Do kina v 8.měsíci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50174
29.4.13 13:02

Teda, tohle jsem vůbec neřešila a naposledy jsem byla asi měsíc před porodem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
29.4.13 13:03

No já si taky myslim, že by mi kino nemělo nějak ublížit. Ale tak radši jsem se zeptala :) tak teď už jen přesvědčit přítele, že se mi OPRAVDU nemůže nic stát :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691

Já taky byla, týden před termínem a v pohodě. Trochu mi vadilo, že je to moc nahlas, ale to mi vadí vždycky. Pokud vydržíš sedět, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane

@Lonna
Já byla v kině pár dní před porodem a nenapadlo by mě ani přemýšlet o tom, zda jít mám nebo ne :). Víš, jaký hluk je v lidském těle? :D.

• Citovat
  • Upravit
12743
@tamata píše:
Pak vyhodim z domu dítě, protože stres. A taky vyhodim manžela, protože sex může vyvolat porod.

tohle beru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.4.13 13:04

Jdi do kina a jdi i kamkoliv jinam, kde to sneseš, brzo se taky nemusíš hoodně dlouho nikam dostat a budeš vzpomínat, jak to tehdy bylo úžasný! Nepohodlný sedačky, film kravina, břicho tvrdlo, ale mělas tu volnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

Jdi, dalsich par mesicu se do kina nedostanes. Kdyz ti tam nebude pohodlno, no tak proste odejdes. Toho hluku bych se nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655

Tohle bych vůbec neřešila a do kina šla, já jsem 34tt, byla jsem na výletě v Praze, dost jsem toho nachodila po památkách, zkoukla i muzikál, kde byl dost velký kravál a neporodila jsem z toho, naopak to bylo super, připadala jsem si, že aspoň trochu žiju, než jen sedět doma, funět a čekat na porod :-)… takže pokud nemáš rizikové těhu, nebo nějaké zdravotní problémy, tak bych šla a užila si to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358

To jsem ještě neslysela.. :nevim:…já myslím ze není problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.4.13 13:05

Ja sla na horor a po 30 min jsem odesla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
29.4.13 13:05

Asi záleží na tom, na jaký film :lol: na nějaký akčňák, kde se bude střílet a vybuchovat, bych asi nešla - ale já na to celkově nejsem :lol:

já byla ve 3. měsíci na Harry Potterovi a Princi dvojí krve, v 6. měsíci na Avataru a v 9. měsíci na Lítám v tom a všechno naprosto v pohodě :)
u toho Avataru se mě pak všichni ptali, jak mimčo zvládalo ty zvukové efekty - celou dobu spalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.4.13 13:06

To vymyslel kdo, že se nesmí do kina? jen bych si sedla někam na kraj, kvůli běhání na wc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
29.4.13 13:06

Zensky, kdyz uz jsme u toho, je nejaky zakaz do kdy muzu ridit auto? Chapu, do porodnice se asi nepovezu, ale je neco takoveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
29.4.13 13:07
@tamata píše:
Tohle jsem původně chtěla napsat do diskuze o sýrech, ale dám to sem :D
To abych vyhodila všechny zvířata, protože toxoplazmoza. Pak vyhodim z domu dítě, protože stres. A taky vyhodim manžela, protože sex může vyvolat porod. Vyhážu celou lednici, lehnu do postele a budu čekat na smrt :lol:
A hlavně žádný kino :lol:
Holky, co dneska blbnete ty jo :lol: :lol: :lol:Příspěvek upraven 29.04.13 v 13:00
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Co žádný kino, hlavně se moc nehýbat, nohy hore a nic nedělat, těhotenství je hrozná nemoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.4.13 13:07

Já byla taky v 8 měsíci, zhruba ten 33-34tt už nevím přesně. Ale byla jsem na Lidicích :D Ale bacha, někde jsem slyšela, že statisticky nejvíc předčasných porodů bylo u Čelistí :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky