Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem tuhle udělala objednávku, dost položek a nevšimla jsem si, že jedna není skladem. Za boha jsem nikde nemohla najít datum předpokládaného doručení, jen u té jedné položky, že bude za měsíc. Z toho jsem vydedukovala, že mi tu objednávku nerozdělí, jako to dělá např. Mall. Naštěstí to udělali na požádání na zákaznickém centru. A prý že to bude k vyzvednutí do 24 hodin, tak pořád čekám, čekám a vždy po několika hodinách sms, že se objednávka zpozdí. Ve výsledku o celý den. Trochu jsem na to spěchala, tak jsem byla jak na trní.
Tak jsem objednala jednu věc. Skladem. Slíbené dodání včera. Nepřišla. Dnes odepsali, že „teď je dodání nastavené na sobotu“. Hmm to se absolutně nehodí a je to dárek, který potřebuji zítra. Měla jsem se na to vyprdnout ![]()
zakladatelka
Ahoj, mě by zajímalo jak chodí zabalené balíky z Alzy když si je necháte doručit na prodejnu nebo domů. Jsou zabalené normálně do nějaké krabice ze nejde poznat co v tom je? Vím, ze když objednám něco do alzaboxu ze většinou to do ničeho nebalí a ma výrobek originální krabici jen. Chystám se právě objednávat nějaké dárky na Vánoce pro děti a mam strach když mi to přivezou domu aby to náhodou děti neviděli
![]()
@Kristeeeen píše: Více
Teď jsem objednávala do zasilkovny tři věci a bylo to omotaný bílou fólií. Nešlo přes to vidět. Ale vím, že když jsem jednou brala jen vysavač tak to došlo v originál krabici.