Narušená sliznice

Anonymní
28.5.22 07:21

Narušená sliznice

Dobré ráno, mám takový problém který se muže stát banální, no pro mě není :lol: :roll:. Před 4. Mesici jsem byla na antigen testu, kluk mi to tam nejak poranil a tekla mi trochu krev, od toho dne není den co bych se v tom nosu nijak neštourala a neztrhávala strup. Došlo to do takové fáze kdy mi po každém strhnutí teče krev a z malého strupu už mám celou nosní přepážku bolavou a krvavou. Dělám to už nevědomky protože mě ten strup ve vnitr tahá, nebo když spím tak si to ztrhnu. Poslední dobou mám neskutečnou vodnatosti rymu a hrozné mě ten nos svedi, evidentně už ty chloupky a narušena sliznice neplní svoji ‘ochranou’ funkci a já teď chytim kde co, alespoň tak si to vysvětluji. Už jsem premyslela že si ten nos zalepim ale nevím jak, aby to nevypadalo blbě, s ještě se to stihli zapojit. K doktorovi to je asi blbost :zed:. Co by jste dělali kdyby vám tohle dělalo dite? :hug:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35979
28.5.22 07:24

Šla bych na ORL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.5.22 07:31
@Anonymní píše:
Dobré ráno, mám takový problém který se muže stát banální, no pro mě není :lol: :roll:. Před 4. Mesici jsem byla na antigen testu, kluk mi to tam nejak poranil a tekla mi trochu krev, od toho dne není den co bych se v tom nosu nijak neštourala a neztrhávala strup. Došlo to do takové fáze kdy mi po každém strhnutí teče krev a z malého strupu už mám celou nosní přepážku bolavou a krvavou. Dělám to už nevědomky protože mě ten strup ve vnitr tahá, nebo když spím tak si to ztrhnu. Poslední dobou mám neskutečnou vodnatosti rymu a hrozné mě ten nos svedi, evidentně už ty chloupky a narušena sliznice neplní svoji ‘ochranou’ funkci a já teď chytim kde co, alespoň tak si to vysvětluji. Už jsem premyslela že si ten nos zalepim ale nevím jak, aby to nevypadalo blbě, s ještě se to stihli zapojit. K doktorovi to je asi blbost :zed:. Co by jste dělali kdyby vám tohle dělalo dite? :hug:.

Jdi na orl. Strupy se v nose dělají i bez tyčinkového šťourání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
28.5.22 07:31

K doktoru to blbost není. Blbě se to léčí. Moje máma ses Řím potýká už půl roku.

• Citovat
  • Upravit
9166
28.5.22 08:18

Framycoinem promazávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat