Dnes screening

1663
26.4.13 08:54

Dnes screening

Ahoj holky dnes jdu na screening, jsem ve 20 tt. Vtipně jdu až v 15.00 tak mam čas na přemyšlení. Zajímalo by mě zda to je jen utz nebo i gyn. vyšetření. Nemohla jsem z toho spát, protože mám obavy, aby bylo vše ok. Možna blbější dotaz, ale co jsem četla kde tak, tam se zjišťuji vrozené vady a tak? Jsem trošku hysterická prvorodička ( v okolí máme dost nemocných miminek a i nejaké úmrtí ) Čímž jsem docela dost ovlivňená.

Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
862
26.4.13 08:57

Neboj určitě bude vše v pořádku, mě dělali jen ultrazvuk podrobnější a vše dopadlo v pořádku tak určitě i u tebe to dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
26.4.13 08:58

Jen utz ;)
neboj, určitě bude vše ok.
budou zkoumat každou část miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
26.4.13 08:59

Uvidíš miminko za všech stran,, dostaneš fotečku a pokuď ještě nevíš pohlaví, tak i to ti rádi poví a neboj všechno bude vpořádku, hlavně se nestresuj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.4.13 09:01

Ano je podrobný, prcka dlouho uvidíš.. Všechno přeměří, zkontrolují orgány, rozštěpy.. Mimino už je mimino - blbne tam, chytá se za nohy :mrgreen: Podle mě nejlepší utz, kolem třicátého týdne už je velký, tam už nic moc nevidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
26.4.13 09:14

Ok moc děkuji jsem strašná, ale jsem z toho na bednu :-( Deali mi tři po test to je z krve a ten vyšel dobře tak se uklidňující tímhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
26.4.13 09:20

Tripltest omlouvám se za chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie