Do kdy jste byli Šumaři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26566
27.1.18 20:44
@Kelsey píše:
Neuspavala jsem je takhle nikdy.
Ale musim priznat, ze vzdy kdyz jsem si sla vysavat nebo foukat vlasy, tak mi sami usnuli. Napr.si hrali na zemi na dece a najednou vytuh. Nebo pod kuch. zidli se doplazili a vytuh.
Nebo kdyz uz spali, tak jsem klidne vzala vysavac a uklizela vc. pokojiku a nikdy je to neprobudilo.

To mas dobry, ja pustim lux a jsem za chvili obklopena hordou „mazlicku“, chapej kojenec, kocka a pes, kteri jsou prilakani zvedavosti a rozhodne ani jeden nevypada, ze by ho to uspavalo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.1.18 21:04
@Lenka_Hal píše:
To mas dobry, ja pustim lux a jsem za chvili obklopena hordou „mazlicku“, chapej kojenec, kocka a pes, kteri jsou prilakani zvedavosti a rozhodne ani jeden nevypada, ze by ho to uspavalo… :mrgreen:

Ja uz mam nejmladsiho skoro 5r. chlapa. Tak uz je to jine, ale od narozeni do tech dvou 2r. to fungovalo aniz bych se snazila je, tak uspat.
Ted vysavam odpoledne, kdyz dojdu po praci, to uz decka maji dulezitou cinnost, ze utesuji, pestuji kocoura. Protoze ten nas hrdina se strasne boji vysavace (nikdo ho nestrasi a nevsima si ho, ze by jezdil kolem nej). Utika, kdyz slysi, ze vytahuju vysavac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.1.18 21:06
@Kokoska17 píše:
Ahooj, do kdy jste byli šumaři? Respektive do kdy jste deti uspavali bílým šumem? U nás frčí vysavač i při nočních buzení, od kdy to ti dite, zvyklé na to, přestalo vyžadovat nebo už dokázalo usnout jiným způsobem? :lol: :cert:

Nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
27.1.18 21:40

@Lenka_Hal 8) mé dítě a dva kocouři se vysavače bojí úplně šíleně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.1.18 22:22

@Kokoska17 pres den kdyz byla pretazena, ja bych to taky neresila, samo to ustoupi ;) ja to poustela tak do 15m tusim, ale uz pak jen nekdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.1.18 22:24
@Lenka_Hal píše:
To mas dobry, ja pustim lux a jsem za chvili obklopena hordou „mazlicku“, chapej kojenec, kocka a pes, kteri jsou prilakani zvedavosti a rozhodne ani jeden nevypada, ze by ho to uspavalo… :mrgreen:
:lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
30.1.18 10:50

My jsme pouštěli šum asi do pul roka, ale pak už to bylo jenom tak pro jistotu, největší efekt to mělo tak 4 měsíce, to byla fakt naše spása :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí