude multiorgasmická věc, pokud nebyla pokračující stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.23 10:58
@Anonymní píše:
Ahoj, včera jsem měla první sex s novou známosti. Sex byl neuvěřitelně dobrý, velmi velmi vášnivý a poměrně dlouhý. Překvapil mě ale jeho orgasmus. Ejakulatu nebylo nijak moc, každopádně mel zaškuby celého tela, což je běžné, ale vždy jsem to zažila jen ve chvíli samotné erekce, ale on to mel každou chvíli jeste třeba 30 minut po samotném vyvrcholení.. zažil někdo? Dekuju za všechny poznatky, rýpaly nechci :D

Měla jsem muže, který měl tyhle „záškuby“ kdykoli jsem se ho nějak hezky dotkla a dokonce i když si jen na nějakou pěknou chvíli vzpomněl - nebyl to projev orgasmu ( i když při něm a po něm se to dělo taky), ale vrcholného vzrušení ;)

• Citovat
  • Upravit
4570
22.12.23 11:49

Mozna mel v zadku chytre vibracni vajicko, co mu dalkove ovlada manzelka pres mobilni aplikaci. Tak kdyz byl s tebou a ona mu zapnula vibrace, tak sebou skubal :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.12.23 13:07

@Veselej kluk Ráda jsem určitě, byl to úplně jiný zážitek 8) Každopádně jsem moc nevěděla, jak se zachovat. Jsem zvykla se po sexu nějak mazlit a povídat si, ale tady jsem nevěděla, zda nebude pro nej lepší se prave jen mazlit, užívat ticha a říct si max jak se nám to líbilo apod., jestli stále jeste dozníval orgasmus… je to něco, co postupně vykomunikujeme, ale tohle byla dost spontánní akce 😀a zajímají mě zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.12.23 15:42

To mi normální nepřijde. Nezadržoval větry třeba?  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
22.12.23 16:20
@Market_si píše:
@Veselej kluk Ráda jsem určitě, byl to úplně jiný zážitek 8) Každopádně jsem moc nevěděla, jak se zachovat. Jsem zvykla se po sexu nějak mazlit a povídat si, ale tady jsem nevěděla, zda nebude pro nej lepší se prave jen mazlit, užívat ticha a říct si max jak se nám to líbilo apod., jestli stále jeste dozníval orgasmus… je to něco, co postupně vykomunikujeme, ale tohle byla dost spontánní akce 😀a zajímají mě zkušenosti

Akce “po” bych u chlapa moc neřešil. My míříme více na ten cíl, ten je důležitý. Na ty omáčky okolo obecně zas tak moc nejsme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2127
22.12.23 19:57
@Veselej kluk píše:
Akce “po” bych u chlapa moc neřešil. My míříme více na ten cíl, ten je důležitý. Na ty omáčky okolo obecně zas tak moc nejsme ;-)

Mluv za sebe :mrgreen: Omáčky před a po jsou super… a k tomu je potřeba dokonalej protějšek samozřejmě :jazyk:
Ale pravda je, že já „doznívám“ kratší dobu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
22.12.23 21:00
@wo2 píše:
Mluv za sebe :mrgreen: Omáčky před a po jsou super… a k tomu je potřeba dokonalej protějšek samozřejmě :jazyk:
Ale pravda je, že já „doznívám“ kratší dobu :lol:

Kdybych mluvil za sebe, tak řeknu, že mě to taky baví ;-) Ale vím jaká je většina mužské populace. Já se k té většině obecně moc neřadím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
23.12.23 11:21

:P Možná spíš omáčka před. Po se spíš tak jen přitulit. :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
23.12.23 11:47
@Veselej kluk píše:
Akce “po” bych u chlapa moc neřešil. My míříme více na ten cíl, ten je důležitý. Na ty omáčky okolo obecně zas tak moc nejsme ;-)

A just bych to řešila! :mrgreen:
Já totiž obecně nechci po jednom čísle skončit.
Zajímalo by mě jak by se dalo pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
26.12.23 10:07

Tak ja jsem s sebou po škubal, když jsem měl přeleženou ruku. :mrgreen:
Pokračovat? Proč ne. Třeba hezky promasírovat záda až.. na pupek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...