Ztráta hlasu u 2měsíční dcery

137
13.2.12 10:30

ztráta hlasu u miminka

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s tímto: dcerka (2 měs) ztratila hlásek (např když pláče, tak je to jako by byla někde na koncertě a celou noc tam zpívala)no a jiné problémy nemá, je bez rýmy a bez kašle a teplotu také nemá…jen teď víc spinká…dávám ji obklad na krček a vlhčím vzduch, nevím zda s tým jít k Mudr nebo ne…Poraďte. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
344
13.2.12 10:31

taky jsme to měli pár dnů…malá měla zrovna období kdy strašně výskala a pištěla až si vyřala hlasivky…do dvou dnů se to spravilo… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.2.12 10:37

A nemá v puse bílé místa? Myslím moučnivku (soor). Dcera ji měla a nepomáhala gencka, nakonec skončila na nějakých spešl lécích, protože se jí to vrazilo právě na hlasivky a dr. říkal, že je to hodně nebezpečné, dokonce ty léky nechal dovézt 60km z krajské nemocnice sanitkou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
13.2.12 10:37

Naší malé se to stalo nedávno (měla 3 měsíce), taky mi to nepřišlo až tak závažné, ale pro klid jsem zavolala doktorce, a ta chtěla, ať hned příjdeme, že si chce malou poslechnout. Pak mě varovala, že ji musím sledovat, prý se z chrapotu může vyvinout larngitida, dala mi Fenistil v kapkách na splasknutí sliznic, nakonec to za pár dní bylo OK… Takže aspoň doktorce zavolej, budeš klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
13.2.12 11:07

My jsme dali mucosolvan, trochu se mi zdálo že chrčel, druhý den jsem chtěla jet k dr, ale chrčení ustalo a hlásek se vrátil do dvou dnů..

• Citovat
  • Upravit
710
13.2.12 12:37

U nás byl taky soor, chraptil jak po koncertě a během týdne přestal, jíst, pít a skončili jsme na JIP. Znamená to, že má oteklé hlasivky, ale není jisté, co ještě je oteklé, takže vás dr pošle na krční a budeš mít jistotu, že je to v pořádku. Já už bych dnes nenechala bez ošetření ani pupínek. Ten soor měl tak rychlý průběh, že mi ho chtěli intubovat a říkali, že jsme přišli za pět dvanáct. Z fialky na kapačku během 5ti dní… Jo akdyž soor zmizel dostali jsme Fenistil na zmírnění otoků těch hlasivek. Je jen na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.2.12 15:00

tak jsme byli u dr. a ta nám dala Fenistil a na kontrolu máme jít ve čtvrtek, prý má trochu nateklý krk, chtěla si ji poslechnout jak pláče, ale zrovna byla v klidu (hold naše dítě pláče jen když má hlad nebo se chce mazlit) jinač děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
16.1.14 16:00

Chtěla bych obnovit diskusi. Malej má už týden moučnivku-teda já si myslím, že je to moučnivka, doktorka na to nic neřekla, jen se podívala, a řekla, ať mu na to koupím Aloclair. Ale nějak zvlášť mu nepomohl. Včera se mi zdálo, že má nějaký jiný hlas a dneska už je skoro bez hlasu. Může to nějak souviset s tou moučnivkou? Chodíme hodně ven, tak si říkám, jestli to třeba nemá z toho studenýho vzduchu? Každopádně zítra zavolám doktorce, a nebo k ní rovnou sjedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.1.14 16:03

@Ell.Z nase mala zacala mit posledni dobou „vychlastany“ promin ten vyraz hlasek my si myslime ze to ma z kriceni a nebo posledni dobou dela takove medvedi zvuky…ale ona je jeste malicka. u mudry jsme byly v utery a na poslech vse OK
s moucnivkou by to nemelo mit spojitost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
16.1.14 16:05

@superandrysek právě on ho měl včera taky takovej vychlastanej, a je fakt, že on poslední dny hrozně vrčí :mrgreen: tak si povídá s hračkama.. Ale dneska už je úplně bez hlasu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.1.14 16:08

@Ell.Z jsem teda zvedava jak to dopadne u nas… asi zavolej radeji zitra doktorce :hug: bude to dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
16.1.14 16:18

@superandrysek Minulej týden pokašlával a měl šílenou rýmu, ale od víkendu už byl v pohodě a dneska zas tohle. Tak snad to nic nebude, ale doktorce určitě zavolám. Pro jistotu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.1.14 16:21

@Ell.Z chudatecko, radeji ho ted drz par dni doma v teplicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
21.1.14 18:13

@superandrysek Tak jsem dneska byla s malým u doktorky… Měla jsem mu dávat fenistil kapky, ale vůbec se to nezlepšilo. No a doktorka mi řekla, že mu nic není, že když brečí, tak brečí normálně. Sestra na mě čuměla jak na debila! :pocitac: No ale prej nám teda vypíše žádanku na ORL. Tak jsem asi úplně blbá a asi blbě slyším. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
21.1.14 20:35

@Ell.Z fenistil na ztratu hlasu :zed: to by me teda take nenapadlo :zed: to je zas rada :roll: stale me ti nasi doktori take prekvapuji…my chodime pres znamost a zadna super pece to teda take neni, ach jo
dobre ze vam napise to doporuceni :palec: ale clovek si pripada ze se neustale doprosuje vid! :hug: nic si z toho nedelej a ignoruj to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí