Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Souvislost s telefonem bych tam spis nevidela. Po tech 4 hodinach je normalne probuditelna?
Je to trochu blbe prirovnani, ale my mame 2mesicni stene a deti dnes taky sili, jaktoze je takovy unaveny a spavy, jestli mu neco neni.
@Janča6 Ano, probuditelná úplně v pohodě, mezitím se třeba i na chvilku vzbudí. Jen je prostě takové nezvyklé, že je taková klidná. Chápu ze to může být i tím počasím, nebo může mít prostě takový svůj den. Jen jak si vzpomenu na ten telefon, tak si vždycky řeknu jestli to z toho nemůže být
Každopádně děkuju moc za odpověď ![]()
U nás dnes vládne taky klid a únava, je šero, sněží, je to spavé. Malej vypadá, že si každou chvíli dá druhý spánek a to spí většinou už jen jednou po obědě
Z vlastní zkušenosti bych doporučila radši zajít k lékaři, pro klid v duši i pro jistotu, i když se zdá, že je v pořádku. Miminka občas mohou být spavější i kvůli změně počasí, ale po úrazu je lepší být opatrná.
Ahoj, nedá mi to a prostě se musim zeptat. Předevčírem se stalo partnerovi, že mu spadl telefon a telefon bouchnul naší 2.měsíční holčičku do boku hlavy. Neřekla bych že to bylo z výšky metru, možná tak půl metru
. Každopádně hned se rozplakala, a na tom boku se ji udělala taková menší boulička, která už ted skoro vidět nejde. Zkoušela jsem zorničky, normálně reaguji na světlo, nezvrací ani nejak spavější mi nepřišla a do včerejška mi přišla taková jako vždy. Ale dnes mi přijde taková spavější, sice i dneska si párkrát zabrečela, ale na poslední krmení jsem ji musela budit, protože už to byly skoro 4 hodiny co jedla naposled, najedla se a zase usla. Normálně vstává jak hodinky co 3 hodiny, někdy i co 2,5.Myslíte, že to může být tím počasím, nebo to může má souvislost s tím telefonem a mam s ni přece jen zajít na nějaké vyšetření? 

Děkuju za každou odpověď