Dluhy a zase dluhy...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.3.20 12:39

Dluhy a zase dluhy...

Tak jsem se dostala do situace, z které se očividně nelze vymotat.. nabrala jsem si dluhy a splácím teď několik půjček, dohromady je to cca 8500 za půjčky a 5000 za půjčky předané vymáhácí agentuře. Platíme 12000 nájem s energiemi, plus nějaké to jídlo a věci pro malou. Cca tak 6000 měsíčně.
Přítel vydělá 13500 tisíce čistého, plus bokem na ruku cca 4000 a já mám rodičák 11300.. zkoušela jsem prodat věci po malé, ale je to na bazaru už hrozně dlouho a nikdo to nekupuje. Musíme teď koupit novou lednici, protože ta stará odešla a na bazaru zde v okolí nic není :( byl zde někdo v podobné situaci?
Moje otázka je, jestli je možné někde dosahnout na konsolidaci půjček? Děkuju za odpověď :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
10.3.20 12:46

Tak především nahnat chlapa, aby si našel práci a ne šolich za pár korun.

• Citovat
  • Upravit
9148
10.3.20 12:51

@Janli hele to dost zalezi na oboru a taky na tom, kde zijou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 13:03

@Janli tak nevím kde žijete vy, ale tady lepší peníze prostě neseženete.. jsme v malinkém městě. Přítel pracuje normálně 8 hodin od pondělí do pátku a skoro každý den si bere přesčasy, abychom měli aspoň z čeho ty půjčky splácet..

• Citovat
  • Upravit
Janli
10.3.20 13:05

@Tarjei ve chvíli, kdy nezvládají platit své životní náklady, je normální, že chlap vezme práci i ve vzdálenějším místě a domů jezdí jen na víkendy. Nebo se střídají ve hlídání dětí a práci si najde i ženská.

• Citovat
  • Upravit
1884
10.3.20 13:06

A co se odstěhovat do levnejsiho bydleni a zaroven nekam, kde je lepsi prace? Na to, ze mate nizke příjmy, mate dost drahe byty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.3.20 13:11

… jedine reseni, na ktere je uz pozde - nedelat si deti do bidy :nevim: co se tyka konsolidace, spise nez na emimino bych se obratila na instituce k tomu urcene :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 13:12

@Janli vzdálenější město, kde by si vydělal víc, je od nás cca 50 km. Spočítejte si náklady na dojíždění autobusem a vyjde vás to úplně stejně jako když bude pracovat tady. To stejné když se někde ubytuje. Vyjde to úplně stejně. Já si práci najít nemůžu, starám se malé mimino a kojím.
@1mila2 bohužel je tady hrozně málo bytů k pronájmu :( byli jsme rádi, že jsme sehnali aspoň tohle. Předtím jsme bydleli v Brně, ale tam dítě vychovávat nechci, tak jsme se odstěhovali sem. Na byty se dívám furt, ale nic tady není :( a zase se nechci odstěhovat daleko od rodiny..

• Citovat
  • Upravit
15099

Proč sis porizovala dítě, když máš tak děsné dluhy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@Anonymní píše:
@Janli tak nevím kde žijete vy, ale tady lepší peníze prostě neseženete.. jsme v malinkém městě. Přítel pracuje normálně 8 hodin od pondělí do pátku a skoro každý den si bere přesčasy, abychom měli aspoň z čeho ty půjčky splácet..

Na malinkém městě platíte sakra drahý nájem. Konsolidaci vám nejspíš nikdo nedá, pokud už došlo k vymáhání. Teď můžeš jen zajít za každým věřitelem a pokusit se ujednat nižší splátky. Ty si najdi práci na víkendy, kdy je chlap doma. Nebo se zvedněte a přestěhujte za lepší prací.

• Citovat
  • Upravit
2930
10.3.20 13:13

Já bych se určitě mrkla po nějaké víkendové brigádě nebo roznášení letáků? Pokud dělá manžel po-pa 8 plus nějaký přesčas tak bys i odpolední brigádu klidně někde v obchodě dala ne? Určitě někde v okolí budou brát. Jinak asi bych zašla do banky, kde máš půjčky a zeptala se tam na nějaké sloučení půjček. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 13:14

@karkarka věř nebo ne, nebylo to schválně ;) a na potrat bych nešla nikdy v životě, je to vražda nevinného dítěte.
A moc prosím OSTATNÍ RYPALKY A RYPALOVE ANI NEPIŠTE, já žádala o radu, ne o rýpání.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Janli
10.3.20 13:15
@Anonymní píše:
@Janli vzdálenější město, kde by si vydělal víc, je od nás cca 50 km. Spočítejte si náklady na dojíždění autobusem a vyjde vás to úplně stejně jako když bude pracovat tady. To stejné když se někde ubytuje. Vyjde to úplně stejně. Já si práci najít nemůžu, starám se malé mimino a kojím.
@1mila2 bohužel je tady hrozně málo bytů k pronájmu :( byli jsme rádi, že jsme sehnali aspoň tohle. Předtím jsme bydleli v Brně, ale tam dítě vychovávat nechci, tak jsme se odstěhovali sem. Na byty se dívám furt, ale nic tady není :( a zase se nechci odstěhovat daleko od rodiny..

To jsou jen výmluvy. Hledáš jen důvody, proč to nejde. Pokud bude mít někde trojnásobný plat, tak tězko projede za měsíc dvacet tisíc, že. A spousta firem nabízí ubytování zdarma nebo za hubičku, jen aby nabrali zaměstnance.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
10.3.20 13:16

No jedině mně napadá přibrat si něco navíc, nebo by musel hledat něco jiného a dojíždět ( na dojezd firma přispěje ) Jsou chlapi, kteří makaji celý týden mimo domov a pouze se vrací na víkendy :nevim: Tohle jsou opravdu žalostné platy, popřemýšlejte aj o bydlení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15099
10.3.20 13:18
@Anonymní píše:
@karkarka věř nebo ne, nebylo to schválně ;) a na potrat bych nešla nikdy v životě, je to vražda nevinného dítěte.
A moc prosím OSTATNÍ RYPALKY A RYPALOVE ANI NEPIŠTE, já žádala o radu, ne o rýpání.. ;)

Jojo. Selhala antikoncepce, jako jazde, která má dluhu kam se podívá. A tunu v mluv, proč nic nejde. Ať si přítel najde lepší práci, ty si najdi brigádu. Přestěhuje se do levnějšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat