Dluhy a zase dluhy...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
10.3.20 18:18
@uživatel2 píše:
Tak 17 -20 tis v čistém má třeba elektrikar v Karlových Varech a představ si, že ráno vstane a do práce jde. A když 17 čistého bere žena, tak by se asi taky měla stydet a co takových je.

Ale tenhle frajer má dluhů až na půdu a ženskou na mateřské. Nejde o celkovou výši výplaty, ale o to jak s tím, co přinese domů, zajistí uživení rodiny. Takže pokud vydělá jen na nájem a dluhy, tak tím zadkem holt musí pohnout a hledat práci jinde. A proč pracuje elektrikář za 17? To jich tam máte tolik? Tady se platí pomalu zlatem… Navíc on si vydělá 13 a půl i s přesčasama. Ty čtyři někde bokem. To se vám fakt zdá tak super, že chlap maká v podstatě za minimálku?

• Citovat
  • Upravit
24878
10.3.20 18:24

Ahoj, chápu, v problematice pracuji
Konsolidaci ti pravděpodobně žádná banka neudělá, protože budeš už mít negativní záznamy po splatnosti v registrech + předlužení
nebankovky jsou cesta do pekla
zbývá Insolvence, zdarma ti ji podá každá dluhová poradna v okresním městě..
nic jiného nevymyslíš, prostě to nedáte, pokud by se vám nějakým zázrakem nenavýšil příjem o cca 15tis., což by obnášelo totální změnu zaměstnání a dosavadního živ. stylu..
každý další měsíc vám rostou úroky, každou splátkou po splatnosti vám rostou dluhy..
5let života ve vašem mladém věku za čistý štít (po dalších 5letech, do té doby budou záznamy v ISIR vidět) stojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.20 18:27

Jsou lidi co si umí věci zařídit a ti druzí. Jedni na sobě pracuji od první třídy a někteří na to serou. Znám elektrikáře, kteří pracují za 100 000kc cistyho. Ale jejich život nevypadá tak, že se ptají co mají dělat. Spíš naopak. Říkají ostatním co mají dělat a dokážou zařídit věci, že jim za to ostatní platí. Takových lidí jsou mraky, a pak jsou ti, kteří na to nemají. Zvednout se, začít podnikat, být nejlepší, uspět, odříkat si. Nebo chlastat, kouřit, půjčovat si, pak přijít o být a být bezdomovec. Úplně u ničeho nic. Jako pokaždý. A hádejte který skupině můžete pomoct radama? Tady je to zbytečný. Voda se už zavřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14972
10.3.20 20:44
@kačka39 píše:
no a co, já to taky tak dělala a určitě jsem nebyla sama

Z fabriky sis odskakovala? Nebo co přesně jsi dělala, jestli to není tajné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14972
10.3.20 20:47
@NinaU. píše:
@Kfětoslava
Tak určitě je ale ostuda pro chlapa, co živí rodinu, brát v dnešní době takhle málo, to se na mě nezlob.

No holt není každý vzdělaný nebo zručný. Jsou lidi, co prostě dělají jen nějaké pomocné práce a vždy budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.3.20 06:51
@Anonymní píše:
@karkarka prosím tě, s těmahle kecama se jdi vycpat. Vůbec nevíš jak to bylo. Dluhy přišly až s dítětem. Museli jsme si vzít půjčku skrz celkem rozsáhlou rekonstrukci koupelny. Tu nám domácí zaplatil až po dokončení a to všechno padlo na výbavu pro malou. Tyhle kecy miluju. :zed:

Protože socky musí mít výbavy za X tisíc. Výbava na dítě se dá sehnat i s kočárkem do 5.000,– ale to chce přemýšlet a ne do toho nahrnout X tisíc, když smrdím korunopu. Máš moře výmluv, pro lidi jako jsi ty, typické :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
11.3.20 07:13
@Kfětoslava píše:
Z fabriky sis odskakovala? Nebo co přesně jsi dělala, jestli to není tajné?

Z pekárny, ale dovedu si to představit i z jiného zaměstnání. Záleží na tom, jak moc tě tam chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.3.20 07:23
@Danielss píše:
@Janli Prosím tě, kde žiješ, aby brigádník na zmrzlině vyděla 13 tisíc?
To rozhodně ne. Chce to spadnout na zem. Neznám nikoho ve svém okolí, kdo dosáhne na průměrnou mzdu a to se jedná i o VŠ

Tak třeba u nás nabízela paní u zmrzliny 180 korun na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56146
11.3.20 07:32
@Anonymní píše:
@karkarka věř nebo ne, nebylo to schválně ;) a na potrat bych nešla nikdy v životě, je to vražda nevinného dítěte.
A moc prosím OSTATNÍ RYPALKY A RYPALOVE ANI NEPIŠTE, já žádala o radu, ne o rýpání.. ;)

No vic vydelat, jina rada neni.
pokud mas hlidani, tak jit pracovat. a nechapu vybavicku za cenu rekonstrukce koupelny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56146
11.3.20 07:35
@Danielss píše:
@Janli Prosím tě, kde žiješ, aby brigádník na zmrzlině vyděla 13 tisíc?
To rozhodně ne. Chce to spadnout na zem. Neznám nikoho ve svém okolí, kdo dosáhne na průměrnou mzdu a to se jedná i o VŠ

u nas ma kluk brigadu za 180 na hodinu.. v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.3.20 08:35

@jkra u nás, tak 90-100 Kč, co jsem se dívala, když dobře🤣tak 130 hrubého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.20 09:08

Kamarádka, když byla bez peněz si vydělávala prostitucí. Pokud vypadáš trochu pouzitelně zkus to, sypalo to hodně. Hlavní je platit dluhy za každou cenu, sebeúcta musí stranou. Jen rada, tak mě hned neukamenujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.5.20 22:20
@Kfětoslava píše:
Já jenom zírám. Neteř má kluka, je mu 21. 3 roky pracuje jako automechanik ve velké dílně a bere 17 čistého, 2 roky zpět měl 15. To jsou takové kecy, že je každý nemožný ubožák, co má malý plat, rady najdi si něco za nejlépe trojnásobný plat, jen se vymlouváte a podobné kecy, to se fakt vždycky zasměju.

Taky se tomu směju, včera zrovna tu byla diskuze, že holka bere 20 000 a že nic neušetří. Taky tam byla hromada chytrejch rad, jak má najít líp placenou práci. Holka po škole. Plat 20k čistýho mi nepřijde vůbec špatnej. Ale tady je člověk za socku. Tak nevím no, kde je chyba :mrgreen: pravda je ale ta, že pro chlapa mzda 13500 je bída, to by měl ve fabrice dvakrát tolik.
Edit - 20 čistýho pro ženskou. Myslím, že chlapi mají i v tý fabrice víc peněz.

Příspěvek upraven 06.05.20 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.5.20 22:21

Citace místo editace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.5.20 22:28
@Danielss píše:
@jkra u nás, tak 90-100 Kč, co jsem se dívala, když dobře🤣tak 130 hrubého

U nás též, mam taky brigádu, ne proto, že bych to nutně potřebovala, ale baví mě to a hodí to pár peněz do rozpočtu. Mám to pak na nějaký mejdánky a není mi tak líto to utratit. 100 kč čistýho, brigáda ve službách. Měsíční přivýdělek cca 2000. Ale chodím tak pětkrát, šestkrát měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat