Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Juuu, ja byla v kine tyden pred porodem…a doted na to vzpominam se slzou v oku
neb od te doby jsem v kine nebyla (a to uz je vic jak tri roky). Jeste jsem mela moznost rockoveho koncertu ( do VIPek) nakonec jsem se bala prave kvuli hluku (a pry to byl narez) ale kino je v pohode. Hlavne z kina muzes kdykoliv odejit a tech penez ti nemusi byt tak lito. Hezky si to uzij. Jo a jinak abys vedela…jsem hyperuzkostliva a vsechno desne resim, ale.to kino je v poho ![]()
@Lonna píše:
Ahoj holky, jsem 8.měsíc (33tt) a chtěla bych do kina. Někdo mě od toho zrazuje, že bych neměla, že je tam moc kravál, někdo říká, že je to v pohodě???takže?
jít, nejít? Těhotenství probíhá v pohodě, nemam nejmenší problém, cítím se skvěle…
já byla týden před porodem na ohňostroji a s miminem to ani nehlo. Do kina bych šla, beztak to říká někdo, kdo ti to kino závidí…
Ja byla ve 37 tt v kine a hned v noci mi prdla voda
ale cekala jsem dvojky takze to bylo uz v poho ![]()
@pikola
jsem se vezla do porodky sama
zrovna nejak nebyli lidi ![]()
@lenaa5 píše:
Ja byla ve 37 tt v kine a hned v noci mi prdla vodaale cekala jsem dvojky takze to bylo uz v poho
Aspon jsi stihla dokoukat filmik
A byl to nejaky porod vyvolavajici (horor, komedie) nebo normalni film?
Já byla v osmém měsíci na fesťáku
teda takový menší tady u nás ve městě, ale kravál pořádný
no a malý sebou vrtěl tak, jak vždycky, žádné kotrmelce v břichu nedělal, z toho teda usuzuju, že mu to tam v bříšku bylo tak jedno, co matka zrovna provádí ![]()
@Lemuska píše:
Aspon jsi stihla dokoukat filmikA byl to nejaky porod vyvolavajici (horor, komedie) nebo normalni film?
ne normalnimfilm. Zadnej stres. Manzel mel narozeniny tak jsem s nim sla na veceri a pak to kino.
@Lonna já byla v kině v 9m, přenášela jsem a nemyslela na nic jinýho, nže na to, že chci rodit
tak mě chlap pořád někde vozil, abych se doma nezcvokla.
Já jsem byla v osmém měsíci na Rozbřesku 1.dil. Bylo to v pohodě až teda na Bellin porod, to mi bylo trošku nepřijemné. A dokonce 2 dny před porodem jsme byli na Mission Impossible 4 a malá to dala v pohodě. Takže za mne klidně. ![]()
Já jsem v kině byla, docela dobrý, mě se to líbilo, ale nelíbilo se to malé
klidně běž, no a pokud to nebude ok, tak můžeš odejít, ne? když to nesedne někomu, nemusí se to stát i tobě, každý je jiný. mě (resp. malé) nesedlo kino, ale cvičení ok, jiným sedí kino, ale nemůžou cvičit apod… nedá se udělat pravidlo, že to bude děsný, stejně jako ti nikdo nezaručí, že si to užiješ ![]()
Příspěvek upraven 29.04.13 v 14:08
@avm3 píše: Šla bych, proč ne… já byla teda někdy v 7.měsíci na Lidicích a nemyslím si, že by v tom byl nějaký problém…
V 7.měsíci jsem byla tady na vsi na zábavě, kde hudba určitě řve víc, jak kino![]()
Příspěvek upraven 29.04.13 v 13:01
na lidicích jsem byla taky asi v sedmým. Celkem v poho, jen jsem to teda dost obrečela.
@Lonna Ahojky, já byla v kině v 8 měsíci a rozhodně pro příště vím, že to Batman 3 nebude
Bylo to hrozně hlučné, i na moje uši. Malá kopala jak blázen, 2× jsem byla venku a trošku se zklidnila. Takže určitě bych šla, ale ne na žadnej hlasitej film ![]()
Tak to mi přijde jako diskuse dne! Fakt inteligence tohoto národa je do nebe volající ![]()
@Lonna píše:
No já si taky myslim, že by mi kino nemělo nějak ublížit. Ale tak radši jsem se zeptalatak teď už jen přesvědčit přítele, že se mi OPRAVDU nemůže nic stát
Hlavně nechoďte na nějakou střílečku, to tam bude šílený randál. Nějaká komedie bude ideální ![]()