Doba dodání Alza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
454
8.11.20 17:46

Já jsem tuhle udělala objednávku, dost položek a nevšimla jsem si, že jedna není skladem. Za boha jsem nikde nemohla najít datum předpokládaného doručení, jen u té jedné položky, že bude za měsíc. Z toho jsem vydedukovala, že mi tu objednávku nerozdělí, jako to dělá např. Mall. Naštěstí to udělali na požádání na zákaznickém centru. A prý že to bude k vyzvednutí do 24 hodin, tak pořád čekám, čekám a vždy po několika hodinách sms, že se objednávka zpozdí. Ve výsledku o celý den. Trochu jsem na to spěchala, tak jsem byla jak na trní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
12.11.20 11:30

Tak jsem objednala jednu věc. Skladem. Slíbené dodání včera. Nepřišla. Dnes odepsali, že „teď je dodání nastavené na sobotu“. Hmm to se absolutně nehodí a je to dárek, který potřebuji zítra. Měla jsem se na to vyprdnout :roll:
zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.11.24 19:34

Ahoj, mě by zajímalo jak chodí zabalené balíky z Alzy když si je necháte doručit na prodejnu nebo domů. Jsou zabalené normálně do nějaké krabice ze nejde poznat co v tom je? Vím, ze když objednám něco do alzaboxu ze většinou to do ničeho nebalí a ma výrobek originální krabici jen. Chystám se právě objednávat nějaké dárky na Vánoce pro děti a mam strach když mi to přivezou domu aby to náhodou děti neviděli :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36137
15.11.24 19:43
@Kristeeeen píše: Více

Teď jsem objednávala do zasilkovny tři věci a bylo to omotaný bílou fólií. Nešlo přes to vidět. Ale vím, že když jsem jednou brala jen vysavač tak to došlo v originál krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová