Dluh u Eonu a nová smlouva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5420
23.4.14 20:57

Pokud není dluh nijak velký, tak ho po vás asi budou chtít, jestli je větší tak zkuste slíbit splácení a uznání dluhu a třeba vám to povolí. Záleží na vaší morálce placení splátek. Jestli je to poprvé mohli by vám vyhovět. Někdy si ale postaví hlavu a i kvůli 10kč vám to nedají..ale jestli jsou to dvě splátky tak bych to hned zaplatila, ono úroky, soudní výlohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
23.4.14 21:02

Bože bože a pak se div až přijde exekutor :roll: nevím co si čekala, odstěhovala si se určitě jen proto, že jste neměli elektriku a najednou si na to zapomněla?? Však oni to dají k odpisů, vid :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 21:10

Odstěhovali jsme se proto, že otec potřeboval 24hod. péči a já byla na mateřské, tak jsme šli k rodičům bydlet. V bytě byla 2 měsíční výpovědní lhůta, tak jsme ty 2 měsíce tam nebydleli a platili jen nájem z trvalého příkazu v bance. Bohužel se přes všechny rodinné problémy zapomělo platit inkaso a při předávání bytu jsme zjistili, že je elektrika odpojena. Upomínky samozřejmě nejspíš chodily na tu bývalou adresu. Na ten dluh se přes to všechno zapomělo. Dnes jsem poslala smlouvu na připojení dodávky elektřiny. Tak nevím, zda nám to dají. Dluh chceme zaplatit do konce měsíce. Tak zda mám čekat na jejich vyjádření nebo se jim hned ráno sama ozvat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.14 21:10

Odstěhovali jsme se proto, že otec potřeboval 24hod. péči a já byla na mateřské, tak jsme šli k rodičům bydlet. V bytě byla 2 měsíční výpovědní lhůta, tak jsme ty 2 měsíce tam nebydleli a platili jen nájem z trvalého příkazu v bance. Bohužel se přes všechny rodinné problémy zapomělo platit inkaso a při předávání bytu jsme zjistili, že je elektrika odpojena. Upomínky samozřejmě nejspíš chodily na tu bývalou adresu. Na ten dluh se přes to všechno zapomělo. Dnes jsem poslala smlouvu na připojení dodávky elektřiny. Tak nevím, zda nám to dají. Dluh chceme zaplatit do konce měsíce. Tak zda mám čekat na jejich vyjádření nebo se jim hned ráno sama ozvat.

• Citovat
  • Upravit
74
23.4.14 22:05

Nevím, asi jsem divná, ale o problému víš a není ti hloupé žádat o smlouvu před zaplacením… mě by bylo trapně, ale já jsem ta co jde platit sipo den po výplatě a nečeká do konce měsíce, protože by nemohla spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.4.14 22:06

A jestli jsi to dnes poslala, tak zítra určitě nevolej, nejspíš to bude ještě na poště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.14 23:00

Holky mam dotaz jak dlouho jim trvá priojeni elektroměru? Žádost sem poslala min týden a stale nic :(

• Citovat
  • Upravit
3699
22.12.14 09:17
@Anonymní píše:
Holky mam dotaz jak dlouho jim trvá priojeni elektroměru? Žádost sem poslala min týden a stale nic :(

To je dotaz jako když se zeptáš, jak rychle jede auto.
Nevím tedy proč takový dotaz anonymně, ale určitě záleží na tom, co vše je k tomu třeba doložit, o jaké připojení se jedná (jestli je to jen dočasně odpojený byt, nebo zcela nový odběr), u jaké společnosti jste žádali, a když čtu příspěvky výše - zda nemáte za odběr energie dluh. Proč nezavoláš na infolinku společnosti?
A to budete jako o vánocích bez elektřiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 13:25

My máme s Eonem špátné zkušenosti :-( Dávají se pěkně na čas. A teď když jsou svátky, tak jistě ještě víc. Před 2 lety jsme někdy na začátku prosince podávali žádost a ani na začátku nového roku nebyla vyřízena. Museli jsme kvůli tomu posunut celou rekonstrukci bytu (bylo to peklo). Žádost se někde ztratila (podávali jsme ji přímo na Eonu) a museli jsme podávat novou. Žádná omlouva, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.7.15 12:23

Kvůli tatínkovi? To se trochu tluče s tím, co jsi psala nahoře.. Psala jsi ze jste nezaplatily pak vás pdpojily a nakonec odstehovani.. Nemam rada lzi a tohle me tak trosku bije do očí.. Každému se stane ze nemá peníze. Ale není třeba pohádek kolem toho…jinak znama mela podobny problém a dokud není dluh pryč rozhodne nevystavi smlouvu na jine odberne místo.. Nezijeme v dobe kdy neci slovo staci.. Dnes co je psáno to je dáno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný