Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je to spíše diskuze pro odlehčení. Nicméně dneska mi to pěkně kazí den.
Taky se vám stává, že se cítíte ošklivé, tlusté, neúspěšné, divné, k ničemu, a pak si uvědomíte, že to máte brzo dostat?
Já to mám tak dnes a nejraději bych se zfackovala za to, jaké myšlenky mi o sobě naskakují ![]()
Například dneska. Rozhodla jsem se, že když už jsem si vypůjčila parní čistič, že si umeju okna. Je celkem hezky a okna jsou jako prase po tý pylový smršti.
Vůbec mi to nejde. Je z toho víc bordelu, než čistoty, nebaví mě to a stejně jsou ta okna šmouhatá. Jsem akorát nas. aná, zpocená a protivná.
Jo. PMS. Nekdy se navic mam chut rozvadet
Nema smysl se tyrat jeste vycitkami…uvedomim si, vyhodnotim, ze den bude na h*no, snazim se prezit a minimalizovat skody ![]()
Ja se zase cely den valim a prokrastinuju u emimina…mam trochu vycitky svedomi, byt tyden byl hrozne nabitej, takze se to vlastne docela zprumeruje… ![]()
Mně se to nestává, ale pár hodin před nástupem MS jsem vždycky hrozně agresivní, až sama sebe nepoznávám. A pak se to najednou vysvětlí. Hrozně mi to vadí, ale neumím s tou prudkou hormonální změnou nic dělat. ![]()
Cim bliz je MS, tim vic me stresuje a rozciluje synovo zlobeni a curbes po byte, uplne ve mne bubla agrese a belzebub chce z myho tela ven a vsechno rozmlatit
Hnusna a tlusta si pripadam pravdepodobne bez souvislosti s MS ![]()
Jasný, PMS, klasika. Já třeba v duchu střílela lidi na ulici.
Teď jsem naštěstí těhotná. Ale zase mám tehu spliny, to si nevyberes. Co mi nejvíc pomahalo, pokud to jde, tak se ten den na vsechno vykaslat, odpočívat a delat jen příjemné věci. Je to signal tela zpomalit a rozmazlovat se. ![]()