Dm drogerie a Beba 4

nevsik
4.2.12 18:43

dm drogerie a beba 4

Ahoj všichni!
mají u vás v dmku mléko beba 4????? já dneska obešla obě dvě co mám blíž a nikde nic :cert: a slečna mi pověděla že už jim dlouho nepřišlo a netuší proč. tak mě zajímá jestli je to všude bo jen v našich dm??? potřebuju něco pro malou a štve mě že musím jít jinam kde mě vyjde o 150 dráž :cert: (používám na ně kuponky takže vyjde na 209 koun) ach jo!!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
4.2.12 19:12

8o 4 jsem nikdy nikde neviděla. Ani v lékárnách… a nevím, proč řešíš 4.
Malé by měla bez problémů stačit 3.

já u 3 už přešla na Hami, které je levnější.

Jinak pokud neumíš sehnat, nechej si objednat v lékárně. Tam ti to zajistitmusí. ale teda dle mě je to zbytečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
4.2.12 19:18
Marau píše:
8o 4 jsem nikdy nikde neviděla a nevím, proč řešíš 4. Malé by měla bez problémů stačit 3.

já u 3 už přešla na Hami, které je levnější.

http://www.kojeneckavyziva.cz/…-Pokracovaci tady ani výrobce 4 nenabízí.

Jo 4 tam na obrázku je. Myslíš že v tom není rozdíl, třeba v různejch vitamínech co zrovna v tom věku potřebují? Já mám teď 2 tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.2.12 19:20

teneo - je tam, jako batolecí UM, proto jsem to upravila :D

Já u KAčenky skončila 3. Mrně už v roce a 1/4 normálně jí, UM měla jako doplněk… a od cca 1,5 roku ji mám na kravském mlíku a OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
4.2.12 19:22

4 je 15+ a je tam rozdíl v tom co obsahuje,třeba složku kvůli zoubkům. ano,řeším to protože jí malá pije a je na ní zvyklá tak proč bych to neřešila,že? lékárnu,tesco a vše ostatní co jí nabízejí samozřejmě obejdu ale mě šlo o dm protože jak jsem psala tam mi to díky kuponům vyjde na 209 korun-což je oproti 379 korunám rozdíl!!!

• Citovat
  • Upravit
488
4.2.12 19:24

No oni mají teďko akci v Intersparu za 209Kč ale je tam vyfocená jen 3 tak nevím jestli mají i 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
4.2.12 19:25

Až půjdu do DM tak se ti schválně podívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
4.2.12 19:28
tenea píše:
Až půjdu do DM tak se ti schválně podívám

děkuju! a ten interspar,sakra,to je krásná cena ale ždnej tu nemám… nevíš do kdy ta akce je? že bych někam dojela.

• Citovat
  • Upravit
488
4.2.12 19:29

http://www.miminakupy.cz/vyziva je to do 7.2.

No dneska jsem zrovna do Dm poslala přítele, tak příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
4.2.12 19:36

díky! tak když se povede,já budu stále okukovat ale kdyby náhodou… ;) děkuju teneo!

• Citovat
  • Upravit
488
4.2.12 19:43

jj, není zač, na těhlech stránkách jsou vypsaný všechny akce na výživu i třeba na plínky, tak to kontroluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová