Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
4 jsem nikdy nikde neviděla. Ani v lékárnách… a nevím, proč řešíš 4.
Malé by měla bez problémů stačit 3.
já u 3 už přešla na Hami, které je levnější.
Jinak pokud neumíš sehnat, nechej si objednat v lékárně. Tam ti to zajistitmusí. ale teda dle mě je to zbytečné ![]()
Marau píše:
4 jsem nikdy nikde neviděla a nevím, proč řešíš 4. Malé by měla bez problémů stačit 3.
já u 3 už přešla na Hami, které je levnější.
http://www.kojeneckavyziva.cz/…-Pokracovaci tady ani výrobce 4 nenabízí.
Jo 4 tam na obrázku je. Myslíš že v tom není rozdíl, třeba v různejch vitamínech co zrovna v tom věku potřebují? Já mám teď 2 tak nevím
teneo - je tam, jako batolecí UM, proto jsem to upravila ![]()
Já u KAčenky skončila 3. Mrně už v roce a 1/4 normálně jí, UM měla jako doplněk… a od cca 1,5 roku ji mám na kravském mlíku a OK.
4 je 15+ a je tam rozdíl v tom co obsahuje,třeba složku kvůli zoubkům. ano,řeším to protože jí malá pije a je na ní zvyklá tak proč bych to neřešila,že? lékárnu,tesco a vše ostatní co jí nabízejí samozřejmě obejdu ale mě šlo o dm protože jak jsem psala tam mi to díky kuponům vyjde na 209 korun-což je oproti 379 korunám rozdíl!!!
No oni mají teďko akci v Intersparu za 209Kč ale je tam vyfocená jen 3 tak nevím jestli mají i 4
tenea píše:
Až půjdu do DM tak se ti schválně podívám
děkuju! a ten interspar,sakra,to je krásná cena ale ždnej tu nemám… nevíš do kdy ta akce je? že bych někam dojela.
http://www.miminakupy.cz/vyziva je to do 7.2.
No dneska jsem zrovna do Dm poslala přítele, tak příště
díky! tak když se povede,já budu stále okukovat ale kdyby náhodou…
děkuju teneo!
jj, není zač, na těhlech stránkách jsou vypsaný všechny akce na výživu i třeba na plínky, tak to kontroluju.
Ahoj všichni!
a slečna mi pověděla že už jim dlouho nepřišlo a netuší proč. tak mě zajímá jestli je to všude bo jen v našich dm??? potřebuju něco pro malou a štve mě že musím jít jinam kde mě vyjde o 150 dráž
(používám na ně kuponky takže vyjde na 209 koun) ach jo!!!!
mají u vás v dmku mléko beba 4????? já dneska obešla obě dvě co mám blíž a nikde nic