Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojda, Egypt bych nedoporučila, přes dodržování zásad s vodou, ovocem a zeleninou jsem měla „faraonovu kletbu“ a nic horšího jsem snad v životě nezažila, skončila jsem dehydratovaná na kapačkách. Je pravda že teď asi teplo není nikde, ale Egypt raději ne, už kvůli prckovi
No vzdyt proto se ptam. Vsude je neco a moje nejhorsi strevni potize mam z chorvatska.
Nevyberes si.
A kdyz chces neco videt,tak nebudu sedet doma na zadku.
Moje rada, nemyšlena zle, v 10.týdnu, dřep doma na zadku. Já nedřepěla, letěla jsem, zvolila jsem jistotu a to Řecko, krásná dovolená, byla jsme v 11.týdnu, jen jsem ležela pod slunečníkem a dlabala znrzlinu a rajčata s zazikama. Večer před odletem jsme měla na papíru krev, myslela jsem, že zešílím, celý další den krev, ještě v den příletu večer jsem letěla do nemocnice, naštěstí malá byla v pořádku, byla nízko položená placenta a dělala to krvácení. malé jsou dneska tři měsíce, ale ty dva dny, kdy jsme špinila a nemohla k doktorovi mi sebraly 10 let života. Od té doby jsme se nehla z dojezdové vzdálenosti od svého gynekologa.
Příspěvek upraven 29.03.12 v 22:17
@slunicko100 píše:
No vzdyt proto se ptam. Vsude je neco a moje nejhorsi strevni potize mam z chorvatska.
Nevyberes si.
A kdyz chces neco videt,tak nebudu sedet doma na zadku.
to máš pravdu, hlavně člověk musí vědět co chce víc, je to na tazalce
píšu jen zkušenosti ![]()
Je pravda, ze je to proste na kazdem, at se rozhodne. Ja se snazim 3 roky otehotnet po ZT a kdyby se mi to povedlo, tak bych proste nejela nikam ani kdyby mi to nekdo dal zdarma a jetste mi priplatil! Tot muj nazor a kazdy si udela, co uzna za vhodny. Ale jinak nejsem nejaka vylekana, jezdim sama s trema detma do exotickych destinaci a zatim ![]()
@lucineeccka píše:
A jakej rozdíl mezi Thajskem a Egyptem?Taky je tam nepořádek,taky je to 3.svět…
tys tam byla? v Egyptě i v Thajsku? já byla v obou zemích a rozdíly jsou ohromné. V Thajsku mají zdravotní péči o které si už dnes některá česká města mohou jen nechat zdát viz. v Mělníce zrušili dětskou pohotovost
![]()
Lomikarko, toto jsem samozrejme nemyslela v souvislosti s tehu. To je urcite vybrano. Jen jsem to psala jako reakci na to jake je to v egypte. Rada cestuju a opravdu to vetsinou mimo evropu je trochu jine nez jsme zvykle.
@slunicko100 píše:
Lomikarko, toto jsem samozrejme nemyslela v souvislosti s tehu. To je urcite vybrano. Jen jsem to psala jako reakci na to jake je to v egypte. Rada cestuju a opravdu to vetsinou mimo evropu je trochu jine nez jsme zvykle.
já ti rozumím, ale bylas v Thajsku i Egyptě? Protože mluvit o Thajsku jako o 3 zemi …
Opravdu zdravotnictvi v Thajsku opravdu super!!! Tam bych tedy i sla porodit.
Kaci vidis. Ja se snazila o druhe dite 2roky. Z toho jsem byla 2× na ivf, a ted jsem tehotna podruhe prirozene a 2X JSEm mela ZT. Presto jsem na podzim jela. Co se ma stat se stane. Pokazde jsem se tehotenstvi podridila davala na sebe pozor a dopadlo to spatne. Ted jsem jela a uzila si to se vsim vsudy a dopadlo to.
Ano byla,dobre mozna spatny priklad. Mozna spis jako priklad toho rozdilu u nas.
Neco se proste chytne kdekoliv.
@lomikarka píše:
já ti rozumím, ale bylas v Thajsku i Egyptě? Protože mluvit o Thajsku jako o 3 zemi …
Takže Thajsko je vyspělá země?
@slunicko100 píše:
Ano byla,dobre mozna spatny priklad. Mozna spis jako priklad toho rozdilu u nas.
Neco se proste chytne kdekoliv.
Přesně tak,nebo se někde může něco zvrtnout…
A jakej rozdíl mezi Thajskem a Egyptem?Taky je tam nepořádek,taky je to 3.svět…