Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 8.měsíc (33tt) a chtěla bych do kina. Někdo mě od toho zrazuje, že bych neměla, že je tam moc kravál, někdo říká, že je to v pohodě???
takže?
jít, nejít? Těhotenství probíhá v pohodě, nemam nejmenší problém, cítím se skvěle…
Kazdy rika neco jinyho protoze kazdy to ma jinak…mas to 50/50 ![]()
Ja bych sla, nechapu, proc by tehotna mela byt zavrena doma
zas takovej hluk to neni
Já bych šla určitě, kina bych se nebála. Já byla v kině ještě asi 14 dní před porodem v 9. měsíci, pak už se do kina jen tak nedostaneš ![]()
Klidně bych šla, ale nešla bych na Zachraňte vojína Ryana.
To jsem myslela, že z toho porodím.
Jdi, o tehotenstvi se toho napovida. Kdyby se to diteti nahodou nelibilo, tak da vedet, ale nikdy mi neprislo, ze by tam bylo nejak moc hlucno, teda pokud to nebyla nejaka strilecka.
Ja byla taky v tehu v kine, ale film trval 3h a me uz pak bolel zadek a zada…odejit preci muzes ne? nikdo te tam drzet nebude, tak to zkus a uvidis
max ti muze byt lito pak tech penez
![]()
@anecak píše:
Já bych šla určitě, kina bych se nebála. Já byla v kině ještě asi 14 dní před porodem v 9. měsíci, pak už se do kina jen tak nedostaneš
Já jsem byla v sedmém na hokeji. Chudák malá mě pořád kopala (obvykle se skoro nehýbala), ale obě jsme to zvládly. ![]()
Fíha, to slyším prvně, já normálně chodila, jen jsem se vyhýbala hororům a takovým těm lekavým filmům, ale nějaká oddychovka mimču určitě neublíží, neboj. ![]()
Minulý týden jsem dokonce viděla maminu snad těšně před porodem v cirkusu a tam byl panečku rámus ![]()
Šla bych, proč ne… já byla teda někdy v 7.měsíci na Lidicích a nemyslím si, že by v tom byl nějaký problém…
V 7.měsíci jsem byla tady na vsi na zábavě, kde hudba určitě řve víc, jak kino
![]()
Příspěvek upraven 29.04.13 v 13:01
Já byla v devátým měsíci, ale nesedlo mi to. Ani ne kvůli hluku, jako kvůli sedačkám, strašně mi z nich začaly bolet záda, pořád jsem se tam s břichem kroutila. Holt ty dvě hodiny sezení byly moc.
Je to indiviuduální, odejít můžeš vždy a maximálně vyhodíš stopade za lístek.
@Lonna já byla ještě pár dní před termínem. když jsme stáli ve frontě s lístkama a popocornem v ruce tak jsem si dělala srandu že je ideální čas aby mi prdla voda ![]()
Proč bys nešla? jen mazej
si každej myslí, že těhule by asi měly ležet doma a nechodit mezi lidi, aby jim brzo hráblo
neposlouchej ostatní, občas ty názory stojej za to ![]()