Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu někdo kdo teď někdy objednával na alze? Jak moc jsou zahlcení, za jak dlouho zboží dorazilo? Děkuji
Mně přijde, že u Alzy je to úplně náhodný. Obvykle to mám v Alzaboxu za 1-2 dny, ale když je nějakej problém, klidně se to táhne přes týden.
Proč by ale měli být zvlášť zahlceni zrovna 4. listopadu, to nevím ![]()
Za poslední dva týdny dvakrát, Jednou do výdejny - přišlo dokonce o den dřív, než bylo původně avizováno. A tenhle týden do Zásilkovny - přišlo přesně, jak mělo.
@MrsNorris Já objednávala v době, jak se začalo víc a víc „utahovat“ kvůli pandemii a zavřely se obchody. Chtěla jsem do Alzaboxu - všechny svítily červeně. Tak buď nějaký výpadek, nebo opravdu zahlcení - asi všichni objednávali v panice, že se do obchodu do Vánoc nedostanou a pošta a kurýři na tom budou s blížícíma se Vánocema hůř a hůř
Druhou věc jsme objednávala tušim v pondělí a Alzaboxy už v pohodě.
Objednavala jsem rado v praze do boxu, bylo to tam kolem 4. Ale u nas na mensim meste je to cca 3dny, zalezi na druhu take
Objednávala jsem dneska brzo ráno a už psali, že zítra v 8 to bude v boxu, takže rychlovka. Nedávno jsem objednávala nějaké hračky v eshopu s dětskýma věcma a než to odeslali a PPL dovezla, tak to trvalo snad 10 dnů. To jsem byla fakt naštvaná. Jsem ráda, že tady to jde rychle. Hlavně když něco člověk fakt potřebuje.
Objednávala jsem před týdnem. Objednávka odpoledne, v Alzaboxu to bylo hned druhý den ráno.
Včera jsem objednávala a dnes bych to měla mít v zásilkovně.
Toto utery jsem objednala s tim, ze pockam az budou zasilky od dvou dodavatelh sloucene a vcera (streda) uz v Holesivicich. Ale Alza boxy nefungovaly-mozna plne? Spis ale technicke potize, kdyz byvaly plne bylo to tam takhle napsane.
Mimo extrémní doby jsou přesní.
Minulý týden jsme objednali adventní kalendář pro dceru. Nejdřív chodily zprávy, že se dodání do jejich boxu zpozdí, pak přišla zpráva, že z důvodu že jsme nevyzvedli v uvedeny čas, je zboží na cestě zpět k nim.
Odhaduji, že jim selhala logistika a nic nám neposlali. Jen mlžili.
V současné době asi myslím, že to závisí na zboží co objednávas
Já mám objednanou kameru tak slibovali 2.11. a teď email, že nejdřív 13.11. na skladě
paráda fakt ![]()
Ja objednavam vetsinou do vydejny a ldyz objednám rano, tak to odpoledne vyzvedavam. Max do druheho dne. Rozvoz asi bude na konkretnim meste.
Čím víc položek máš v objednávce, tím větší je „šance“, že se to na nějaké zasekne
Tak změna, beru zpět. Už 3. den přišla zpráva, že se dodání zpozdí, takže asi taky nestíhají. Se z toho po. Krámy zavřený a když si člověk něco objedná a fakt to potřebuje, tak musí čekat takovou dobu.
@LolaAA píše:
Tak změna, beru zpět. Už 3. den přišla zpráva, že se dodání zpozdí, takže asi taky nestíhají. Se z toho po. Krámy zavřený a když si člověk něco objedná a fakt to potřebuje, tak musí čekat takovou dobu.
Není to nestíháním, problém je v něčem jiném, ale to tu nebudu rozebírat, na výsledku to pro koncového zákazníka stejně nic nezmění ![]()