Do kdy Bio Gaia?

1751
13.2.12 11:00

Do kdy Bio Gaia?

Zdravím maminky,
chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se berou kapičky Bio Gaia? Malá je bere od pátého měsíce, zítra nám bude osm, nedávno jsem koupila ještě nové balení, tak ho dobereme. Myslíte, že třeba to mám snižovat, ne každý den 5 kapek, ale třeba třikrát týdně?

Děkuji za vaše názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2895
13.2.12 11:35

Mám za to, že jsou do jednoho roku, ale nejsem si na 100% jistá. Já je budu dávat do prvního roku normálně… Ale je fakt, že to dost leze do peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.2.12 11:37

Nám je taky osm a teď dávám 3 kapky denně a uvažuju, že je pak nahradím lactobacily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.2.12 12:13

Taky si říkám, že bych snížila počet kapek, nebo nedávala denně. Pravdou je, že jhsou opravdu drahé a já si nejsem jistá, zda-li je ještě potřebujeme, ale hodně nám pomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
13.2.12 12:21

My je dávali od prvního měsíce do konce třetího, pak už nebylo potřeba…takže to asi záleží na tvém prckovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.2.12 12:29

Já je právě od té doby nevysadila, tak nevím, zkusím snížit ty dávky a počet dnů, kdy je malá bude brát a dobereme je, potom bych je asi už nekupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.2.12 13:01

Ja jen davala do te doby, dokud byla mala jenom kojena. Kdyz uz mela prikrmy, nahradila jsem je Laktibacilky baby, fungovaly stejne a vysly levneji. Je to prasek v kapslich, co je treba v necem rozpustit a v MM to slo setsakra blbe ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.2.12 13:07
Aliik píše:
Ja jen davala do te doby, dokud byla mala jenom kojena. Kdyz uz mela prikrmy, nahradila jsem je Laktibacilky baby, fungovaly stejne a vysly levneji. Je to prasek v kapslich, co je treba v necem rozpustit a v MM to slo setsakra blbe ;) :lol:

Hmmm to je taky zajímavý nápad, už bych taky mohla něčím nahradit, až dobereme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.2.12 13:44

Irissko,

myslím,že jestli jec malá v pohodě a netrápí ji bolesti bříška můžete je vysadit - ale zkus se zeptat přímo v poradně probiotickekapky_cz - reagují většinou do druhého dne a přeci jen jsou to odborníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.2.12 14:37
Raacek píše:
Irissko,myslím,že jestli jec malá v pohodě a netrápí ji bolesti bříška můžete je vysadit - ale zkus se zeptat přímo v poradně probiotickekapky_cz - reagují většinou do druhého dne a přeci jen jsou to odborníci

Děkuji, zkusím se zeptat, to jsem ani nevěděla, že to lze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
13.2.12 14:41

My jsme je dávali asi do 4. nebo 5.měsíce a pak jsme přešli na laktobacílky baby a účinek stejný,jen jsou levnější a u těch zatím zůstaneme do 1roku a uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
14.2.12 15:20

Taky jsme byli na BioGaia a cca od ctvrteho mesice kazde rano do mlicka Lactobacilky Baby od Swissu a je v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.2.12 09:53

Ahojky, my máme BioGaia od 2. měsíce. Asi ve 4 měsících jsem zkoušela vysadit, ale nedopadlo to dobře. Takže pořád pokračujeme v užívání. Teď je nám 5.
Navíc teď malej dostal ATB, takže jsem ještě přidala Laktobacilky, ale to dávkování je tam hrozně pitomé. Plně kojím a v MM to prostě nejde rozmíchat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.2.12 09:58

Preco to berete?
Ja som dala malej 1 balenie, ked mala prdiky a teraz uz nic neberieme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.2.12 10:44
Monika123 píše:
Preco to berete?
Ja som dala malej 1 balenie, ked mala prdiky a teraz uz nic neberieme.

No tak my třeba proto, že bychom bez toho asi praskli..... Malej furt nadmutej a to už jsem skoro nic nejedla a kojící čaje pila na litry. Bez rektální trubičky jsem si nedokázala představit život. Používali jsme ji několikrát denné. BioGaia nám hodně pomohla. Kakáme, prdíme a trubičkujeme tak 1-2× týdně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí