Vychytávky do dětského pokoje za levno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
118
22.8.11 17:03

Vychytávky do dětského pokoje za

Ahoj, chci vás poprosit o nějaké tipy na dekorace do dětského pokoje. Máme v celku malý rozpočet, a tak se snažím vymyslet nějaké vychytávky které by ozdobily místnost a zárověn byly za co nejméně peněz. Může to být cokoliv, nějaké zajímavé poličky, závěsy, úložné prostory na hračky…

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
22.8.11 17:06

ahojky,hodne tohohle co shanis ma ikea a jinak taky jsme ted zarizovali pokojik,chteli jsme nejake maluvky na zed,ale nakonec toho casu nejak neni,tak jsem koupila v pairnictvi dekoracni samolepky vetsich velikosti,maji tam ruzne motivy od zviratek,robotu,tematicke,ruzne velikosti… a stala sada do stovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
22.8.11 17:17

mě se jako dekorace líbí tato síť http://www.dracek.cz/…skeho-pokoje
dá se tam zavěsit cokoli - fotky, obrázky , výtvory dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.11 18:19

Síť na obrázky je super! Jinak bych to taky viděla na ikea! :palec: Třeba koupit nějaké police, tam je mají za pár korun a do nich dát plastové boxy a máš super úložný prostor na hračky!(vyjde to určitě levněji než kupovat přímo ty speciální skříně na boxy) Případně jako dekorace na zeď - můžeš vystříhat něco ze samolepící tapety nebo takové samolepící obrázky na zeď se dají pořídit taky za pár kaček, případně rovnou na zeď něco namalovat. Nebo nakoupit rámečky a dát do nich fotky a tím vyzdobit zdi… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
22.8.11 18:35

já jsem výzdobu zdí řešila tiskátkama z brambor a temperkama, holky se u toho zabavily a v pokojíčku mají na sv. růžovém podkladu zelené a tm. růžové čtyřlístky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
22.8.11 18:46
AramisDeMar píše:
já jsem výzdobu zdí řešila tiskátkama z brambor a temperkama, holky se u toho zabavily a v pokojíčku mají na sv. růžovém podkladu zelené a tm. růžové čtyřlístky :lol:

ty jo,tak to musela byt prca a decka byly ve svem zivlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.8.11 21:45

díky moc za napády

zkusíme tu ikeu teda, myslíte že bude stejný sortiment v ikei v linci?? máme jí blíž než do prahy

zase tak malej rozpočet nemáme takže to můžou být i dražší vychytávky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.8.11 21:45

zatím mám docela problém vybrat závěsy, koukám na internet skoro celej den, a nic mi nepadlo do oka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
22.8.11 22:00

Tak na závěsy nebo rolety anebo takový ty posuvný japonský dveře mám super tip. Viděla jsem to v nějakým pořadu o bydlení. Dá se totiž natisknout na látku jakýkoliv motiv chceš. Prostě si vybereš nějakej obrázek, nebo ornament a oni ti to potisknou. Zkus pohledat na netu. Myslím že to byla pražská firma a tuším že ten pořad byl Pták Loskuták na Nově.
Vypadalo to super naprosto.

Jinak já jsem to pořešila tak že máme zdi v různých barvách, počínaje úplně čokoládově hnědou a konče světlince růžovo béžovou. No a dekorace máme samolepící veliké. Na klukovský půlce pokoje autíčko se semaforem a létajícím balonem a mráčky a tak…Na holčičí půlce máme takovou plastickou abecedu se zvířátky, je to různobarevný a koupila jsem to v levných knihách za 100,– :dance:
Pak tam máme doplňky z Ikei jako třeba velikej kapsář žabák a mamut stoličky a tak. Dětské boxy na hračky jsou normálně na zemi vyrovnané vedle sebe zatím. Máme nízké podkroví takže jsou pod okny v tom hluchým prostoru. Ale plánuju koupit nějakej ten ikea regál. Tam když se dají různé krabice barevné a košíčky tak to vypadá suprově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák