Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Když kolébku, tak nějakou s tichým a snadným systémem zabržďování - není dobře pro mimi, ani praktické pro tebe, když se to pořád houpe, jakmile se mimi hne. Naštěstí jsme kolébku nekoupili, naše malá se začala na bříško otáčet už ve dvou měsících, tak bychom jí užili fakt pár týdnů ![]()
Háta_x píše:
Přikláním se k variantě klasické postýlky na 4 kolečkách, se sjížděcí postranicí a vyndavacími dvěma šprslemi.
Mimino pohoupeš (má to kolečka s brzdou), dokud se nepřetáčí, můžeš ho mít u své postele s odendanou postranicí (přendavání na kojení a pohlazení v noci je super,) jak začne vstávat, poslouží postýlka jako měkká ohrádka (snadno přejedeš do jiné místnosti, když potřebuješ něco udělat a někam dítko na chvilku umístit) a ve finále vyndáš 2 příčky a batole si vyleze samo a přijde z pokojíčku za tebou.
to zni rozume ![]()
Callamaika píše:
Na šestinedělí bych možná pořídila (pronajala si) tuto postýlku (je to ta, která se používá v porodnicích), zvlášť pokud bude mít reflux nebo prdy. Tady je odkaz, dá se sehnat levněji, ale nechce se mi to hledat: http://www.linet.cz/…cka-postylka?…Příspěvek upraven 21.01.11 v 23:04
diky, kouknu
Háta_x píše:
Přikláním se k variantě klasické postýlky na 4 kolečkách, se sjížděcí postranicí a vyndavacími dvěma šprslemi.
Mimino pohoupeš (má to kolečka s brzdou), dokud se nepřetáčí, můžeš ho mít u své postele s odendanou postranicí (přendavání na kojení a pohlazení v noci je super,) jak začne vstávat, poslouží postýlka jako měkká ohrádka (snadno přejedeš do jiné místnosti, když potřebuješ něco udělat a někam dítko na chvilku umístit) a ve finále vyndáš 2 příčky a batole si vyleze samo a přijde z pokojíčku za tebou.
A to se dělají postýlky s takovouto kombinací? Já jsem zatím vždy viděla jen zvlášť se stahovacím bokem a uvlášť s vyndavacíma příčkama, tak se docela divím.. ![]()
POkud chceš mini postýlku, tak co tuhle? http://www.detskepostylky-eshop.cz/…ostylka-mini
Raduš.ka44 píše:
POkud chceš mini postýlku, tak co tuhle? http://www.detskepostylky-eshop.cz/…ostylka-mini
juknu ![]()
Já se teda taky přikláním spíš k normální postýlce a vyndat bočnici a přirazit k posteli - takže pak budete mít takové velké letiště ![]()
Jinak my nechtěli pořizovat druhou postýlku, takže máme starší dítko (čerstvě dva roky) v postýlce (z normální postele by ještě vypadlo, spí prazvláštním způsobem) a mladší v kolíbce (tu jsme kdysi dostali už na první dítko). Kolíbku máme zabržděnou a ještě to mám na bocích stažené řemínkama, aby se to nehnulo fakt ani o píď. Strašně to totiž ty prcky budí díky silnému úlekovému reflexu a hlavně starší měl tendence tu mladší chodit houpat, takže by jí vyklopil, ale to zatím řešit nejspíš nemusíš
![]()
Obojí mi přijde zbytečně drahé, na to jakou chvíli to využiješ. Jsem pro cestovní postýlku, který se dá lehce složit a přenést a využijete i při cestování.
Callamaika píše:
Můj názor je nepořizovat nic. Měla jsem krásnou kolébku (půjčenou na spaní přes den, bylo to na pár měsíců). V 6-ti měsících začal v postýlce „poloklekat“ a následně hned stoupat, musel do velké… Podle mě to jsou vyhozené peníze.....Příspěvek upraven 21.01.11 v 23:01
Cestovni postylka je fajn do budoucna, ale podle me na mimino moc ne. Je moc hluboka, budou te bolet zada z vecneho ohybani, a zavesne patro je dost melke a nema pevne dno.
Pokud cestovnku, tak jedine s pridanou normalni matraci…
já jsem měla půjčený takový košík, mimčo v něm bylo do 2 měsíců, pak už se začala všelijak točit a bylo jí tam těsno. Ale máme takové živější dítko - kamarádky měli děti v tom košíku třeba do 4 měsíců - dýl ne. Kdybych si ho měla kupovat, tak zkusim bazarový, do nového bych na takovou krátkou dobu neivestovala, i když to bylo fajn, že jsme prcka všude po bytě vozili v tom košíčku a bylo s náma…