Do Egypta v 10.tt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
29.3.12 20:22
@kačka25 píše:
Ja bych tedy do Egypta nejela vubec, a tehu ani nahodou!!! Maximalne v druhem trimestru nekam do vetsi civilizace! Ale hodne cestujeme a potkavam tehule v ruznych stadiich tehu, ale obcas to fakt nechapu :nevim: ! Nekdo rekne, ze pokud to ma byt ok, tak bude i na cestach, ale at mi nikdo nerika, ta cesta je zahul vzdy a jeste tehu! A to nemluvim, jake zareni v tom letadle nachytas! Rentgenovat by ses taky nenechala!

to je trošku přehnaný :)
ve vyšším stadiu je větší pravděpodobnost tvrdnutí bříška, ale poku´d nejsou komplikace, tak je let (i 4hodinový) lépe snesitelný než delší cesta autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
29.3.12 20:23

Souhlasím, taky bych nejela ani netěhotná. S tím zářením to taky není prdel.

• Citovat
  • Upravit
14046
29.3.12 20:24
@Laaja píše:
Já bych teda nejela. V Egyptě tu jejich sr.ačku chytí v podstatě každý, kdo tam nebyl víckrát. A to se můžete vyhýbat nebalené vodě a kdoví čemu jak chcete, protože to stejně přijde. A řešit tam nedej bože nějaké zdr.problémy s jejich doktory, to si to raději hodím. Neriskovala bych zdraví miminka a svoje, a už vůbec ne v prvním trimestru.

naprosty souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
29.3.12 20:28

Estha- nevim proc by to jako melo byt prehnany, zaoceansky let, ktery trva 10 hodin, je tolik zareni jako jeden rentgen panve. Tohle je pulka, ale ja bych to tedy vedomne neabsolvovala. Ale kazdeho vec, ne? Me tedy v dobe mimo ms nechtel zubar ani rentgenovat zuby. Tak to asi moc dobre neni! Nekdo se boji jist pastiku a hermelin, me by zase vadilo toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.3.12 20:30

Já bych klidně jela,když tvůj lékař nevidí problém.Samozřejmě bych si dávala pozor na hygienu.My chtěli jet teď taky,ale dostala jsem neschopenku kvůli nevhodný práci,to by kontrola asi nerozdýchala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
29.3.12 20:31

nooo, já byla u moře ve 4. měsíci… dneska bych už asi nejela, byla jsem hrozně unavená z cesty, pak jsem si nadávala. I když jinak všechno v pořádku, hezky jsme si to užili.
Do Egypta bych to ale osobně neriskovala. Za prvé bych se v prvním trimestru bála letadla, kvůli všem těm tlakům, a za druhý bych se bála průjmu. Někdy se to prostě chytí i když si člověk dává velký pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
29.3.12 20:31

No nevim. Kdyby se clovek mel bat mistnich doktoru, tak se v zivote nepodiva jinam nez do „civilizovaneho“ sveta. Protoze co kdyby si nahodou nekde na cestach zlomil nohu apod. :nevim: . Navic v tech turistickych strediscich nejsou ty nemocnice zas tak hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.3.12 20:32
@radnas píše:
Nejela bych. V prvním trimestru hrozí riziko potratu a řešit to v Egyptě… To bych asi tu dovolenou letos oželela.

souhlasim.
Ja takhle pri prvnim tehotenstvi jela JEN do Rakouska do lazni v 11t na tri dny a po navratu utz nebylo dobre, tak jsem si rikala co bych delala, kdyby me to potkalo tam a to je velmi civilizovana zeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.3.12 20:33
@Tereza1986 píše:
Já bych klidně jela,když tvůj lékař nevidí problém.Samozřejmě bych si dávala pozor na hygienu.My chtěli jet teď taky,ale dostala jsem neschopenku kvůli nevhodný práci,to by kontrola asi nerozdýchala :lol:

ona ale pise, ze jeji doktor ji to nedoporucuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21492
29.3.12 20:36

já bych klidně jela, jen později. v prvním trimestru to je hodně rizikové. když jsem čekala viktora (druhé dítě), tak jsem byla ve 22TT v turecku a byla to absolutně nádherná dovolená a dodnes na ni vzpomínám. a to jsem byla na neschopence, takže jsem si vyběhávala povolení od revizního lékaře, že mohu do zahraničí. ale dovolenou jsme koupili než jsem otěhotněla, tak se jinak nedalo a byla jsem ráda, že jsme odjeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734

Holky neblaznete,když jedete do trochu lepšího hotelu,tak se nemusíte bát. Zuby si tedy zasadne čistím balenou vodou,ale jinak pohoda. Jinak egypt na začátku a na konci sezóny doporučuju.
A průjem můžeme chytnou kdekoliv. Třeba i v čr v supermarketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

Špatně jsem se vyjádřila..Pokud lékař nevidí problém s dovčou a letem jako takovým,jela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.3.12 20:40

@slunicko100 Moje řeč !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
29.3.12 20:42
@kačka25 píše:
Estha- nevim proc by to jako melo byt prehnany, zaoceansky let, ktery trva 10 hodin, je tolik zareni jako jeden rentgen panve. Tohle je pulka, ale ja bych to tedy vedomne neabsolvovala. Ale kazdeho vec, ne? Me tedy v dobe mimo ms nechtel zubar ani rentgenovat zuby. Tak to asi moc dobre neni! Nekdo se boji jist pastiku a hermelin, me by zase vadilo toto.

slyším poprvé, možné to je, ale kdyby tomu tak bylo, tak by na to snad alepsoń u nás v ČR upozorňovali před letem těhotné lékaři :nevim:
v prvním těhu jsem absolovovala 4 lety (2 zpáteční 4hodinové) a v druhém těhu 2 lety (1 zpáteční 4hodinový) a děti jsou všechny ok, ani jedno těhotenství to nijak neovlivnilo a jedno bylo dvojčetné. Ale píšu jen svoji zkušenost ;)

Příspěvek upraven 29.03.12 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
29.3.12 20:42

Nedoporučuje Ti to doktor a podle mě by Ti to neměl doporučovat ani zdravý rozum. Jsi těhotná, tak chraň miminko i sebe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí