Do Egypta v 10.tt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
29.3.12 22:04
@slunicko100 píše:
pandoro, a jela by jsi třeba do thajska nebo jinam než po evropě?

A jakej rozdíl mezi Thajskem a Egyptem?Taky je tam nepořádek,taky je to 3.svět… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7369
29.3.12 22:06

Lucineeccka- sedet na zadku nebudu, ale pojedu jinam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
29.3.12 22:09

ahojda, Egypt bych nedoporučila, přes dodržování zásad s vodou, ovocem a zeleninou jsem měla „faraonovu kletbu“ a nic horšího jsem snad v životě nezažila, skončila jsem dehydratovaná na kapačkách. Je pravda že teď asi teplo není nikde, ale Egypt raději ne, už kvůli prckovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.3.12 22:12

No vzdyt proto se ptam. Vsude je neco a moje nejhorsi strevni potize mam z chorvatska.
Nevyberes si.
A kdyz chces neco videt,tak nebudu sedet doma na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.3.12 22:17

Moje rada, nemyšlena zle, v 10.týdnu, dřep doma na zadku. Já nedřepěla, letěla jsem, zvolila jsem jistotu a to Řecko, krásná dovolená, byla jsme v 11.týdnu, jen jsem ležela pod slunečníkem a dlabala znrzlinu a rajčata s zazikama. Večer před odletem jsme měla na papíru krev, myslela jsem, že zešílím, celý další den krev, ještě v den příletu večer jsem letěla do nemocnice, naštěstí malá byla v pořádku, byla nízko položená placenta a dělala to krvácení. malé jsou dneska tři měsíce, ale ty dva dny, kdy jsme špinila a nemohla k doktorovi mi sebraly 10 let života. Od té doby jsme se nehla z dojezdové vzdálenosti od svého gynekologa.

Příspěvek upraven 29.03.12 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
29.3.12 22:17
@slunicko100 píše:
No vzdyt proto se ptam. Vsude je neco a moje nejhorsi strevni potize mam z chorvatska.
Nevyberes si.
A kdyz chces neco videt,tak nebudu sedet doma na zadku.

to máš pravdu, hlavně člověk musí vědět co chce víc, je to na tazalce :)) píšu jen zkušenosti :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
29.3.12 22:18

Je pravda, ze je to proste na kazdem, at se rozhodne. Ja se snazim 3 roky otehotnet po ZT a kdyby se mi to povedlo, tak bych proste nejela nikam ani kdyby mi to nekdo dal zdarma a jetste mi priplatil! Tot muj nazor a kazdy si udela, co uzna za vhodny. Ale jinak nejsem nejaka vylekana, jezdim sama s trema detma do exotickych destinaci a zatim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
29.3.12 22:19
@lucineeccka píše:
A jakej rozdíl mezi Thajskem a Egyptem?Taky je tam nepořádek,taky je to 3.svět… :nevim:

tys tam byla? v Egyptě i v Thajsku? já byla v obou zemích a rozdíly jsou ohromné. V Thajsku mají zdravotní péči o které si už dnes některá česká města mohou jen nechat zdát viz. v Mělníce zrušili dětskou pohotovost
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.3.12 22:21

Lomikarko, toto jsem samozrejme nemyslela v souvislosti s tehu. To je urcite vybrano. Jen jsem to psala jako reakci na to jake je to v egypte. Rada cestuju a opravdu to vetsinou mimo evropu je trochu jine nez jsme zvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
29.3.12 22:23
@slunicko100 píše:
Lomikarko, toto jsem samozrejme nemyslela v souvislosti s tehu. To je urcite vybrano. Jen jsem to psala jako reakci na to jake je to v egypte. Rada cestuju a opravdu to vetsinou mimo evropu je trochu jine nez jsme zvykle.

já ti rozumím, ale bylas v Thajsku i Egyptě? Protože mluvit o Thajsku jako o 3 zemi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
29.3.12 22:25

Opravdu zdravotnictvi v Thajsku opravdu super!!! Tam bych tedy i sla porodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.3.12 22:25

Kaci vidis. Ja se snazila o druhe dite 2roky. Z toho jsem byla 2× na ivf, a ted jsem tehotna podruhe prirozene a 2X JSEm mela ZT. Presto jsem na podzim jela. Co se ma stat se stane. Pokazde jsem se tehotenstvi podridila davala na sebe pozor a dopadlo to spatne. Ted jsem jela a uzila si to se vsim vsudy a dopadlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.3.12 22:27

Ano byla,dobre mozna spatny priklad. Mozna spis jako priklad toho rozdilu u nas.
Neco se proste chytne kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.3.12 22:27
@lomikarka píše:
já ti rozumím, ale bylas v Thajsku i Egyptě? Protože mluvit o Thajsku jako o 3 zemi …

Takže Thajsko je vyspělá země?

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
29.3.12 22:28
@slunicko100 píše:
Ano byla,dobre mozna spatny priklad. Mozna spis jako priklad toho rozdilu u nas.
Neco se proste chytne kdekoliv.

Přesně tak,nebo se někde může něco zvrtnout…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix