Drogerie DM - dodatečné připsání bodů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jenka
23.8.11 10:11

DM dodatečné připsání bodů

Ahoj,
poraďte prosím jak si mohu dodatečně na své bodové konto připsat body z účtenky,když jsem sebou neměla DM kartičku.Lze to přes net?Nemůžu to na stránkách DM nikde objevit :think:
Díky za rady,Jana.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5044
23.8.11 10:13

Já mám pocit, že do týdne můžeš přinést účtenku do jakékoliv DM drogerie a tam ti body načtou. Přes internet to asi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.8.11 10:15

Ano, do tydne do jakekoli drogerie s uctenkou…

• Citovat
  • Upravit
1626
23.8.11 10:37

mě poslali přímo do kanclu za vedoucí v prodejně. Prý to jde do osmi dnů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
23.8.11 10:50

Děkuji všem za info :palec:

• Citovat
  • Upravit
24837
23.8.11 11:20

Dodatečné načtení bodů je možné do 7 dnů od uskutečnění nákupu na kterékoliv prodejně dm. Načtení bodů proběhne na základě předložení Vaší zákaznické karty a originální účtenky.

Pokud je to déle než 7 dnů od nákupu, můžete nám zaslat originál účtenku spolu s číslem Vaší zákaznické karty a Vaší kompletní doručovací adresou na centrálu do Českých Budějovic, kde Vám body dodatečně načteme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.8.11 14:32

nevíte náhodou,pokud mám kuponky do DM a to zboží je zrovna ve slvě, jestli se mi ta sleva z kuponu a z letaku sčítají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.8.11 15:02

Můžeš použít kupon, i když je zboží ve slevě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.10.22 19:10

Ahoj, minulý týden jsem byla nakoupit v dm. Na pokladně jsem předložila kartu a chtěla jsem uplatnit kupon na 10×více bodů za nákup. K placení jsem použila nastřádané body.
Až doma jsem si všimla, že na účtence nemám připsané žádné body a nemám tam ani 10×víc bodů za nákup. Paní na kase se mi ptala, zda chci na tento nákup uplatnit 10×více bodů a já řekla, že ano.
Mám tam jen odečtené body, kterými jsem platila nákup. Účtenku mám. Mám ještě šanci na nějaké dodatečné připsání bodů (včetně těch 10×více bodů).za nákup?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák