Dobírka na Slovensko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2858
23.1.11 11:51

Dobírka na Slovensko

Holky, mám problém. Potřebuju poslat balík na Slovensko na dobírku. Nevíte někdo jak to paní na Slovensku zaplatí?Aby mi přišly peníze, když tam mají Eura? Víte někdo, máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
23.1.11 12:05

Asi :nevim: ti to posle v Eurech a ty si je pak budes muset rozmenit… jinak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.11 12:10

tak jsem se ptala, obchodujeme takhle pres Aukro, a pry se ty penize automaticky prevedou na ceske koruny na poste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.1.11 13:33

Ty uvadis cenu v CZK a na Sk to prevedou do Eur.
To same opacne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.1.11 14:08

Tak děkuji, to jsem chtěla slyšet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.1.11 14:15

Pošta dělá dobírky na Slovensko? To je pro mě novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.1.11 14:25

Pokud jsem měl možnost zjistit, tak dobírky na Slovensko dělala v uplynulých letech nějaká balíková přepravní služba, myslím že PPL nebo TOPTRANS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.11 14:46
Klovasa píše:
Holky, mám problém. Potřebuju poslat balík na Slovensko na dobírku. Nevíte někdo jak to paní na Slovensku zaplatí?Aby mi přišly peníze, když tam mají Eura? Víte někdo, máte zkušenost?

mno nějak na účet ono se ti to změní ale tuším že je tam poplatek ne malý nevím kecala bych máma takhle bere důchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
9.8.15 22:20

Ahoj holky,

Posílám balík do S. R a bude na dobírku. Nechci aby paní platila nějaké vysoké dobírečné. Poštovné by měla mít zdarma. Účtuji ji jen fakturu za zboží a teď nevím jak to udělat, aby to slovenská pošta od ní vybrala v eurech a mě poslala v eurech na můj účet, který mám v eurech (FIO BANKA)…Lze se nějak vyhnout převodu na czk při poslání ČP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák