Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, mám problém. Potřebuju poslat balík na Slovensko na dobírku. Nevíte někdo jak to paní na Slovensku zaplatí?Aby mi přišly peníze, když tam mají Eura? Víte někdo, máte zkušenost?
Asi
ti to posle v Eurech a ty si je pak budes muset rozmenit… jinak nevim…
tak jsem se ptala, obchodujeme takhle pres Aukro, a pry se ty penize automaticky prevedou na ceske koruny na poste ![]()
Ty uvadis cenu v CZK a na Sk to prevedou do Eur.
To same opacne…
Pokud jsem měl možnost zjistit, tak dobírky na Slovensko dělala v uplynulých letech nějaká balíková přepravní služba, myslím že PPL nebo TOPTRANS.
Klovasa píše:
Holky, mám problém. Potřebuju poslat balík na Slovensko na dobírku. Nevíte někdo jak to paní na Slovensku zaplatí?Aby mi přišly peníze, když tam mají Eura? Víte někdo, máte zkušenost?
mno nějak na účet ono se ti to změní ale tuším že je tam poplatek ne malý nevím kecala bych máma takhle bere důchod
Ahoj holky,
Posílám balík do S. R a bude na dobírku. Nechci aby paní platila nějaké vysoké dobírečné. Poštovné by měla mít zdarma. Účtuji ji jen fakturu za zboží a teď nevím jak to udělat, aby to slovenská pošta od ní vybrala v eurech a mě poslala v eurech na můj účet, který mám v eurech (FIO BANKA)…Lze se nějak vyhnout převodu na czk při poslání ČP?