Dnesni hera-lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
7.11.19 20:40
@Kelsey píše:
Ja jsem teprve ve fazi, ze jsem si sepsala seznam surovin na cukrovi a zacnu nakupovat.
Na peceni pouzivam Heru i maslo. Nebo davam 1/2 Hery a 1/2 masla.
Myslim, ze obchody se budou v akcich predhanet.
Jj, taky se chystám na mouky. A na něco spíš dám Heru a do jiných zase máslo nebo půl na půl.
@Kelsey píše:
Pouzivam spaldovou a ty bud ve zdrave vyz. nebo v Lidlu je fajn. Takze ja cekam na tuhle akci, ze my mame spotrebu.
Plus mandlovou potrebuji. Na Pinterestu jsem zahledla recept, kde ma byt mandlova. Snad ten recept dohledam. Psenicnou hladkou mam doma dve kila a vic asi nevyuzijem.

Taky tak. Linecké už jen ze špaldy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.11.19 20:42
@P4ja píše:
Taky tak. Linecké už jen ze špaldy.

Holky, jak dlouho doma můžu mít v pixle nasypanou mouku? :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
7.11.19 20:45

@Martina D. já to viděla jak to dávali do košíků tolik kostek :lol:. To sad ani sami nemůžou spotřebovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.11.19 20:50
@Bubla Bůčková píše:
Holky, jak dlouho doma můžu mít v pixle nasypanou mouku? :roll: :oops:

No, koukni na obal má trvanlivost. Ale když bude vysypaná v dóze a nenavlhne tak i déle. Není problém. Ale já třeba teď kupuju už jen něco málo do zásoby, nechci zbytečně lákat moly, a v té pixle mně moc dlouho nezůstane. Vždycky tam sypu kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.11.19 20:52
@P4ja píše:
No, koukni na obal má trvanlivost. Ale když bude vysypaná v dóze a nenavlhne tak i déle. Není problém. Ale já třeba teď kupuju už jen něco málo do zásoby, nechci zbytečně lákat moly, a v té pixle mně moc dlouho nezůstane. Vždycky tam sypu kilo.

Já to mám právě vysypaný bez pytlíku a rok to možná bude. Červi a moli vím, sleduju. Tak já zas koupím novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.11.19 21:35
@Bubla Bůčková píše:
Já to mám právě vysypaný bez pytlíku a rok to možná bude. Červi a moli vím, sleduju. Tak já zas koupím novou.

No, schválně koukni, ale myslím, že rok prošlá je tak limit. Takže jestli jsi ji sypala před rokem a byla použitelná, tak bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
8.11.19 00:23
@Markéta80 píše:
@Martina D. já to viděla jak to dávali do košíků tolik kostek :lol:. To sad ani sami nemůžou spotřebovat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
8.11.19 07:11

@P4ja taky si sypu do pixlicek, ale u me se to otoci hodne rychle, pecu casto.
Ale babicka mi davala nejakou mouku, co mela ve spajzu ve sklenici buhvi jak dlouho a nic ji nebylo.
Treba strouhanka ta zacne smrdět, kdyz je stara, u mouky asi jen koukat jestli v tom neco nezije.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
8.11.19 07:19

Kvůli tej vasi Here skoro nebylo možný zaparkovat a nakoupit! 🤦‍♀️ 😁 Neměli u nas ani vejce! Jak kdyby mela začít valka, a to je začátek listopadu! Pomalu pro mě přestává být snesitelne chodit nakupovat… 🙄 Ale ja to tak mam každej rok. Lidi jsou blazni. Jenom ja jsem letadlo. Jinak za me taky máslo, kdyby to teda někoho zajímalo, haha…

• Citovat
  • Upravit
21091
8.11.19 08:03
@lucynka25 píše:
@P4ja taky si sypu do pixlicek, ale u me se to otoci hodne rychle, pecu casto.
Ale babicka mi davala nejakou mouku, co mela ve spajzu ve sklenici buhvi jak dlouho a nic ji nebylo.
Treba strouhanka ta zacne smrdět, kdyz je stara, u mouky asi jen koukat jestli v tom neco nezije.. :poblion:

No, mně se stává, že si moly donesu. Dvakrát v dětské krupicce, jednou byli ve vločkách. Prej bio:) a největší sranda, když byli v krabici s pudinkem, kteroukoliv jsem koupila celou. Byli mezi sáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
8.11.19 08:47

@P4ja jo to je pravda.My jsme ted (ty jo nevim ted kde) kupovali mouku na cukrovi a zespodu regalu meli nalepene pasky proti molum..
Je to sileny, kdyz to je doma.
Vsechno presypavam do vzduchotesnych krabic, uz jsem poucena. Jeden cas jsem s tim hodne bojovala, vsechno vyhazela, vymyla cely spajz a koupila ty krabicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
8.11.19 09:01

@lucynka25 ono je to ale úplně jedno, ty zárodky, červíci nebo moli už můžou být rovnou v té mouce nebo v těch surovinách vevnitř, v pytlíku, když si je přinesete z obhcodu.. takže i když budete mít nejlepší vzduchotěsnou krabičku, stejně v té mouce ty moly mít můžete, ale je fakt, že se aspoň nedostanou ven a do jiných surovin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
8.11.19 09:09

@Yves6511 no právě, nedostanou se dál a prostě jen vyhodím obsah a je to, né zase všechny zásoby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.11.19 14:25
@Martina D. píše:
@modravlocka Myslis, ze Lidl byl plny lidi s alergii na laktozu? :think: :lol:

Já třeba byla v Lidlu pro majonézu a Heru jsem neřešila. A hlavně je to tam pořád stejné, když začíná akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí