Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@eshta píše:
Hele ono záleží taky kde jsi a v jaké nemocnici skončíš. Jedno z dvojčat mi museli v Egyptě akutně odoperovat (uskřinutá tříselná kýla) a vše proběhlo naprosto profesionálně, jizvu má krásně slaboučkou, no bála jsem se jak nikdy, ale vše proběhlo dobře
Ja v Egypte rodila!!!
![]()
@andyn82 píše:
Během delších letů nám hrozí ozáření kosmickým zářením, konkrétně nás ovlivňují energetické částice - protony. Riziko ozáření se zvětšuje v blízkosti Severního pólu a větším počtem hodin strávených na palubě letadel. Z toho logicky vyplývá, že k nejvíce ohrožené skupině patří palubní personál, ačkoli se u něho zjistil vyší výskyt rakoviny, lékaři si nejsou jisti, zda hlavní příčinou je zmiňované kosmické záření.http://www.letenky.com/aktuality/co-nas-ohrozuje-v-letadle/
díky za odkaz
Stejně mě ale překvapuje, že o tom gynekologové-porodníci těhotné, co chtějí cestovat letadlem, neinformují. I když ono to asi zase s vlivem v případě jednoho dvou letů nebude zas tak žhavé
@kačka25 píše:
Zazili jsme v Egypte osetni rozseknute hlavy, je pravda, ze to bylo uz pred nejakym rokem, ale z meho pohledu celkem zajimave. Davali na to obklady z kafe. No parada, ale treba uz je to lepsi.
Jinak na Kanarech jsme byli hodnekrat a tam jsem letela i s tritydenim miminem. Urcite je to evropska civilizace.
tak to musela být nějaká oprávdu dost děsná nemocnice ![]()
kluka odoperovali a zůstali jsme 4 dny spolu v nemocnici, v samostatném super čistém pokoji se soc.zařízením a tv
kam se hrabe Thomayerovka a Krč, kde jsem rodila
fakt, nepřeháním ![]()
ja byla v Egypte v lete. Faraona jsem teda mela, ale pruvodkyne nam rikala, ze je to casto z toho, jak se lidi precpavaj (coz teda sedelo
), plus to vedro k tomu a manzel mel upal. Tak na to je treba dat bacha, v tomhle mesici tam snad nebude takovy vedro…
nicmene v tomhle tydnu bych nejela nikam, ani na chatu, jsem byla rada, ze jsem byla rada. Pripadne potize se tam taky resi hur.
@janicce Planovane
a dokonce v „necivilizovane“ casti…hooooodne daleko od turistickych letovisek ![]()
@Tereza1986 jiny kraj jiny mrav
ale dalo se to…ono jich je pres 80 milionu a rodiny maji dost pocetny, tak to rozeni musi mit prece v malicku ![]()
Do Egypta už nikdy víc. Je jedno jestli si všecko meješ balenou vodou. Zelenina ovoce a všecko v zemi vypěstované se zalívá vodou z Nilu kde je bordel a špína největšího kalibru. Proto máj všichni tu sračku. Nehledě na to že politická situace v Egyptě není stabilní a není tam bezpečno . Mám kámošku na ambasádě a jede za měsíc zpátky je šílená strachy. Každopádně je to tvoje věc . Jestli se nebojíš tak jed. To rozhodnutí je stejně jen na tobě je to těžké. Já bych jela později a třeba do Itálie .
Holky a není to tak ze nic se nema přehánět?
Některé reakce jsou trochu moc,ne?
A řeči typu "do egypta nikdy " to můžou říkat jen lidí,co tam nebyli.
Naprosto souhlasim s Pandorou. Ona ta bezpecnostni situace vazne nic moc. Nejakym Beduinum rupne v hlave a hned je problem!
pandoro, a jela by jsi třeba do thajska nebo jinam než po evropě?
@kačka25 píše:
Naprosto souhlasim s Pandorou. Ona ta bezpecnostni situace vazne nic moc. Nejakym Beduinum rupne v hlave a hned je problem!
Tak seď doma na zadku. ![]()
Slunicko- tak ja tam opravdu byla a v tuhle chvili jsem presvedcena, ze tam opravdu NIKDY nepojedu. Rybicky tam maji krasny, ale at si je strci za klobouk!