Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj. Mám prosbu, nevíte některá, co je ve slevových kuponech Marianne bydlení u nábytku Kika? Jestli jsou tam jen bytové doplňky nebo i nábytek? Díky!! ![]()
@Naty12
Kika nábytek…sleva 20% na bytové doplňky z dosavadních cen. Slevy nelze kumulovat. Nevztahuje se na již zlevněné zboží, elektrospotřebiče a uzavřené kupní smlouvy.
Ahoj, muzu se vetrit s dotazem? Mrkla byste se mi nektera, jestli tam je zase sleva na matrace do JMP Studio zdraveho spani? Kupovali jsme tam kdysi nam, dceri ted by potrebovala mamka
tak by bylo fajn vyuzit slevu. Predem diky moc. ![]()
@Naty12 v DM mívají někdy ve slevových knížkách 10% do Kiky a je to i na nábytek, kupovali jsme tak postel
@kroutilka maji! 20-25% na vybrane postele a loznice, 20% na matrace Celtex, Celsio, Grando, Valty a polstare Venus!
@ninabu píše:
@kroutilka maji! 20-25% na vybrane postele a loznice, 20% na matrace Celtex, Celsio, Grando, Valty a polstare Venus!
Moc diky! Tak zitra jdu nahanet v trafikach. Jen jeste, je to v normalni Marianne nebo Bydleni? Ted si nevybavuju, ve ktere to bylo…
@kroutilka ja mam jen normalni Marianne, ale myslim, ze tohle mivaji i v te bydlici… ![]()
Viete mi povedeť či je tam v rámci bydlení aj akce aj na nábytek BRIK?? Ďakujem
Ahoj holky, nevíte některá co je tam za akce v dětských obchodech - konkrétně Babypark, Malvík, Anna a Viktorie apod? Budu kupovat autosedačku, tak přemýšlím, že bych si 14 dní počkala. Díky
@Mafina5 babiez 20% krom zboží v akci, 22% babypark také vyjímka na zboží v akci, 20% handy Praha na vše z kolekcí 2012 tam prý mají také sedačky, Trendy baby 20% na vše, jinak oblečení 22% Gant kids, 20% Lego Wear, 30% Original Marines + dárek 30% na další nákup, 20% Victoria magic. A pak hračky 20% Pompo, 30% Sparkys, 25% Sparkys lego a naposledy zábavní centrum Hafíkov 35%… Vypsala jsem sem všechno, kdyby se ptal ještě někdo jiný.
@leoš7890 píše:
Viete mi povedeť či je tam v rámci bydlení aj akce aj na nábytek BRIK?? Ďakujem
V Marianne určitě ne, snad jedině v bydlení zkusit… ![]()