Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj, mam otazku co je lepsi, mate nekdo zkusenost?
minipostylka:
http://www.aaahracky.cz/…-p-2415.html
kolebka:
http://miminkaabatolata.mimishop.cz/detail.php?…
diky
Nemám zkušenost s tou mini postýlkou, ale kolíbka je kolíbka ![]()
revu píše:
Nemám zkušenost s tou mini postýlkou, ale kolíbka je kolíbka
diky, tusis do cca jakeho mesice tam mimco vydrzi? me to prijde prakticke, ze se da pohoupat, kdyz v noci zacne brecet. pres den budeme dole o patro niz v jine postylce.
Já jsem akorát před pár týdny dala malou z kolébky do postýlky, protože se už začala zvedat a stoupat si ( a to začala hodně brzy). To jí bylo něco málo přes 7 měsíců. Velikostí by tam ještě mohla být. Prodávám jí, tak kdybys chtěla juknout, je v bazárku.
mne pripada zbytecne oboji… oboji je nizke, takze ti tam ditko moc dlouho nevydrzi… podle me staci postylka s vice polohovatelnym rostem… a satek na noseni, ten uzijes, i kdybys mela spave dite…
mroe píše:
mne pripada zbytecne oboji… oboji je nizke, takze ti tam ditko moc dlouho nevydrzi… podle me staci postylka s vice polohovatelnym rostem… a satek na noseni, ten uzijes, i kdybys mela spave dite…
jj s satkem pres den urcite pocitam, ale ted resim co na noc. pocitam, ze mimco bude do roka s nama a pak pujde do vlastniho pokoje a vetsi postele. takze resim, co je praktictejsi pro prvni rok v nasi loznici ![]()
Jo a my jsme tenhle problém vyřešili nízkým plastovým boxem z hornbachu, má podobný rozměr jako ta minipostýlka, udělali jsme pod něj podstavec na míru a máme krásnou postýlku asi za 400,– ![]()
Tak buď chceš mít možnost mimi pohoupat, nebo stačí postýlka, v tom případě je dobrý i košík na mimčo, nebo ten box, jak už tady padlo.
j.a.n.i1 píše:
Jo a my jsme tenhle problém vyřešili nízkým plastovým boxem z hornbachu, má podobný rozměr jako ta minipostýlka, udělali jsme pod něj podstavec na míru a máme krásnou postýlku asi za 400,–
taky reseni
diky ![]()
Můj názor je nepořizovat nic. Měla jsem krásnou kolébku (půjčenou na spaní přes den, bylo to na pár měsíců). V 6-ti měsících začal v postýlce „poloklekat“ a následně hned stoupat, musel do velké… Podle mě to jsou vyhozené peníze..... ![]()
Příspěvek upraven 21.01.11 v 23:01
Obojí je pouze na chvilku ![]()
My měli půjčený proutěný koš, na který brácha truhlář přidělal nožičky s kolečky a bylo to tedy docela fajn. Měla jsem ho s miminem v obýváku nebo v kuchyni a když usnul, šoupla jsem ho do ložnice. Bohužel po šestinedělí v něm začal tak řvát, že jsme ho přestali používat ![]()
Na šestinedělí bych možná pořídila (pronajala si) tuto postýlku (je to ta, která se používá v porodnicích), zvlášť pokud bude mít reflux nebo prdy. Tady je odkaz, dá se sehnat levněji, ale nechce se mi to hledat: http://www.linet.cz/…cka-postylka?…
Příspěvek upraven 21.01.11 v 23:04
Přikláním se k variantě klasické postýlky na 4 kolečkách, se sjížděcí postranicí a vyndavacími dvěma šprslemi.
Mimino pohoupeš (má to kolečka s brzdou), dokud se nepřetáčí, můžeš ho mít u své postele s odendanou postranicí (přendavání na kojení a pohlazení v noci je super,) jak začne vstávat, poslouží postýlka jako měkká ohrádka (snadno přejedeš do jiné místnosti, když potřebuješ něco udělat a někam dítko na chvilku umístit) a ve finále vyndáš 2 příčky a batole si vyleze samo a přijde z pokojíčku za tebou.
jj, pocitam ze to je provizorne jen na par mesicu. pak bych chtela naucit malyho spat ve svem pokojicku. kolebka ma same negativni reakce -jedu jeste paralerni diskuzi, takze to asi bude minipostylka do doby, do kdy se tam vedje a pak sup do vetsi do sveho pokoje.