Dnešní počasí a miminko

9039
18.3.11 16:34

Dnešní počasí a miminko

Dnešní počasí
Mamky, zajímalo by mě, jak reagují vaše děti na dnešní hnusný počasí. :mrgreen: :-D
Naše malá má 3,5 měsíce, bývá už dost aktivní přes den, ale dneska je to spavec jak „šípková Růža“.
Probudí se, cucá si ruku, tak jí vemu přebalim, při tom se na mě žulí, kope nohama, tak usuzuju,že jí nic netrápí, teplotu nemá. Lehnu si s ní na kojení a ona během toho usne, pije si hezky pomalu, pak se pustí a chrní. :-D :-D
Nevídaný jev :lol: Dokonce se ani nijak moc neprobudí, když ji nesu od postýlky.

Jak jsou dnes na tom vaši miláčkové? Je to vůbec normální a nebo by mohla začínat nějaká nemoc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
18.3.11 16:39

Ahoj, před chvílí jsem nad tím přemýšlela :wink: Naše nejmladší má 6 týdnů a dneska spí jak pařez. Jen si houkne o mlíko a zase chrupčí :wink: Obvykle přes den chvilkama kouká, celé odpoledne ji mívám na rukou, zlobí ji prdíky, ale dneska nic, pohodička :wink:
Ale to počasí je teda humus :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.3.11 16:39

Pravý opak, oka nezamhouřil a celý den kvičí, křičí, prudí :cert:

Ale já bych spala, hned! Neboj, prostě si malá chce pospat a dobře dělá! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
18.3.11 16:40

Tak na naše batole to vliv sice na naládu nemá, ale na spaní taky jo, spí na balkoně a v tomhle vlhkým počasí urazil tři hodiny :palec:, dobře se dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
18.3.11 16:45

Já díky tomu, stačila uvařit, vyžehlit, pověsit prádlo, zabalit věci na víkend k tchánovcům, uklidit, věnovat se naší kočce a kvákat tady s váma na e miminu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
18.3.11 16:58

hm, to se máte - u nás žádný vliv, žádná změna - spíme max. 2-3× 20.minut denně 8-o (malá 4,5 měsíce)..to se máte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.3.11 17:03

Já mám doma prudiče… kterej by se chtěl jít rochnit v bahně, ale zimní kalhoty máme zrovna mokré tak ven nemůžeme :-/ takže dneska zkouším zabavit jak se dá, ale ignoruje mě a zlobí …

• Citovat
  • Upravit
11502
18.3.11 17:20

Ahoj, tak koukám, že nejsme vyjímkou. Malej šel spát chvilku před 12ctou, spí, pak se na minutku probudí, kdy si pofňuká a když pro něj chci jít, tak už zase chrní, ale je to možná i tim, že jsem nastydlá a pravděpodobně to ode mne chytil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
18.3.11 17:35
dornicka píše:
Pravý opak, oka nezamhouřil a celý den kvičí, křičí, prudí :cert:Ale já bych spala, hned! Neboj, prostě si malá chce pospat a dobře dělá! :kytka:

malej taky skoro nespí, je protivnej a ubrečenej. za to já. já bych to zalomila hnedka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
18.3.11 18:03

No já čumím, ale malá je dneska spavá. Je to teda nezvyk a doufám, že jsem to nezakřikla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
18.3.11 18:20

spi, ji, spi, ji, zvraci, spi, ji

a dvojky dneska od 11.30 do 15.15 chrupkaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
18.3.11 18:23

Taky mi malej dnes déle spí než obvykle, rano vstával až v 8, normálně je vzhůru před sedmou, jenže já už byla vzhůru po sedmé a už nezabrala :roll: , a odpoledne mi spal o půl hodinku déle než je obvyklé, a já bych dnes taky spala jak dudek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
18.3.11 20:13

No tak naše spavost se projevuje nadále, malá se napila v 16.30 pak spala do 18.00 což je zázrak, pak sem jí vykoupala, snažila se jí nakojit,ale byl u toho řev, jak když ji vraždim a fňukala a byla protivná. :mrgreen: :mrgreen:
Usoudili sme,že ji trápí prdíky, tak sme jí masírovali a nahřívali pupík. Znova sem jí zkusila přiložit, zase řev, tak sem jí šoupla manžovi do ruky, ať jí uspí, ten jí zabalil do peřinky i s tou jí pohoupal a už zas chrňí jak medvěd. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
18.3.11 20:41

To oni si to prcci naspávají do zásoby na příští víkend, kdy se mění čas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
18.3.11 20:50

Ano, dneska naše mláďátko chrní jako medvídek :palec: Na staršího to vliv nemá, to bych toho asi chtěla moc :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí